Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

Politiikan kuluttajan viisi keinoa kolmannen jytkyn ehkäisyyn.

Suosio on selitettävissä. Se on myös hieman aiheellista.

Perussuomalaisten suosio on melkein tuplaantunut viime aikoina. PS:n kannatus nousi puolueista eniten eli 1,8 prosenttiyksikköä. Mitä täällä oikein tapahtuu? Onko tämä todiste ”kasvavasta rasismista” ja maailman ”äärioikeistolaisesta trendistä”? Vastaava kehitys on nähtävissä muun muassa Ranskassa, Saksassa, Italiassa ja Hollannissa. Nouseeko Perussuomalaiset suurimmaksi puoleeksi? Ehkä jopa pääministeripuolueeksi? Monia ajatus kauhistutta. Minua vain huolestuttaa. Ei ehkä Jussi Halla-aho ja Perussuomalaiset, vaan ne vaikutukset yhteiskuntaan.

 

Puoluekannatus maaliskuu 2019

 

Halla-ahon retoriikka puree kansalle. Jatkuvat kohut ja uutisointi yhteiskunnan rappioitumisesta, turvapaikanhakijoiden, että maahanmuuttajien tekemistä rikoksista ja epäonnistuneista valtion taloudellisista päätöksista on ollut eräiden tahojen epäonnistumista, mutta Halla-ahon kultainen pääsylippu huipulle. Perussuomalaisten teemat ovat olleet humanitaarisen maahanmuuton vastustaminen (ei niinkään islaminvastaisuus), että ulkomaalaisten ja maahanmuuttajataustaisten ihmisten tekemät rikokset. Tähän kuuluu luonnollisesti poliittinen epäkorrektius, koska aiheista kriittisesti puhuminen on hyvin epäkorrektia. Ainakin vielä. Haluaisin myös Halla-ahon puhuvan mm. kantasuomalaisten vaikutusvaltaisten ihmisten pedofiiliringeistä, kun puhumme grooming jengeistä jne. Pelkästään maahanmuuttajien rikoksiin keskittyminen profiloi puoleen liikaa. Se antaa myös kuvan siitä, että kantasuomalaisten tekemistä vastaavista rikoksista ei tehdä yhtä isoa kohua. Uskokaa pois, itse puhun tosi paljon ja pyrin valistamaan maahanmuuttajien tekemiä rikoksia, mutta puhun myös silloinkin, kun kantasuomalainen tekee niitä.

Vaalivideo on kuin lapsille suunnattu, kun muut tavat eivät pure.

Katsoin paljon kohutun ”V niin kuin ketutus” videon. Suoraan sanottuna se oli huono. Mieleeni tuli kristillisten herätysliikkeiden propagandavideot, joissa pelotellaan lapsia ja tarjotaan lopuksi pelastus ahdingolle jumalasta. Videon lopussa Halla-aho rikkoo ns. neljännen muurin (kun hahmo tietää olevansa hahmo) ja selittää lapsenomaiselle katsojalle metaforisen hirviön olevan satua. Hän ei kuitenkaan mainitse kaduilta naisia pakuihin kaappaavien mustien miesten ja maskeja käyttävien elitistien olevan yhtälailla fiktiota.

Skriik!!! Sanoo blondityttöjä muiluttava mustien miesten paku.
 

Huonosti kerrottu tarina kuitenkin juontaa itsensä todellisuudesta. Pitää olla hyvin sokea, jos ei ole jo huomannut, että Suomeen on otettu hyvin iso määrä, hyvin huonosti sopeutuvia ihmisiä. Pitää olla hyvin tietoisesti ongelmat ohittava, jos ei tajua, että grooming jengejä on oikeasti olemassa.

Videosta saa sellaisen käsityksen, että virhe on ollut maahanmuuttajien ihonvärissä, ottamatta huomioon kulttuuria ja uskontoa. Kyse ei ole pakuilla muiluttavista mustista miehistä, vaan patriarkaalisista islamilaisen kunniaväkivallan ja siveyskulttuurin mukaisista uskomuksista ja käytöstavoista. Minua huolestuttaa, että islaminvastaisena esiintyvä puolue on kuitenkin tällä tavalla vain edistämässä islamistien tavoitetta. Islamistit kertovat länsimaalaisten olevan rasisteja, natseihin verrattavia ja moraalittomia ihmisiä. Islamisti varaa aina ylemmän moraalin.

Se on yksinkertaisempaa kärjistää ongelma, luovuttaa humanitaarisen auttamisen suhteen ja syyttää maahanmuuttajia kollektiivisesti. Halla-aho on varmasti perehtynyt islamismin ongelmiin, mutta niistä puhuminen olisi globaali poliittinen itsemurha. Kollektiivinen syyttäminen on yhteiskunnallisessa keskustelussa näköjään hyväksyttävämpää, kuin oikeista ongelmista puhuminen. On myös meitä maahanmuuttajia, jotka ovat tehneet kaiken oikein, kotoutuneet, kouluttautuneet ja oppineet kielen. Pidän kotimaastani, eli Suomesta, mutta minua huolestuttaa se fakta, että suosion nousun myötä, että kollektiivinen syyttely tekee rasismista poliittisesti korrektin ajatuksen. Olen monesti kokenut sen, että näköisiäni (Lähi-Itäläisen näköinen mies) kartetaan julkisesti ja suhtaudutaan hyvin epäilevästi. Sen sijaan, että korostettaisiin ajatusten tärkeyttä, olemme päätyneet ihonvärien linjalle. Tätä virhettä ei toista vain Perussuomalaiset, vaan myös sen ääripää, eli kaiken maailman Koko Hubarat ja F-Puolueet ”rodullistettujen ruskeiden ihmisten” listoillaan. Ääripäät ruokkivat toisiaan, milloin ruskeat identitäärit oikeuttavat myös valkoiset indentitäärit. Sen takia etnonationalismi onkin nostanut ruman päänsä Suomessa. Identitettiipolitiikka on rumaa.

Ongelmat ovat olemassa ja tiedämme mitä ne ovat.

Maahanmuuttajien tekemissä rikoksissa toistuu yksi teema: Islam. Suomeen on saapunut paljon ihmisiä maista, joissa ollaan hyvin uskonnollisia. Sopeutumisongelmat, integraation toimimattomuus, väkivalta, terrorismi, silpomiset, raiskaukset, sharialaki, grooming jengit, kunniaväkivalta, naisiin kohdistuvat huonot käytännöt ja muut silmien edessä ilmeentyvät ongelmat ovat ilmiselvästi yhden yhdistävän tekijän haittavaikutuksia. Islamin mukana tulee aina ongelmia. Islamismi on omaa ylemmyyttään edistävä ideologia. Kun turvapaikkajärjestelmä ja maahanmuutto ei edistä islamistien vainoamien ihmisten maahantuomista, vaan monesti myös itse vainoajien, eli islamistien ja huonoja ajatuksia kannattavien ihmisten, kokemamme ongelmat tulevat vain kasvamaan. Perussuomalaisten suosio tulee vain kasvamaan. Ilman näitä ongelmia PS ei pärjäisi.

Image result for grooming


Maailma tunnetuksi tullut ns. ”grooming” ilmiö, eli lasten hyväksikäyttö on saanut levitä mm. myös Iso-Britanniassa rauhassa, koska rasismileimausten pelko sai päättäjät ja median hiljentymään asiasta. Suurin osa tekijöistä ovat muslimimiehiä, jotka oikeuttavat toimintansa monesti uskonnolla ja kulttuurilla. ”Vääräuskoisia” tyttöjä saa hyväksikäyttää sharialain mukaisesti. 
 

Perussuomalaisten vastaisten puolueiden osaamattomuus, saamattomuus ja faktojen kieltävä asenne ajaa ihmisiä äänestämään Halla-ahoa, joka ei kuitenkaan syytä itse ongelmaa, vaan kollektiivisesti kaikkia maahanmuuttajia, ainakin videon perusteella. Mitä enemmän liberaalit ja vasemmistolaiset mokaavat asian suhteen ja profiloituvat osaamattomiksi sinisilmäisiksi demagogeiksi, kansa siirtyy kannattamaan brutaalin rehellisiltä vaikuttavia poliitikkoja. Halla-aho on profiloitunut hyvin suoraksi puhujaksi. Hän kannattelee koko puoluetta.

Keinot jytkytyksen estämiseen:

1. Myönnä, että maahanmuutossa ja turvapaikkajärjestelmässä on isoja vikoja.

Me kaikki taidamme jo tietää, että turvapaikkajärjestelmämme on päästänyt Suomeen hyvin vääränlaisia ihmisiä ja jättänyt oikeasti avuntarpeessa olevat kriisimaihin. Päättäjien osaamattomuus ja isojen yritysten addiktio halpatyövoimalle on efektiivisesti tuhonnut turvapaikkajärjestelmän, minkä ansiosta minäkin olen Suomessa pakolaisena.

2. Myönnä islamin, islamismin ja sitä auttavien hyödyllisten idioottien ongelmallisuus.

Perehdy Lähi-itään, sen liberaaleihin ja sekulaareihin ihmisiin. Kuuntele mitä he kertovat ja minkälaisen ongelman kanssa he joutuvat painimaan. Kuuntele heitä, kun he sanovat länsimaalaisten liberaalien monesti auttavan heitä sortavia islamisteja. Aseta itsesi Lähi-Idän liberaalien puolelle, äläkä islamistien. Jos et osaa erottaa meitä, perehdy ja luovu siitä ajatuksesta, että me maahanmuuttajat Lähi-idästä olemme kaikki samasta puusta veistettyjä.

3. Älä hiljene maahanmuuttajien ja muslimien tekemistä rikoksista.

Olemme kaikki jo huomanneet, että ns. suvaitsevaisten ihmisten joukoissa valtaa massahiljaisuus, jos rikoksien tehtailijat ovat maahanmuuttajataustaisia tai pahemmassa tapauksessa jopa islamisteja. Massahiljaisuudella pyritään olemaan vahvistamatta rasismia, mutta todellisuudessa aihe annetaan kuin hopeatarjottimella rasistien käytettäväksi, sen sijaan, että ongelmien alkuperää selvitettäisiin. Puhumattakaan ehdotuksista ongelman parantamiseksi.

4. Älä auta islamisteja, vaikka he olisivat kanssasi Perussuomalaisia vastaan.

Islamistit eivät tunnetusti tykkää Perussuomalaisista ja jakavat näin intressit ns. suvaitsevaisten ihmisten kanssa. Monesti islamiin ja islamismiin perehtymätön suvaitsevainen ihminen päätyykin auttamaan todellisuudessa islamismia, eli poliittista islamia tavoitteissaan iskeä Perussuomalaisia vastaan. Tästä Perussuomalaiset saavat vain enemmän bensaa liekkeihin, kun voivat käyttää tätä hyödyllisen idiootin toimintaa näyttääkseen vastustajiensa osaamattomuuden.

5. Älä vaivu massahysteriaan ja amerikkalaistyyliseen ”Trump derangement syndrome” – Trumppi syndroomaan.

Kun Donald Trumpista tuli presidentti, puolet USA:sta vaipui suureen hysteriaan. Ehkä aiheestakin radikaalin muutoksen edessä, mutta tämä hysteria sai pikaisesti laajat mitat, jolloin mukaan mahtui mitä oudoimpia reaktioita ja yliampumisia. Tällaiset tapahtumat lisäävät vain Perussuomalaisten kannatusta, heidän käytäessä vastustajien sekoilua vaalimainoksena, kuten se lisäsi Trumpin kannatusta.

 

Ihan vain sen varalta, että Perussuomalaiset tulevat johtamaan Suomea:

Sinä suvaitsevainen liberaali ihminen: Ole asiallisempi, analyyttisempi, loogisempi ja perehtyneempi Perussuomalaisten nostamiin ongelmiin. Argumentoi aina antirasismin puolesta, mutta älä vaivu positiiviseen rasismiin, hyysäilyyn ja hyödyllisen idiootin asemaan islamisteille. Myönnä sekulaarien, ateistien ja liberaalien maahanmuuttajien olemassaolo ja rupea kuuntelemaan heitä, kun kyse on islamista. Aseta itsesi näkyvästi islamisteja vastaan.

Sinä Perussuomalainen ihminen: Lopeta rasismi ja keskity oikeaan ongelmaan. Humanitaarinen maahanmuutto on inhimillinen teko, eikä ongelmat johdu siitä. Ongelmat ovat silmienne edessä ja rasismilla vain kasvatatte sitä. Poista joukoistasi selvät rasistit ja aja kaikkien suomalaisten, kuten minunkin etuani, ottamalla esille sen faktan, että me liberaalit maahanmuuttajat haluamme myös vähemmän islamismin mukana tulevia ongelmia.

Toivotan vaalimenetystä kaikille. Voittakoon kansan tahto ja sopeutukoon loput siihen. Niin se demokratia toimii. Yllä mainitsemani asiat ovat yleispäteviä, riippumatta siitä, tuleeko jytky vai ei.

 

LÄHDE: https://www.anteryasa.fi/politiikan-kuluttajan-viisi-keinoa-kolmannen-jytkyn-ehkaisyyn/

Jaa:

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Uskoisin tuon blogistin esittämän ohjelman purevan, muttei vielä näissä vaaleissa. Jos muut puolueet alkaisivat näin aprillipäivänä noudattamaan noita hyviä ohjeita, sitähän pidettäisiin joko aprillipilana tai epäilyttävänä takinkääntönä, jolla on tarkoitus vain pettää äänestäjät. Niinpä äänet ohjautuvat melko isossa määrin meille Perussuomalaisille, jotka parhaiden elämme em. ohjeiden mukaisesti ja olemme tehneet sitä jo pitkään.

Sydämestäni toivon, että useimmat puolueet ovat siirtyneet terveelle perussuomalaiselle linjalle jo vuoden 2023 vaaleihin mennessä. Samalla aiheeton rastisti, rasisti -huutelu maailman vähiten rasistista kansaa kohtaan loppuu.

Ilkka Huotari

"Humanitaarinen maahanmuutto on inhimillinen teko, eikä ongelmat johdu siitä."

Ei ole minusta kovin inhimillinen teko, koska se aiheuttaa paljon ongelmia. Ja sille on parempi vaihtoehto.

"me liberaalit maahanmuuttajat haluamme myös vähemmän islamismin mukana tulevia ongelmia."

Islamin mukana tulee myös islamismia.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

"Perussuomalaisten teemat ovat olleet humanitaarisen maahanmuuton vastustaminen (ei niinkään islaminvastaisuus), että ulkomaalaisten ja maahanmuuttajataustaisten ihmisten tekemät rikokset."

Ei ole muuta vaikuttavaa kanavaa islamismin vastustajalle Suomessa kuin persut. Humanitaarinen maahanmuutto pitää järkiperäistää, se on Suomessa holtitonta. On epäinhimillistä pakolaisia kohtaan, että heidän vainoojansa saavat samasta maasta turvapaikan. Jotain rajoja pitää asettaa tekopyhälle humanismille.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

"Humanitaarinen maahanmuutto pitää järkiperäistää, se on Suomessa holtitonta. On epäinhimillistä pakolaisia kohtaan, että heidän vainoojansa saavat samasta maasta turvapaikan. Jotain rajoja pitää asettaa tekopyhälle humanismille."

Nykyinen järjestelmä on järjetön, se tuo ongelmia Eurooppaan, eikä edes auta niitä hädänalaisempia ihmisiä. Miksi tämän annetaan tapahtua? Onko se niin kuin Anter sanoo; poliitikot ovat osaamattomia ja naiiveja ja suuryritykset halajaa halpatyövoimaa?

Mielestäni turvapaikanhakijoita ei pidä päästää rajojen yli vapaasti, vaan järjestelmää on muutettava siten, että otamme eniten apua tarvitsevia suoraan leireiltä. Tällainenkaan auttaminen ei kohdistu kovin laajalle, vaan tarvitaan myös tekoja, jotka auttavat ihmisiä myös paikan päällä. Peruskouluja, ammattikouluja ja terveyskeskuksia yms.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Piraattipuolueen Petrus Pennasella on järkevä näkökulma pakolaispolitiikkaan, mutta Piraatit ovat vasta tulossa poliittiselle kartalle, ei ole tietoa, kuinka paljon kannatusta jäsenistön keskuudessa on tälle ehdotukselle:

"Pakolaisia on autettava heti kun mahdollista.

EU:n viranomaisten ja avustusresurssien pitää jalkautua sotaa käyvien maiden rajoille ja maiden sisällä oleville turvallisille alueille. Kenenkään ei pidä joutua hengenvaaralliselle merimatkalle, vaan saada apua heti turvalliselle alueelle päästyään. Ne, jotka hakevat turvapaikkaa EU-maasta voivat tehdä sen kyseisellä pakolaisleirillä jossa voidaan selvittää hädänalaisuuden aste. Ne joille turvapaikka voidaan myöntää siirretään sitten koordinoidusti eri EU-maihin turvallisilla kuljetuksilla. Samalla voidaan huolehtia että kukin maa saa resursseihinsa nähden kohtuullisen määrän pakolaisia.Turvapaikkahakemusten käsittely lähtömaan rajoilla vähentää myös niiden, jotka eivät turvapaikkaa saa, turhauttavaa ja kallista laitostumista EU:n vastaanottokeskuksissa."

Mitä mieltä Piraattien ehdotuksesta on pakolaisena tänne tullut Anter Yasa?

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi Vastaus kommenttiin #9

GCM-sopimuksessa on ihan samoja ratkaisumalleja kuin Piraateilla.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi Vastaus kommenttiin #9

@9. Minä olen tätä samanlaista ajatusta lässyttänyt jo muutaman vuoden, että paras ratkaisu on tehdä eri tavalla. Ajatus on ollut jo kauan aikaa sitten, kun tuli ongelmia pakolaisten vastaanottamisesta.

Tässä on se 6 minuutin pätkä videosta ja ajatus on juuri siihen suuntaan, että parhaiten heitä autetaan olemassa siellä paikan päällä.

https://www.youtube.com/watch?v=H-CqJYzDSI8

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #9

Mielestäni ehdotus kuulostaa hyvältä! Ainakin se on tuhat kertaa parempi kuin nykyinen järjestelmä :)

Käyttäjän mattihytola kuva
Matti Hytölä

Maahanmuutto-ongelmat liittyvät pitkälti islamiin, kyllä kansa ymmärtää tämän. Mutta millainen äläkkä olisi syntynyt jos PS:n vaalivideossa olisi mainittu Islam tai häiriköt olisivat huutaneet allahu akbaria? Tai jos Halla-aho olisi sanonutkin sanan islamismi? Vihapuhesyytöksiä olisi tullut ja Jussi linnaan.

Nytkin PS:n suosio saa vihervasemmiston paniikkiin. Esimerkkinä tästä Halla-ahon puheenjohtajatentin poisto yritys Areenasta.

Ilkka Huotari

Kyllä, ja muutama persu on tuomittukin islam-kommenteista. Mm. Halla-aho.

Anter Yaşa

Kysy itseltäsi, miksi ihonvärii pohjautuva politiikka on hyväksyttävämpää kuin uskontoon?

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Uskonto voi olla hyväkin juttu, antaa voimia jatkaa elämäänsä vaikeina aikoina. Mutta mikään uskonto ei voi pitäytyä käsityksissä jotka olivat relevantteja monta tuhatta vuotta sitten. Muslimien kohdalla tämä koskee eniten juuri tyttöjen ja naisten asemaa ja yhteiskunnan lain tulkintaa (eli politiikkaa ja uskontoa samassa paketissa).

Käsitykset ovat muuttuneet eikä lakia voi kirjoittaa pyhistä teksteistä sellaisenaan. Islam perustuu pitkälti Vanhaan Testamenttiin, jota Muhammed on muokaannut ja johon hän on lisännyt omia käsityksiään.

Ihmisten käsitykset monista asioita olivat tietty 3000-4000 vuotta sitten toiset kuin nykyään. Mutta nykyihmiset myös tulkitsevat sekä Vanhaa että Uutta Testamenttia usein väärin. Sanonnat ja puheet eivät aikanaan tarkoittaneet samaa kuin nykyään. Nykyaikainen sananparsi "hän puhuu puuta heinää" ei viittaa puuhun eikä heiniin :) Testamentit on täynnä tällaista puhetta ja sikäläisessä kulttuurissa oli tavallista myös liioitella tuhatkertaisesti - Muinaisina aikoina kaikki ihmiset ymmärsivät mistä kyse ja liioittelua pidettiin ihan normaalina.

ps. Kautta aikojen vallanhaluiset ihmiset myös tahallaan halunneet ymmärtää raamattua väärin, tutkittu kirjoituksia ikään kuin piru raamattua - Tällä tavalla saadaan ihmiset alistettua omaan tahtoonsa. Tämähän on myös yleistä nykyään politiikassa ja monessa muussakin yhteydessä, jopa näissä blogeissa ymmärretään toisten sanomisia tahallaan väärin.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Anter, mitä tarkoitat ihonväriin perustuvalla poliitikalla?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Ihan ok ohjeita varmaan suurin osa. Mutta tulevat liian myöhään estämään perussuomalaisten menestymistä. Kaiken lisäksi juuri tuon kaltaisia ohjeita annettiin jo ennen kuin esim. ns. nuivat olivat minkäänlaisessa vallassa - eikä juuri kukaan niitä kuunnellut silloinkaan. Miksi kuuntelisivat nytkään..

Ja sekin on totta, ettei tiettyjen ikävien asioiden vastustamiselle ole jätetty juuri muita kanavia kuin perussuomalaiset. Eikä puolue enää edes etene vain yhdellä teemalla. Olisiko siis erityinen ihme, jos perussuomalaiset kävelevät avoimista paraatiovista valtaan.. elleivät vielä nyt suurimmaksi puolueeksi, niin hyvin mahdollisesti pian.
Joillekin se tullee vieläkin yllätyksenä kuten Soinin eka jytkykin tuli, vaikka selvät merkit olivat olleet ilmassa pitkään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset