Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

Bruneissa tulee voimaan sharialaki: homoseksuaalisuudesta kivitetään kuoliaaksi

  • Bruneissa tulee voimaan sharialaki: homoseksuaalisuudesta kivitetään kuoliaaksi

”Noh, katsos siihenhän tarvitsee neljä miestodistajaa, että homoseksuaalisesta aktista tulee kuolemantuomio.” - Sanoi suomalainen iranilaistaustainen shia-imaami Abbas Bahmanpour aikoinaan älyllisen epärehellisyyden ja kognitiivisen aivojumpan saattelemana Yle:llä. Kukaan ei näytä kyseenalaistavan, miksi nämä ihmiset uskovat näin, kunhan selittelevät uskomuksiaan hyödyllisille idiooteille.

Radikaali islam = Kivitetään homot

Maltillinen islam = Homoseksuaalisuus on moraalisesti väärin ja huono asia.

Maltillisen islamin opit hyväksytte, koska standardinne muslimeille matelee pohjaluokissa. Kunhan ei kivitetä, niin ollaankin jo hyviksiä.

Siinäpä se ero onkin ”maltillisen” ja ”radikaalin” välillä. Molemmat ottavat oppinsa ”täydellisestä” sharialaista, mikä määritetään Koraanissa hyvin tarkkaan. Kivittäminen on ”täydellisen jumalan”, ”täydellisen lain” ja ”täydellisen ohjeistuksen” mukainen.

Perusajatus seksuaalivähemmistöjen ”synneistä” löytyy kaikista islamin suuntauksista. Ne harvinaiset suuntaukset joista ei löydy, ovat kaikkien muiden islamin suuntauksien vainoamia.

Ja, ennen kuin huudat ”no mut kyl raamatussakin on!” - Niin kysyn: Missä päin maailmaa tapetaan homoja kivittämällä Jeesuksen nimissä? Missä raamattu ja sen ”lait” otetaan yhtä tosissaan, kuin melkein kaikissa muslimimaissa otetaan Koraanin käskyt?

Tämä onkin se dilemma, mitä ”suvaitsevaiset” eivät suostu myöntämään, eivätkä halua puolustaa seksuaalivähemmistöjä, kun sortaja on ”rodullistettu rauhanuskon seuraaja”.

Ja ei, tähän ei auta sanoa ”no, mut islam onkin nuorempi uskonto, eikä vielä kehittynyt”, silloin implikoit universaalista uskontojen kehityslinjauksesta, mikä on teologisesti tarkasteltuna täyttä pseudotiedettä ja muutenkin huono argumentti. Jätät silloin meidänlaiset liberaalit muslimitaustaiset täysin yksin maailman alistavinta teokratiaa vastaan. Kyseenalaistan toimintanne moraalin.

Islam tarvitsee liberaalin reformin, ettekä te ”suvaitsevaiset” auta siinä. Päinvastoin, pidätte islamia jo liberaalina, että vainoatte liberaaleja muslimitaustaisia reformisteja ”islamofobisina” ja ”setä tuomoina”, kun kerromme, että länsimaalainen sivitys/liberalismi on reippaasti parempi vaihtoehto muslimimaailmalle, kuin sharialaki. Liittoudutte islamistien kanssa ”antirasismin” nimissä reformisteja vastaan.

Häpeällistä toimintaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Onpas muuten melkoista tekopyhyyttä:
"What really irks about Hassanal’s ploy to cloak himself in Islamic purity by imposing this barbarous and misogynistic law is the rampant hypocrisy it embodies.

He has married thrice, divorced twice – most recently from a woman 33 years his junior. Despite 12 kids at last count, he still tomcats as much as his wayward brother Prince Jefri.

It may be recalled that after naming his luxury yacht Tits and calling the lifeboats Nipple 1 and Nipple 2, Jefri ordered nude statues of himself – sporting an erection and engaging a buxom lady in Kama Sutra-like poses.

Meantime, bevvies of Caucasian beauties were flown in to act as sex toys for the sultanate’s privileged elite – until one of them, a former Miss USA, launched an embarrassing legal action.

Of course, she and others were paid off and the philandering continued, led by the obscene hypocrite Hassanal and his male cohorts, who claim to be strict Muslims yet treat women with absolute contempt.

Naturally, his newly imposed Islamic penal code will never apply to anyone in the palace, but it will certainly apply to young women who have been raped or lured into an affair outside of wedlock."
https://www.mmtimes.com/opinion/10308-the-hypocris...

X

Käyttäjän juholaatu kuva
Juho Laatu

Prinssi Jefrin käytös näyttäisi menevän islamin näkökulmasta katsoen hyväksyttyjen normien ulkopuolelle, mutta itse sulttanin käytös saattaa vielä olla islamin näkökulmasta ok. Lukuisat erot ja uudet naimakaupat ovat islamin näkökulmasta kai ihan ok, jos erojen taustalla oletetaan olleen riittävät syyt. Se että ulkomailta tulleita naisia on kohdeltu suomalaisesta näkökulmasta katsoen huonosti, voi olla ok, sillä islmissa suhtautuminen itsensä peittäviin musliminaisiin on tiukasti säädelty, ja kohtelun pitää olla normien mukaista, mutta vääräuskoiset "kevytmieliset" naiset ovat islamin mukaan aivan eri asemassa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Sulttaani Paduka (kaverien kesken ”Patukka”) johtaa suvereenisti ”shellware statea” ja toimii islamin puolustajana.

Ilman öljyä nämä islamilaiset maat olisivat keräilytalouden asteella. Ihmeellistä, että joku pitää tätäkin lausetta rasistisena, vaikka se on aivan totta.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Missä päin maailmaa tapetaan homoja kivittämällä Jeesuksen nimissä?"

Yhdysvalloissa tuon suuntaista hiljattain.

Ihan hyvä syy olla äänestämättä kristillisdemokraatteja ja persuja että ei tule tänne tuollaista.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

"Yhdysvalloissa tuon suuntaista hiljattain."

Jotain linkkiä? Tai valaise nyt vähän mikä juttu tämä on...

Anter Yaşa

Laitapas linkki, missä USA:ssa on kivitetty homoja kuoliaaksi Raamatun ja Jeesuksen käskystä. Odotan.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Läheltä liippaa: https://www.youtube.com/watch?v=7d7zuJN_irE

Aikaa mennyt 20v ja siellä saattaa olla sivistystaso noussut. Tai sitten ei, kun yli 40% väestöstä on kreationisteja: https://en.wikipedia.org/wiki/Creationism_by_count...

Aihetta sivuttiin myös tässä elokuvassa jonkin verran: https://www.imdb.com/title/tt0388795/

Myös sellaisen kristillisen järjestön kuin Ku Klux Klan historiaa olisi myös hyvä tietää, että raamatun jakeisiin vedoten sitä aktiviteettia ja "valkoista ylivaltaa" myytiin.

Pointti on se, että fundamentalismi on sivistyneen maailman syöpä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Fundamentalismi

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #30

Niin, missä noista linkeistä tuli ilmi, että USA:ssa on säädetty kivitystuomio homoseksuaalisesta aktista tai aviollisesta uskottomuudesta?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Annahan lähde, muuten en usko. Toisaalta, missään länsimaassa ei ole uskontoon pohjautuvaa kivitystuomiota mistään rikoksesta, puhumattakaan että sellainen olisi seurausta homoseksuaalisuudesta.

Syyllistyt valtavaan mittakaavavirheeseen, kuten niin monet muutkin. Minulla ei ole mitään syytä puolustella kristinuskoa, mutta sen ilmentymät eivät millään tavoin rinnastu islamin keskiaikaisuuteen.

Anter Yaşa

Juuri näin. Veit sanat suustani!

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #7

Kristikunta on aikoinaan tehnyt paljon pahoja asioita, mutta Jeesuksen opetuksen mukaisia nämä teot eivät ole olleet.

Esimerkki syntinen nainen (oli ollut uskoton)- Paikalliset ihmiset olivat aikeissa kivittää tämän syntisen naisen - Jeesus oli paikalla ja mietti, piirsi tikulla jotain hiekkaan, hän nosti katseensa ja sanoi jotain tämän tapaista: "se teistä, joka ei ole koskaan tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven" - Jostain syystä kaikki ihmiset lähtivät häpeissään pois paikalta. Jos noudattaisimme oikeasti Jeesuksen oppeja, ei murhia eikä sotia olisi. Mutta valitettavasti me ihmiset emme pysty tekemään pelkästään hyvää, paha houkuttelee liikaa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Yhdysvalloissa ihmiset ottavat oikeutta omiin käsiin, mutta lakeja on ymmärtääkseni siivottu.

Se että siellä on sitä valtiota erotettu lahkoista on auttanut, mutta väestöstä on järkyttävän suuri osa fundamentalistikahjoja.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Äärikristillisillä on ollut eheytyshoitoja, joiden vaikutus ihmisen seksuaaliseen käyttäytymiseen on tehoton. Tarkempia faktoja kiinnostuneille on Raija Pellin ja Terho Miettisen kirjassa Harhaanjohtajat.

Kyseessä on lähinnä henkinen väkivalta ja nämä on käsittääkseni pitkälti saatu kitkettyä myös USA:ssa. Suomeenkin tämä pelleily yritti rantautua ja siitä nousi muutama vuosi sitten täysin aiheellinen kohu. En tiedä mikä on tarkalleen tämän päivän tilanne, mutta eheytyshoidoilla ja rukoilemalla seksuaalinen suuntautuminen ei muutu.

Homojen kivityksistä USA:ssa tai muuallakaan länsimaissa en ole koskaan kuullut?

Kiitos blogistille, oli reipas kirjoitus ja allekirjoitan joka sanan.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Kraanattu, miksi otat aina kristinuskon esille kuin se olisi islamin vihollinen? Nehän ovat veljesuskontoja keskenään. Islamin vihollinen nro 1 on uskonnottomat ja seksuaalisesti poikkeavat, sitten tulevat muut uskonnot ja vasta viimeisenä kirja-uskovaiset, kuten kristityt.

Jos 1979 Iranin vallankumouksesta alkanut islamin taantuminen saa jatkua ja vahvistua, sama fanatismi voi tarttua myös kristillisiin lahkoihin, jotka ovat lähellä islamismia, kuten katolilaisuus ja muut vastaavat uskonnollis-poliittiset militanttiset lahkot.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"miksi otat aina kristinuskon esille kuin se olisi islamin vihollinen?"

En minä pidä sitä islamin vihollisena.

Olen uskonnoton ja näen ne oikeastaan saman abrahamilaisen uskon lahkoina.

"Jos 1979 Iranin vallankumouksesta alkanut islamin taantuminen saa jatkua ja vahvistua, sama fanatismi voi tarttua myös kristillisiin lahkoihin, jotka ovat lähellä islamismia, kuten katolilaisuus ja muut vastaavat uskonnollis-poliittiset militanttiset lahkot."

Itseasiassa juuret on lähtöisin pohjoisamerikkalaisesta kristillisestä liikkeestä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Fundamentalismi

Muslimimaissa ollut sitten ikävästi kasvuympäristöä takapajuisuudelle. Vaikuttaa siltä että kaikenlainen kurjuus edesauttaa fundamentalismin leviämistä ja liittyy myös konservatiivisuuteen kun yritetään palata johonkin aiempaan jossa asiat olevinaan paremmin.

Irak on varsin hyvä esimerkki, ennen siellä tytöt minihameissa. Muutama sota niin nyt sitten sitten on burkhat ja takapajuisuus leviää.

Se takapajuisuuden leviäminen ei sitten ole vain muslimimaiden ongelma: https://en.wikipedia.org/wiki/Creationism_by_country

Hälyttävän korkea esimerkiksi yhdysvalloissa.

Suomessakin on takapajuisuus leviämässä: https://luominen.fi/

Fundamentalismi on sivistyneen maailman syöpä eikä se rajoitu vain islamiin.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #32

Tuo on kaikki selvää, itsekin otan maallistumisen esimerkiksi 70-luvun Afganistanin tai Libanonin tai Iranin. Mutta ajan henki on toinen, miksi siis puolustella uskontoa uskonnolla, ja näin samalla uutta primitiivisyyttä Suomessa, seksivapaassa maassa, jossa usko on ihmisten yksityisasia ja uskonnollinen kollektivismi enää marginaalissa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #33

En puolustele mitään uskoa. Tasapäistän ne.

Pidän myös Suomea haavoittuvaisena takapajuisuuden lisääntymiselle, että tällä hetkellä kun meillä menee hyvin, pitäisi yhteiskuntajärjestystä suojata ikävien aikojen varalta.

Siis sekulaarisuutta lisää.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #34

Kysymys on siitä, miten voimme välttää islamismin juurtumisen tähän jo maallistuneeseen maahan. Anter Yasa tekee omalta osaltaan parhaansa, mutta kuten SDP-keissi osoittaa, ja kuten itse sanot, Suomi on haavoittuvainen takapajuisuuden lisääntymiselle, mutta vain silloin jos annamme takapajuisuuden ja vielä pahemman, internet-ajan verkostuneen jihadismin soluttautua poiliittisiin elimiin ja sallimme turvapaikkajärjestelmämme kasvattaa uskonsotureja.

Huom. Suomesta lähti muslimien määrään nähden eniten jihadisteja sotimaan Syyriaan, kansainvälisten tietojen mukaan. Suomen maine on sivuseikka, mutta maahanmuuttopolitiikka on tältä osin laitettava kuriin, siihen ei auta uskontojen tasapaistäminen ja vertailu.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #34

Tasapäistämällä uskonnot näkemättä mitä reaalimaailmassa tapahtuu, syyllistyy nimenomaan siihen valtavaan mittakaavavirheeseen, josta kirjoitin.

Islam on edelleen kauheudessaan täysin omaa luokkaansa eikä parallelleja voi vetää yhtään mihinkään toiseen uskontoon. Kristinusko on islamin syövän rinnalla lähinnä ruuansulatushäiriö.

Käyttäjän juholaatu kuva
Juho Laatu Vastaus kommenttiin #34

> Siis sekulaarisuutta lisää.

Ymmärrät kai, että sharia ja islam eivät edusta sekulaarisuutta, ja toisaalta, että kristinuskossa esimerkiksi ilmaus "antakaa keisarille mikä keisarille kuuluu ja jumalalle mikä jumalalle kuuluu", tulkitaan yleisesti kehotukseksi sekulaariin hallintotapaan. Noiden uskontojen tasapäistäminen on tämän asian kohdalla aika outo näkökulma.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

”Q: How does every Islamic joke start? A: By looking over your shoulder.”

source: http://www.jokes4us.com/religiousjokes/islamicjoke...

Kukaan ei naura, jos ”Islamic” -sanan tilalle vaihtaa sanan ”Christian”. Tässä piilee aikamoinen totuus.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Islam - religion peace.
Piece of you here... piece of you there :)

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Hesari 16.09.2014 :Tavallinen suomalaismuslimi ei innostu sotakutsuista.
Bahmanpour: Radikalismi sikiää, kun koemme, että meitä ei hyväksytä osaksi yhteiskuntaa. On aivan välttämätöntä, että muslimit saavat pitää kiinni perinteistään, tästä ei voi keskustella. Lopuksi Bahmanpour ampuu täyslaidallisen. ”Teidän on hyväksyttävä elämäntapamme.” Aatukaan ei olisi voinut sanojaan paremmin asetella. Bahmanpour opettaa vuosia myöhemmin suomalaisille siveyttä: Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpour, ilmaisi asian kertakaikkisen selvästi kun oli puhe muslimien kättelyohjeista. Hän sanoi: ”Raja vedetään selkeästi, ettei tule mitään epäselvyyksiä. Muuten voi mennä niin, että jos saa kätellä, saanko halata, jos saa halata, saanko suudella, jos saa suudella, niin saanko jotain ja niin pois päin.”Täytyykö meidän todella sietää ja vieläpä elättää keskuudessamme tällaisin asioita miettiviä henkilöitä.
Maltillista – todella maltillista, todella muslimien irrationaalisuuteen kriittisesti suhtautuvaa – islamia on tuskin olemassa. Kengät ja järki on jätettävä moskeijan ulkopuolelle.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

”Teidän on hyväksyttävä elämäntapamme.”

Vastaus kysymykseen ”miten estetään uuteen yhteiskuntaan sopeutuminen”.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Näyttää siltä, että kivikautisiin riitteihin uskovien integroituminen vallitsevaan nykyaikaan kestää vielä muutaman vuosisadan. Miksi siis edes väkisin yrittää.? Kaikkialta kun kuuluu poikkeuksetta jatkuvasti samankaltaisia kommentteja.

Pitäköön siis oman linjansa, ja jatkakoon menestyksekkäästi oman kulttuurinsa parissa. Kaikki voittavat siinä kaupassa.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

"Pitäköön siis oman linjansa, ja jatkakoon menestyksekkäästi oman kulttuurinsa parissa. Kaikki voittavat siinä kaupassa."

Hyvinhän muslimien omaa linjaa on Euroopassa tuettu ja positiivisesti diskriminoitu, mutta fanaatikoille se ei riitä. Poliittinen isku sanan- ja ilmaisunvapautta vastaan Charlie Hebdon toimitukseen oli islamismin voimannäyttö, jolla he onnistuivat tehokkaasti tukkimaan uskontokritiikin. Eihän siitä seuraa muuta kuin vastaiskuja toistensa perään kunnes ollaan jonkinasteisessa sodassa kaikki keskenään.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kyllä tässä on nyt viisainta välttyä leimaantumiselta. En sano, onko tuo laki hyvä vai huono.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Homoksi vai aviorikoksen tekijäksi leimaantumista?

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Hyvä kirjoitus Anter Yasalta. Saisipa nämä mielipiteet ansaitsemaansa julkisuutta valtamediassakin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ketä kiinnostaa Suomen vaalien alla Brunein tilanne.

No ilmeisesti tiettyjä piirejä. :)

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Oletko aivan varma, että kyse oli Bruneista eikä Suomesta?

Anter Yaşa

Kyllä, minua kiinnostaa hyvinkin paljon ateistina muslimitaustaisena ihmisenä. Harmi ettei sinua kiinnosta ihmisoikeudet.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Minuakin kiinnostaa ihmisoikeudet hyvin paljon vaikka en ateisti olekaan. Olen tyytyväinen kun sinä jaksat puolustaa vähemmistöjä ja musliminaisia, jotka joutuvat elämään alistetussa asemassa ja pelossa jopa Euroopassa. Suomessa myös lestadiolaisnaiset ovat alisteisessa asemassa, mutta heidänkään tilanteensa ei ole läheskään niin kehno kuin sinun kulttuuripiirisi naisten. Olet rohkea nuori mies!

Oulussa 8-vuotias tyttö raiskattiin moskeijassa ja tekijä on hiljattain saanut tuomion. Mutta valitettavasti moskeijan imaami puolustaa raiskaajaa ja aikoo seurakuntalaistensa kanssa valittaa tuomiosta. Raiskatusta tytöstä ei kukaan välitä. Tämä tapahtuma näyttää selkeästi miten huonosti tyttöjä ja naisia kohdellaan. Oikeustajuni sanoo että pientä lasta kuuluu puolustaa - pitää olla uhrin puolella, ei rikoksentekijän. Imaamin ajattelutapa on kertakaikkisen väärä, vääristynyt.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

En koskaan lakkaa hämmästelemästä että miksi femakot ja sateenkaariporukat "halaa" islamia niin kiihkeästi?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#24:
Kyllä siinä syntyy pieni epäilys siitä, että pohjimmiltaan he kaipaavat sitä, että joku pitää oikein kunnolla jöötä. Olo voi tuntua turvattomalta, kun saa tehdä mitä lystää, sillä siinä voi syntyä sellainen tunne, että jos joku ongelma tulee, niin siitä pitää selvitä omin voimin, kun ei ole ketään vahvempaa auktoriteettia joka ottaisi asian hoitoonsa ja pystyisi sen hoitamaan.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Ihan uteliaisuudesta: olisiko jotain esimerkkejä siitä, miten sateenkaariporukat "halaa" islamia kiihkeästi?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Et sitten ole lukenut miten sateenkaariporukat tässäkin blogistaniassa käy islamin arvostelijoiden kurkkuihin kiinni?

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä Vastaus kommenttiin #38

Et sitten voi antaa konkreettista esimerkkiä.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

"En koskaan lakkaa hämmästelemästä että miksi femakot ja sateenkaariporukat "halaa" islamia niin kiihkeästi?"

Ne on omasta mielestään mukana kansainvälisessä taistelussa valkoisen miehen hegemoniaa vastaan, Veronika Honkasalo selitti Ruben Stillerille viikko sitten radiossa, että valkoinen mies on hämillään ja hädissään, koska on käynnissä maailmanlaajuinen vallan ja resurssien uudelleenjako ja valkoiselle miehelle vallasta luopuminen tekee ymmärrettävästi kipeää.

Panostivat muuten väärään hevoseen, seuraava "valkoinen" mies on keltainen eikä yhtä suvaitsevainen kuin valkoinen poliittista islamia kohtaan.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Youré enemy is my enemy, etcetcetc...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset