Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

2016 SDP:n puoluesihteeri nuhteli minua lelusalakuljettajan paljastamisesta.

  • 2016 SDP:n puoluesihteeri nuhteli minua lelusalakuljettajan paljastamisesta.

Vaadin silloisen puolueeni SDP:n tuomitsemaan jihadismin, rikokset, kansanmurhaan yllyttämisen ja ottamaan vastuun teoistaan lelusalakuljettajana tunnetuksi tulleesta Rami Adhamista, minkä puolue kutsui avosylin asettumaan ehdokkaaksi Helsingin kunnallisvaaleihin.

”Maailmankuulu Aleppon lelusalakuljettaja valitsi SDP:n – Tuomioja: ”Hän on tehnyt esikuvallista työtä” – Kirjoittaa SDP:n puoluelehti demokraatti.fi.

Todellisuudessa Rami Adham ei valinnut SDP:tä, vaan puolueen sisäiset islamistit kutsuivat hänet ehdolle ja suosittelivat häntä Erkki Tuomiojalle, joka naiivina hyödyllisenä idioottina uskoi kaikki 1001 tarinaa lelusalakuljettajasta.

Image result for erkki tuomioja rami adham

Puolue lakaisi kaiken pikaisesti maton alle ja keksi, että olisin muka uhkaillut heitä, minkä takia ehkäisivät ehdokkuuteni. Todellisuudessa ehdokkuteeni ehkäistiin heidän pidettyään kriisipalaverin aiheesta. Hanna Isbom ilmoitti puhelimessa ehdokkuuteni estämisen johtuvan ”luottamuspulasta”. Mediaan he kertoivat, että olisin uhkaillut heitä. Tämän palaverin todistaa myös edelleen SDP:stä paikkansa löytävä Antti Koskela, joka tietää tarkalleen miten asiat menivät oikeasti. Hän oli paikalla.

Puolueen aktiivit rupesivat vastoin kaikkia hyvän journalismin ehtoja mustamaalaamaan minua valtamediassa nimettömästi. Helsingin Sanomissa kerrottiin luonteestani, kaverisuhteistani ja psyykkeestäni käyttäen nimettömiä demariaktiiveja lähteinä, jotka esittivät itsensä ihmisinä, jotka tuntevat minut. Täyttä valhetta. Pyysin toimittajaa aikoinaan korjaamaan tämän mustamaalauksen, mikä meni vastoin kaikkia hyvän journalismin ehtoja. Korjausta ei hyväksytty. 

Todellisuudessa minua uhkailtiin niin islamistien, kuin puolueen toimesta, että nuhdeltiin rikoksen paljastamisesta. Puolueen sisäiset toimijat pitivät koko vyyhdin aikana visua radiohiljaisuutta, eivätkä suostuneet kuuntelemaan mitään varoituksia. Mediassa he esittivät, että minua ei ole olemassakaan, jos joku kysyi asiasta.

Minä olen yksi henkilö. Kokonainen puolue, yksi Suomen suurimmista sellaisista, asettui minua vastaan ja teki kaikkensa, että minut hiljennetään jatkossa kaikista valtamedioista koskien aihetta. Yle ei tähän päivään mennessä ole kertaakaan ollut minuun yhteydessä asiasta.

Lue: Helsinkiläisen Anter Yaşan Facebook-kirjoitus auttoi käynnistämään vyyhdin, jonka vuoksi ”lelusalakuljettaja” Rami Adhamin toimintaa alettiin tutkia – Helsingin Sanomat

Lue: Alkuperäinen julkaisuni Rami Adhamista mistä koko vyyhti lähti

Nauhoituksessa sen aikainen SDP:n puoluesihteeri Reijo Paananen ei usko mitään, mitä yritän sanoa, syyllistää ja lyö jopa pöytään, sekä hutaa ”Helsingin sanomat ei ole jumala!”, kun sanon, että jopa Helsingin Sanomat tekivät paljastavan uutisen nyt tuomitusta ”lelusalakuljettajasta”, jolta paljastui rahankeräys rikoksen lisäksi myös jihadisti kytköksiä.

Nauhoitus on nauhoitettu salaisesti, sillä tiesin, että ”nuhtelun” aikana SDP paljastaa, kuinka tietämättömiä ja sekaisin he ovat tästä. Kysyin SUPO:lta etukäteen nauhoituksen laillisuutta. Minulle vastattiin että ”omien keskustelujen nauhoittaminen on täysin laillista, jopa salaa”.

Rami Adham on nykyään tuomittu rikoksistaan.

Nauhoituksessa Reijo kysyy ”Mikä sinun ja Adhamin ero muka on?!”, mihin vastaan ”Minä en mene Syyriaan 30. kertaa AK-47 aseen kanssa”. SDP:n puoluetoimisto oltiin saatu uskoteltua, että olen ”militantti kurdi”.

Nauhoituksessa niin Hanna Isbom, kuin Reijo Paananen tekevät rasistisia oletuksia minusta, perustuen nyt tuomitun jihadisti kytköksiä omaavan, tunnetun valehtelevan rikollisen selityksiin. He siis uskoivat jihadisti kytköksiä omaavaa valehtelevaa rikollista enemmän, kuin liberaalia ja kotoutunutta maahanmuuttajaa. Mitä tämä kertoo SDP:stä? Minkälaisia maahanmuuttajia he oikein haluavat Suomeen siis?

Jihadistit pitävät kurdeja kollektiivisesti terroristeina, minkä kyseinen jihadisti kytköksiä omaava lelusalakuljettaja oli saanut puoluetoimiston uskomaan myös etnisestä taustastani. 

Sanomattakin on selvää, että SDP:tä ei kannata tänäkään vuonna äänestää, jos et halua sinisilmäistä islamismin tukemista, jihadismia ja rahankeräysrikoksia orpolapsien nimissä. 

Valtamedia, varsinkin Yle, häpeäisitte sensuurianne, vaikka monesti pyysin teitä käsittelemään tämän aiheen läpikotaisin, sillä tämä on vaikuttanut elämääni suuresti. Olen joutunut uhan takia muuttamaan asunnostani kaksi kertaa, salaamaan osoitetietoni ja elämään jatkuvasti pelossa islamistien kostoa. Olen ollut useamman kohdennetun vihakampanjan kohteena, sekä puhunut tästä monesti julkisesti, ilman että yksikään teistä, kymmeniä valeuutisia Rami Adhamista tehtailleista jaksoi kiinnostua totuudesta.

Miettikää, pakolainen (minä) paljastaa koko SDP:n kehuman rikollisen puolueen riveistä, SDP hiljentää ja Yle sensuroi jättäen käsittelemättä asian kannaltani kokonaan.

Onko tämä teistä normaalia toimintaa Suomessa, vapaan lehdistön maassa?

Kuuntele nauhoitus: https://www.anteryasa.fi/2016-sdpn-puoluesihteeri-nuhteli-minua-lelusalakuljettajan-paljastamisesta/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

42Suosittele

42 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (50 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Jos Suomessa olisi aitoa tutkivaa journalismia, niin viimeistään näin vaalien alla julkaistaisiin SDP:n johtajien haastatteluja aiheesta yhdessä blogisti Yaşan haastattelun kanssa.

Blogista käy ilmi, että rasistinen asenne rehottaa SDP:ssä, mutta se on valikoivaa.

Tuomiojan Erkki on varmaan tehnyt jotain hyödyllistä Suomellekin, mutta hänellä on pitkä historia myös islamin hyödyllisenä idioottinakin. Esimerkiksi hän tuki islamistien valtaanpääsyä Persiassa.

Anter Yaşa

Tuomiojan Erkki levitti sellaista salaliittoa aiheesta, että pyrkisin luomaan "eripuraa maahanmuuttajayhteisöissä", koska olen kurdi ja lelumies on arabi. He käsittelevät kaiken aina etnisyyden ja ihonvärin perusteella. Eivät ideologian, kun kyse on maahanmuuttajasta. Rinnastivat minut, kotoutuneen ja koulutetun liberaalin ateisti pakolaisen, jihadisti kytköksiä omaavan väkivalta ja rahankeräys rikollisen kanssa. Nauhoituksessa Reijo Paananen kysyy: "Mikä teidän ero on?!"

Jos sitä eroa ei näe, on täysin luonnollista, että monikulttuurisuuden nimissä puolue täytetään islamisteilla.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

"Jos sitä eroa ei näe, on täysin luonnollista, että monikulttuurisuuden nimissä puolue täytetään islamisteilla."

Tämä on juurikin koko virallisen Suomen ja "vastuullisen" median sokea piste, ei haluta millään erottaa islamia islamismista, poliittisesta islamista.

Eripuraa maahanmuuttajayhteisöissä! Onko Tuomioja jo täysi seniili, itse ollut hyväksymässä nykyisenlaisen mamupolitiikan, että Lähi-itä siirretään pienoiskoossa Suomeen, samat konfliktit, samat jihadistit ja kurdien vapaustaistelijat on tänne tulleet.

Peukkuja sinulle Yasa, ota yhteyttä, jos tarvitset joskus piilopaikan. Sori noiden kusipäiden puolesta, sunhan piti päästä turvaan.

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #13

Kiitos Elina! Olen turvassa, ei hätää. Asuntoa olen joutunut vaihtamaan mm. sen takia, että lelusalakuljettaja haastoi minut kunnianloukkauksesta oikeuteen, mistä esitutkintavaiheessa Poliisi paljasti osoitteeni hänelle.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #16

Mun äiti opetti meille lapsille, “Не имей сто рублей, а имей сто друзей” (oli tshernigovin kasakoita Kubanista)

Sananmukaisesti: "parempi omistaa sata ystävää kuin sata ruplaa".

Pidä mielessä, ei koskaan tiedä mitä huominen tuo mukanaan:)

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #21

Minä opin Elinan äidin hienon lauseen Leningradin Pietarissa vuonna 1972, transitjunamatkalla Hollantiin. Sen jälkeen kyseinen elämänviisaus on aina seurannut minua.

Anterilta todella kiinnostava blogi. Kiitos siitä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Suomen sosialidemokraateilla on yhtä häpeällinen menneisyys kuin Ruotsin vastaavalla. Ruotsin sosialidemokraatit olivat natsien tukijoita ja Suomessa sosialidemokraatit aloittivat typeryydessään verisen vallankumouksen. Tuomiojan sukukunnostautui tälläkin saralla.

Soaialidemokraattien rasismi on ilmeistä: nämä haluavat maahanmuuttajien jäävän sosiaaliturvaa nauttiviksi sylikoiriksi, jotka äänestävät vasemmistoa.

Rinteen terveydentila pitäisi tutkia, eikä luottaa yhden lääkärin puheisiin. Miehellä on selvä hapenpuutteesta johtuva aivovamma.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Että oikein "suku kunnostautui". Ei ihan rotu sentään... Yllättävä, rasistinen kommentti.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Juoksehan mutkille, ihme uikutusta.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Mitä rasistista oli Maxin kommentissa? Tiedät varmasti mitä käsitteellä tarkoitetaan?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #33

No, Vuorela ihailee brittien Jeremy Corbynia, joka on Hamasin ja Hizbollahin ylin ystävä ja tunnettu antisemiitti.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #33

Tiedän, kollektiivista syyllistämistä sukujuurien perusteella, kuten Maxin kommentissa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #37

Melkoisia kusipäitä siinä suvussa Sakaria lukuun ottamatta. Yhdellä maanpetoksesta elinkautinen. Niin mihin syyllistin ja ketä tai keitä?

Kommenttisi on aivan älytön ja on osoitus nykyisestä hysteriasta. Ennen sellaisesta kärsivät yläluokkaiset tyttölapset, mutta demokratia on tasoittanut tietä.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #40

Jokainen nähnee, mikä kommentti tässä hysteerinen oli.

Tuomiojan suvulla oli osuus vuoden 1918 tapahtumiin. 5. helmikuuta 1918 Parkanon puoluejohtajat päättivät, että tämän kunnan miehet eivät osallistu sotaan. Yhteislaulut olivat muotia, joten kokouksen päätteeksi laulettiin puheenjohtaja Aleksius Tuomiojan ehdotuksesta "Juokse porosein".

Varsinainen asia, alustajan kokemus keskustelusta puoluesihteerin kanssa ja sen seuraukset, on tietenkin tärkeä. Antti Koskela voisi kommentoida. Reijo Paananenhan on homoseksuaali, joten hän tuskin on pyrkinyt suosimaan homofobista ideologiaa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #41

Kerrohan nyt vihdoin, mihin minä syyllistin ja keitä, hysteerikko?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #42

Tuomiojan suvun Suomen sisällissotaan. En jatka keskustelua kenenkään kanssa, joka rupeaa vaalien alla vihjailemaan pääministeriehdokkaan aivovammasta.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #44

Vai suku syyllinen sisällissotaan...

Ei sellaisia olekaan kuin pääministeriehdokas, kansanedustajaehdokkaita on niin että päät kolisevat yhteen.

Anter Yaşa

Sinunkaltaiset mistään mitään tajuamattomat ovat vesittäneen rasismi-sanan. Teette suuren karhunpalveluksen meille maahanmuuttajille. Kiitos siitä. Menehän nyt takaisin kuplaasi. Täällä se saattaa puhjeta.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Parasta kansalaisjournalismia pitkään aikaan ja samalla hyvä sisäpiirin kuvaus miten mielikuvia rakennetaan puolueen sisällä.

Käyttäjän mattihytola kuva
Matti Hytölä

Tämä on normaalia toimintaa nykypäivän Suomessa, käytäntö periytyy YYA vuosilta jolloin ihmisten urat tuhottiin leimaamalla heidät neuvostovastaisiksi. Nykypolitiikoista monet ovat päässeet valtaan iskemällä kyseistä puukkoa toverin selkään. Islamin lisäksi on muitakin kiellettyjä puheenaiheita.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

Täytyy keventää kommenttiaan parilla heh,heh, sanalla. Lainoppinut Max Jussila (#3) syyttää mahdollista tulevaa pääministeriä (ei tosin minun äänelläni) "aivovammaiseksi". Reippaasti todettu. Jään odottamaan josko tulee jonkin sortin vasta argumenttia väitteeseen. Lakimiestä en uskalla suoraan lainvastaisesta väitteestä vielä nuhdella.

Sinällään blogisti avasi reippaasti salailujen pandorranlippaan. Mitä onkaan vielä odotettavissa seuraavan kahden viikon aikana.
Kuten blogisti on jo huomannut; rasismia on monenlaista, mutta aina se toisten rasismi on pahempaa kuin oma rasismi - ainakin niin kauan kuin totuus paljastuu.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Millä tavoin väitteeni on ”lainvastainen”?

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

# 10: Noh, muotoilin noin kun lakimiehelle uskalsin kommentoida. Joskus muistelen kuulleeni ettei lääketieteessä sallita etänä tehtyjä dignooseja. Itse en tykkäisi tuollaisesta väitteestä, ellei samalla esitetä faktaa eli tehtyjä tutkimuksia väitteen tueksi. Ehkä olet lukenut myös lääketiedettä ja havainnut Rinteen hapensaantivaikeudet varmaksi.

Koska en kuulu ko. puolueeseen tms. sinne päin, ei liene aihetta aloittaa mitään juupaseipää.
Hyvää sinne Aasian puoleen - jos siellä nyt olet. Lämmintä varmaan. ((((

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #12

Esitin epäilykseni sen takia, että Rinteelle on laitettu stentti aika pitkän ajan kuluttua siitä, kun terveysongelmat ulkomailla alkoivat. Tuskinpa tuo diagnoosista käy, mutta ihmeellisiä naureskeluja ja virnistelyä Rinteellä on ollut kun VPN:n kanssa katsoin Yle Areenalta.

Ei ole kuuma, alle 20 astetta.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #14

Minustakin Rinteen terveys on kysymysmerkki. Kovin harmaalta näytti ja puhekkin takelteli.

Pitäisiköhän terveydentilasta saada puolueeton lausunto? Sanna Marin vaikuttaisi fyysisesti olevan kunnossa.

Miksi Antti Rinne muuten köpöttelee aivan kuin Ahtisaari? Onko nivelet kuluneet?

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula Vastaus kommenttiin #14

Tässä tapauksessa stenttauksen ajoituksesta et voi päätellä mitään mahdollisen aivovaurion suhteen. Miksi se, että Rinne stentattiin reilut pari viikkoa sen jälkeen kun oli hakeutunut hoitoon ulkomailla, viittaisi aivovaurioon?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #49

Tiedät varmasti minkä takia stenttejä laitetaan?

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula Vastaus kommenttiin #50
Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski Vastaus kommenttiin #12

Olisiko paikallaan tehdä neuropsygologinen kartoitus tulevalle hallituksen ykköselle?

Tietääkseni tässä on nyt kyse tiettävästi ensimmäisestä kahden viikon koomasta herätetystä pääministeristä - todennäköisesti.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen Vastaus kommenttiin #15

LK, # 15: Totta tuo. Allekirjoitan. Totta tämäkin: Syytön niin kauan kuin - , ja terve niin kauan kuin toisin todistetaan.

Menee hiukan ohi blogin aiheen tämä terveyskeskustelu.

Mutta blogisti iski terävästi puoluetta palleaan. Jos kirjoittaja on aikaisemmin ollut /pysynyt asialinjalla (kurkistin hänen blogiaan ja keskusteluja) on tärkeää, että oikeat asiantuntijat (ongelmakentän sisältä tulevat) uskaltavat avautua tästä aikamme kovin kipeästä ja kätketystä aiheesta.

Käyttäjän harrivirtanen kuva
Harri Virtanen

Vai olet sinä yllättynyt, että Yle ei ota tällaista asiaa käsiteltäväkseen? Yleensä en hymiöitä blogiteksteissä käytä, mutta nyt on pakko :D Ylehän on punavihervasemmistolainen herhiläispesä, jonka ideologista "oikeassa olevien ja hyvien ihmisten" vankumatonta sanomaa ei saa totuudella horjuttaa. Jos siis oikeasti haluat saada asiasi esille niin lähestulkoon mikä tahansa muu kuin Yle on tähän tarkoitukseen parempi vaihtoehto - vaikka MV-Lehti. Suosittelen kyllä tosiaan kääntymistä sinne ulkomaisten lehtitalojen jne. puoleen, eikä tämä bloggauskaan tänä päivänä huono vaihtoehto ole, jos asia on mielenkiintoinen (kuten tässä tapauksessa on). Uskoisin, että kirjoittamastasi asiasta kyllä vielä kuullaan!

Anter Yaşa

YLE ei ole koskaan ollut yhteydessä minuun asiasta. Toki, ymmärrän, noloa, koska itse levittivät kymmeniä valeuutisia aiheesta.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Tässäpä yksi SDP:n huolenaihe vuodelta 2013 a`la Tuula Väätäinen :

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Document...

Siis mihin toimenpiteisiin eduskunta ryhtyy, että suomalaiset Isisin riveissä toimineet murhaajat ja raiskaajat saisivat asianmukaisen sosiaaliturvan ja kuntoutuksen kotimaahan palattuaaan ?

Tämä samainen Väätäinen on ehdolla eduskuntaan tulevissa vaaleissa yhden välikauden jälkeen. Välikaudella hän on tiettävästi todennut paluun sairaanhoitajan työhön olevan liian haasteellista, joten on tyytynyt olemaan sopeutumiseläkkeellä toistaiseksi.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Onkohan tässä maassa kuinka paljon sellaisia jotka haluaisivat tuon nauhan pois netistä?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hyvä kirjoitus blogistilta. Asia johtunee siitä että SDP ja YLE ovat pitkälti sama asia.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Anter, toivottavasti jatkat kirjoittamista US:n Puheenvuorossa. Kirjoituksesi ovat hyvin virkistäviä poikkeuksia siitä dogmaattisesta liturgiasta, jota täällä usein syydetään. Katu-uskottavuutesi on sen verran kovaa luokkaa, että tyypillisimmä itkijänaisett ja -miehet eivät näytä viihtyvän täällä kommentoimassa.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Kyllä, Yasalla iskeviä blogeja. "Suvaitsevaisuuden" suurimmat airueet kiertävät nämä Yasan blogien kommentointikentät kaukaa :).

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Kurdien taistelu olemassaolostaan on aina herättänyt myötätuntoni ja kunnioitukseni. He erottuvat ympäristöstään. Toivonkin niin sinulle Anter Yaşa, kuin kurdeille koko kansakuntana onnea ja menestystä tulevaisuuteen.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Yanar, olen seurannut lähiaikoina ulostulojasi fb:ssä ja saanut käsityksen, että sinun on vaikea löytää poliittista kotia sdp:n jälkeen, persuissa on käsittääkseni mielestäsi liikaa äärilaidan öyhöttäjiä(mun, ei sinun termi). Oletko ottanut yhteyttä Vihreisiin, olisi mielenkiintoista tietää mitä he sanoivat/sanoisivat ko tapauksesta?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ovatko kurdinimet vaikeita, kun tarjoat turkkilaista tilalle?

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

On, tuotti vaikeuksia jo tulkkina aikoinaan, nimet ja tittelit. Sori Anter Yasa!
Yanar on aivan eri planeetalta, kuuluu mamsellipuolueen uikuttajiin:)

Kiitti Max!

Anter Yaşa

Ei Yanar, vaan Yasa!

Vihreät ovat ihan yhtä tunkkainen joukkio, kuin mikä muu tahansa puolue tämän asian tiimoilta. Perussuomalaiset taas haluavat poliittista hyötyä. Ei ole poliittista kotia, eikä varmaan hetkeen tule olemaankaan. Yksikään puolue ei lähesty minua, vaikka omaan suuren seurannan ja voin auttaa vaaleissa.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Eikös puolueen olemassaolon tarkoitus ole poliittinen hyöty.

Toimittaja-kirjailija, Elina Hirvonen ihmetteli vuosien takaisessa kirjoituksessaan "Miksi ihmisoikeustaistelija löytää poliittisen kotinsa rasistien luota" - viitaten Hirsi Ayan Aliin ja vastaaviin islamista luopuneisiin tai islamin reformia vaativiin muslimifeministeihin.

Vastasit Elinan kysymykseen melko tyhjentävästi toisessa Usarin bloggauksessa, Brunein sharia-lakia koskevassa kirjoituksessa. Tutustu Piraattien ohjelmaan, se on aatteellisesti hyvin löyhä ja aidosti suvaitseva kansanliike, joka ei suvaitse sanavapautta rajoittavaa politiikkaa ja pakolaispolitiikan osalta ehdotus on sen kaltainen, että jihadistit ja ääri-islamistit on helpompi rajata Euroopan ulkopuolelle:

Pakolaisia on autettava heti kun mahdollista. (Petrus Pennanen)

"EU:n viranomaisten ja avustusresurssien pitää jalkautua sotaa käyvien maiden rajoille ja maiden sisällä oleville turvallisille alueille. Kenenkään ei pidä joutua hengenvaaralliselle merimatkalle, vaan saada apua heti turvalliselle alueelle päästyään. Ne, jotka hakevat turvapaikkaa EU-maasta voivat tehdä sen kyseisellä pakolaisleirillä jossa voidaan selvittää hädänalaisuuden aste. Ne joille turvapaikka voidaan myöntää siirretään sitten koordinoidusti eri EU-maihin turvallisilla kuljetuksilla. Samalla voidaan huolehtia että kukin maa saa resursseihinsa nähden kohtuullisen määrän pakolaisia. Turvapaikkahakemusten käsittely lähtömaan rajoilla vähentää myös niiden, jotka eivät turvapaikkaa saa, turhauttavaa ja kallista laitostumista EU:n vastaanottokeskuksissa."

Edit. Kun kysyin Vihreistä, kiinnosti lähinnä niiden reaktio sdp-keissiin, jos ihan huvikseen olisit kokeillut itseäsi heille tarjota.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Tämä vaikuttaa olevan mielenkiintoinen tapahtumasarja. Näyttää siltä että tämä on ollut huolella rakennettu kuvio, jossa taustavoimien avulla Rami Adham uitettiin SDP:n politiikkaan Rami Adhamin toimiessa bulvaanina terroristijärjestön varainhankinnassa ja SDP:tä käytettiin keinona saada näkyvyyttä tälle varainkeruulle.

Terroristijärjestöissäkään ei ole voitu olla huomaamatta miten pienten lasten hätä on tehokas keino saada myötätuntoa lännessä. Oletan että tästä syystä pörröiset lelut valittiin avun muodoksi ruuan sijasta. Ruuan antaminen aikuisille ei olisi vältäämättä herättänyt samaa hellyttävyyttä. Kuitenkin paljon tarpeellisemman ruuan muuttuminen leluiksi oli selvä hälytysmerkki, jonka blogisti oli laittanut merkille.

Että rahaa tulisi mahdollisimman paljon järjestölle on tärkeää saada näkyvyyttä lännessä ja politiikkaan liittyminen on yksi tehokas väylä. Ja monista varoituksista huolimatta SDP on suorastaan kerjännyt tälläistä näkyvyyttä kritiikittömällä suhtautumiselleen poliittiseen islamiin.

Mitä opimme tästä... vai opimmeko mitään?

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

A.Y: "Jos sitä eroa ei näe, on täysin luonnollista, että monikulttuurisuuden nimissä puolue täytetään islamisteilla."

Hyvä pointti, kun se vielä ymmärrettäisiin oikein.

Mielestäni kulttuurirelativismi on se verho, joka virallisesti estää eri kulttuurien välisen vuorovaikutuksen? Se on näkemys, jonka mukaan yksilön tekoja ja käsityksiä tulee arvioida ja tarkastella oman kulttuurin kautta. (Esimerkkinä vaikkapa Oulun tapaus.) Kulttuurirelativismi lähtee ymmärrettävästi myös siitä, että muutoksen kulttuurissa on lähdettävä sen sisältä käsin. Mutta kuten tunnettua, esim feministit eivät halua kannustaa naisia, jotka haluavat muutosta sisältä päin, saada itsenäisyyttä, mahdollisuutta vapaaseen valintaan??

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kulttuurirelativismi

Anter Yaşa

Länsimaalaiset feministit ja islamistit jakavat yhteisen vihollisen: naisia seksualisoiva länsimaalainen media ja kapitalismi.

Kun islamisti saa feministin vakuutettua, että näin on, ja että hijabit, burkhat yms. Auttavat vapautumaan seksualisoinnilta ja tekevät sinusta paremman naisen, hurahtaa osa siihen.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Surullista, jos suvaitsevaisuus viimekädessä muodostuukin esteeksi muutokselle ja vapaudelle valita.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #43

Kas niin, ken olet?
Osa voimaa syvää,
mi tahtoo hyvää vain ja aikaan saa vain pahaa. (faust toisinpäin)

Kyllä minä uskon, että hyvää on tarkoitettu, mahdollisesti siirtää kaikki jihadistit Eurooppaan, että Lähi-idän päättymätön sota vihdoin päättyisi. Mutta tuohan aivan päätön ajatus, yhtä päätön kuin pakolaispolitiikka, joka antaa turvaa sekä pakolaiselle, että hänen vainoojalleen.

Kyllä suvaitsemattomuuden suvaitsemiselle tulee loppu, näkeehän sen, että eurooppa heräilee. EU neuvottelee parhaillaan Libyan kanssa rajavalvonnasta Gaddafin murhan jälkeen, joka aiemmin esti ihmissalakuljetuksen. Ehkä yleisemmin on EU:ssa ymmärretty, toivon mukaan, että jäsenmaat tarvitsevat enemmän suvereniteettia.

Käyttäjän HarriLeinonen kuva
Harri Leinonen

Länsimaalaiselta feministilä pitää kysyä kumpi on hänelle tärkeämpää: Islam vai naisten oikeudeudet?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Myös Turun demareilla oli oma salakuljettaja erityissuojeluksessa.
https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3880027/Al+C...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset