Seksuaalista hyväksikäyttöä puolustavat imaamit ovat häpeäksi Suomelle

”Hänen mukaansa imaami on päinvastoin sanonut, että jos he ottavat yhteyttä poliisiin, se aiheuttaa ongelmia moskeijalle.”

Oulussa hyväksikäyttötuomioon johtanut rikos tapahtui moskeijassa – Imaami: Emme ole nähneet todisteita

Kirjoittaa Iltalehti

Puhun aikaisemmin julkaisemassani videossa sharialaista ja naisten oikeuksista.

https://youtu.be/x9t4ct3KW94

Kerron videolla, miten imaamit neuvovat jättämään naisten pieksemiset, lasten lähentelyt ja muut täysin tuomittavat teot kertomatta poliisille. Imaamit suosittelevat sharialain sovittelua ja ottavat lain omiin käsiinsä.

Ihmiset eivät opi. Tämä ei ole mitään uutta, eikä mitään, mistä en olisi vuosia varoittanut. Te ette suostu kuuntelemaan sekulaareja ja liberaaleja muslimitaustaisia, että muslimimaista tulleita pakolaisia, jotka varoittavat teitä. Te luulette tietävänne enemmän. Te luulette, että varoitan sen takia ”että olen rasisti” ja ohitatte kokonaan lasten, että naisten oikeudet islamin kontekstissa.

Te sanotte minulle, että ”sharia on feminismiä ja islam ajaa naisten oikeuksia”, koskaan edes perehtymättä enempää asiaan. Olette sokaistuneet ja mikään määrä tapahtumia, varoituksia, että kansalaisten huolenaiheet ei teitä näytä hätkähdyttävän tavoitteissanne tuoda islamin kuraisimmat toimitavat Suomeen. Vaaditte vain lisää islamismia, luullen teokraattista ja ihmisten oikeuksia polkevaa ideologiaa jonkinlaiseksi ihanaksi monikultturilliseksi asiaksi.

Te ette tajua mihin soppaan olette itsenne lianneet. Jatkan varoittamista, jospa joku päivä vedätte päänne pois perseestänne ja osaatte suhtautua asiaan, kuten suhtauduisitte muissa tapauksissa, missä islam tai muslimit eivät ole olennainen tekijä.

”Ei Suomessa mitään sharialakia ole, meillä on Suomen laki” – Tietämättömät ja loppuun asti teokraattista islamismia suvaittavana monikulttuurina puolustavat hyödylliset idiootit islamismin asialla Suomessa toistavat. Islamisti ei teidän laiesta välitä.

Ja on muuten itsestäänselvää, ettei kaikki imaamit, eikä kaikki muslimit.

Tämä kyseinen halveksuttava imaami on ollut ehdolla, arvaa kaksi kertaa missä puolueessa? SDP tietenkin! Miten en ole yllättynyt?

Sen jälkeen, kun kyseinen imaami on käskyttänyt olla kertomatta poliisille lapsen raiskausta moskeijassa, on hyvä selitellä, ettei millään taas ollut mitään tekemistä minkään kanssa.

Munattomien imaamien sijasta, tarvittaisiin rehellisiä imaameja, jotka tekisivät asian korjaamiseksi jotain, eivätkä aina selittelisi. Selittely kuulostaa siltä, että hyväksyisi nämä asiat. Jos jokin, selittely tuo huonoa mainetta muslimeille. 

Muslimien pitäisi pitää tällaista toimintaa häpeällisenä, ei sitä, että ongelmat myönnetään ja pyritään korjaamaan.

Mikä ihme on ”islamilainen yhteisö”? Ummah? Onko sellaista edes? Suomessa on n. 75000 muslimia ja kymmeniä eri sektejä, ja voin varmuudella sanoa, että moni näistä sekteistä halveksii tätä imaamia, kuten pitääkin. Mitään yhtenäistä ja monoliittista islamilaista yhteisöä, eikä islamia ole. Kukaan ei sitä edusta ja siitä puhuvat ovat todennäköisesti imperialistisia islamisteja.

Muslimit eivät tarvitse moskeijoita kotoutuakseen. Muslimit tarvitsevat yleissivistystä, koulutusta ja humanismia. Nämä moskeijat toimivat kotoutumista vastaan.

 

Lähde: anteryasa.fi
https://www.anteryasa.fi/seksuaalista-hyvaksikayttoa-puolustavat-imaamit…

AnterYaa
Sitoutumaton Helsinki

Suomen sekulaarit maahanmuuttajat ry:n puheenjohtaja. Kriitikko, pilliinpuhaltaja, bloggaaja, vapaa-ajattelija, yrittäjä ja vähän niin kuin somepersoona. Täysin poliittisesti sitoutumaton. Olen estetty kirjoittamasta Puheenvuoroon, koska toin esille SDP:n kansanedustajan Hussein al-Taeen rasistiset kirjoitukset. www.anteryasa.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu