Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

Seksuaalista hyväksikäyttöä puolustavat imaamit ovat häpeäksi Suomelle

  • Imaamit selittelee
    Imaamit selittelee

”Hänen mukaansa imaami on päinvastoin sanonut, että jos he ottavat yhteyttä poliisiin, se aiheuttaa ongelmia moskeijalle.”

Oulussa hyväksikäyttötuomioon johtanut rikos tapahtui moskeijassa – Imaami: Emme ole nähneet todisteita

- Kirjoittaa Iltalehti

Puhun aikaisemmin julkaisemassani videossa sharialaista ja naisten oikeuksista.

https://youtu.be/x9t4ct3KW94

Kerron videolla, miten imaamit neuvovat jättämään naisten pieksemiset, lasten lähentelyt ja muut täysin tuomittavat teot kertomatta poliisille. Imaamit suosittelevat sharialain sovittelua ja ottavat lain omiin käsiinsä.

Ihmiset eivät opi. Tämä ei ole mitään uutta, eikä mitään, mistä en olisi vuosia varoittanut. Te ette suostu kuuntelemaan sekulaareja ja liberaaleja muslimitaustaisia, että muslimimaista tulleita pakolaisia, jotka varoittavat teitä. Te luulette tietävänne enemmän. Te luulette, että varoitan sen takia ”että olen rasisti” ja ohitatte kokonaan lasten, että naisten oikeudet islamin kontekstissa.

Te sanotte minulle, että ”sharia on feminismiä ja islam ajaa naisten oikeuksia”, koskaan edes perehtymättä enempää asiaan. Olette sokaistuneet ja mikään määrä tapahtumia, varoituksia, että kansalaisten huolenaiheet ei teitä näytä hätkähdyttävän tavoitteissanne tuoda islamin kuraisimmat toimitavat Suomeen. Vaaditte vain lisää islamismia, luullen teokraattista ja ihmisten oikeuksia polkevaa ideologiaa jonkinlaiseksi ihanaksi monikultturilliseksi asiaksi.

Te ette tajua mihin soppaan olette itsenne lianneet. Jatkan varoittamista, jospa joku päivä vedätte päänne pois perseestänne ja osaatte suhtautua asiaan, kuten suhtauduisitte muissa tapauksissa, missä islam tai muslimit eivät ole olennainen tekijä.

”Ei Suomessa mitään sharialakia ole, meillä on Suomen laki” - Tietämättömät ja loppuun asti teokraattista islamismia suvaittavana monikulttuurina puolustavat hyödylliset idiootit islamismin asialla Suomessa toistavat. Islamisti ei teidän laiesta välitä.

Ja on muuten itsestäänselvää, ettei kaikki imaamit, eikä kaikki muslimit.

Tämä kyseinen halveksuttava imaami on ollut ehdolla, arvaa kaksi kertaa missä puolueessa? SDP tietenkin! Miten en ole yllättynyt?

Sen jälkeen, kun kyseinen imaami on käskyttänyt olla kertomatta poliisille lapsen raiskausta moskeijassa, on hyvä selitellä, ettei millään taas ollut mitään tekemistä minkään kanssa.

Munattomien imaamien sijasta, tarvittaisiin rehellisiä imaameja, jotka tekisivät asian korjaamiseksi jotain, eivätkä aina selittelisi. Selittely kuulostaa siltä, että hyväksyisi nämä asiat. Jos jokin, selittely tuo huonoa mainetta muslimeille. 

Muslimien pitäisi pitää tällaista toimintaa häpeällisenä, ei sitä, että ongelmat myönnetään ja pyritään korjaamaan.

Mikä ihme on ”islamilainen yhteisö”? Ummah? Onko sellaista edes? Suomessa on n. 75000 muslimia ja kymmeniä eri sektejä, ja voin varmuudella sanoa, että moni näistä sekteistä halveksii tätä imaamia, kuten pitääkin. Mitään yhtenäistä ja monoliittista islamilaista yhteisöä, eikä islamia ole. Kukaan ei sitä edusta ja siitä puhuvat ovat todennäköisesti imperialistisia islamisteja.

Muslimit eivät tarvitse moskeijoita kotoutuakseen. Muslimit tarvitsevat yleissivistystä, koulutusta ja humanismia. Nämä moskeijat toimivat kotoutumista vastaan.

 

Lähde: anteryasa.fi
https://www.anteryasa.fi/seksuaalista-hyvaksikayttoa-puolustavat-imaamit...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

24Suosittele

24 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Paljon asiaa mutta maailmanhalaajille kenenkään todistelut ei mene perille, ikävää mutta vuosien varrella todeksi todettu. Tässäkin maassa jopa ministeritasolla "nuollaan" islamia.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Tuollaiset imaamit ovat häpeäksi itselleen - Suomelle vain mikäli olemme munattomia puuttumaan vääryyksiin (enkä todellakaan tarkoita mitään ylilyöntejä, ylilyöntejä ajavia sekopäitäkin löytyy). Varsin pahalta tosin näyttää tulevaisuutta ajatellen eli tuskin ainakaan meno rauhoittuu ihan lähivuosina.

+++++
Turha ihmetellä tosiaan ettei logiikkaa kuulla. Ainahan voi esim. olla että ikävä totuuksia kertova ihminen onkin vain joku kotimainen valkoinen myyttisen patriarkaattinen heteromies. Silloin leimaaminen ja unohtaminen on helppoa koska ideologia. Mutta ei sillä väliä... eivät he halua kuulla blogistiakaan tai saman kaltaisia "ei niin helpolla stereotyyppisesti leimattavia/sivuutettavia"... päinvastoin, mitä olen vähän seuraillut. Aina syyt löytyvät, kun lopputulos on valittu.
Ideologia/hulluus on vahvana joissakin...

Hyvä että blogisti yrität. Pidän perustelluista mielipiteistä.
Mieluusti haluaisin nähdä kamppailut argumentti toista vastaan, mutta turhan usein nykyään tekstit menevät tunne edellä kahta sataa ensimmäisessä mutkassa päin metsää tupla salchowilla ja taaksepäin kerien.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Klo. 18,58

Tämä kirjoitus on ollut nyt hieman yli tunnin, veikkaan että kohta se poistetaan...

Totuutta kun ei suvaita tällaisissa asioissa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

En oikein usko että poistetaan ( miksi ihmeessä .. tiedän toki mihin viittaat, mutta tekstissä ei ole tarpeeksi täkyjä poistoon ilman että siitä nousisi Haloo... itsekin valittaisin). Haluan vielä uskoa Uuteen Suomeen edes vähän.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «”Hänen mukaansa imaami on päinvastoin sanonut, että jos he ottavat yhteyttä poliisiin, se aiheuttaa ongelmia moskeijalle.”»

Tämä on tietenkin sama ilmiö, mitä on tapahtunut kaikissa uskonnollisissa yhteisöissä, että niiden piirissä tapahtuneita hyväksikäyttöjä ja raiskauksia on hyssytelty. Kuuluisimmin tietenkin katolisessa kirkossa, Suomessa erityisesti jehovan todistajien ja lestadiolaisten piirissä.

Kuitenkin, kun huomioidaan muslimiyhteisöjen pieni lukumäärä, tälläiset yksittäisetkin tapahtumat ovat suhteellisesti hyvin suuria. Se epäilemättä liittyy myös siihen, että pienet yhteisöt ovat ehkä sulkeutuneempia – jo ihan etnisten syiden korostamana.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Alkeellinen mediavirhe kun moskeijan edustajat kieltäytyvät kommentoimasta ja epäilevät tapahtuiko ollenkaan siellä koska on pyhä paikka.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Meikäläisen blogi poistettiin "Koraanin tutkimus kuohuttaa islamilaisia. Vaikka esittelin vain tutkimus tuloksia. No sai olla edes vuorokauden

Käyttäjän meeviren kuva
Matti Viren

Kappa vaan.. voitko lähettää juttusi sähköpostiini matvir@utu.fi?

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

Samaa sanovat tanskalaiset
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/02/02/ulkolinja...

Samansisältöisiä linkkejä löytyy muitakin. Tulijoita, jotka eivät edes halua kotoutua.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kiitos blogiin linkittämästäsi loistavasta videosta, jota suosittelen kaikille!

Käyttäjän HarriLeinonen kuva
Harri Leinonen

Olipa kunnioitusta herättävä, rohkea ulostulo.
Hyvä Anter Yasa!

Lopuksi kysyn suomalaisilta suvakeilta:

Kumpi on tärkeämpi, islam vai naisten oikeudet?

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Oliko niin, että kirja määräsi kotiarestin kuolemaan saakka ("kunnes kuolema heidät korjaa") sellaisille naisille, jotka ovat tehneet huorin ja sille on neljä todistajaa. Islamin lain mukaan nämä neljä todistajaa tulee olla miespuolisia muslimeja; naisten todistusta ei hyväksytä seksuaalisuuteen liittyvissä tapauksissa, ei edes raiskauksessa, jossa nainen on uhri. ”?

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Rohkea puheenvuoro. Kunnioitan.
Viherfeministit tapansa mukaan eivät ole huomaavinaan, eivätkä tietenkään vaivaudu heille itsestäänselvään asiaa kommentoimaan.
Turha odottaa. Öitä!

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

"Nuoren tytön raiskauksesta tuomittu oli arvostettu jäsen islamilaisyhteisössä – asianajajat ihmettelevät salaista käsittelyä" https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006043263.ht...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Mooseksen laki kumottiin Ruotsissa vuoden 1734 lain tullessa voimaan. Siitä lähtien lainsäädäntö on perustunut sekulaariin ajatteluun ja järkeen.

Aika omituinen argumentti, jos muslimin integraation edellytyksenä on sharia-lain noudattamisen oikeus: sehän tarkoittaa kaikkea muuta kuin integroitumista.

Kaikki muslimienemmistöiset valtiot ovat tavalla tai toisella esimerkkejä epäonnistumisesta lähes kaikessa. Ei ihme, että niistä halutaan pois niihin maihin, joissa islam on marginaalinen yhteiskunnalliselta kannalta. Paradoksihan tässä olisi se, että "parempaa" hakeva haluaisi muuttaa saapumismaansa lähtömaansa kaltaiseksi.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Max, ei olisi vaan on.
Missä näin ei ole tapahtumassa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset