Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

SDP! Lopettakaa islamistien tukeminen! Irtisanoutukaa jo!

  • SDP:n uusi logo
    SDP:n uusi logo

Olen entinen Demari. En voi painottaa tarpeeksi, kuinka entinen olen.

Nuorempana olin idealisti ja liityin demarinuoriin siinä uskossa, että puolue ajaisi sosialidemokratiaa ja suvaitsisi toisinajattelija maahanmuuttajia. Olin hyvin väärässä. En voi painottaa, kuinka väärässä olin. Muslimimaasta ateisti pakolaisena tajusin hyvin pian, että puolue ei ole minua varten, puolue on islamisteille. Poliittisen islamin edistäjille ja terroristijärjestöjen jäsenille. Kotoutuneille ja liberaaleille maahanmuuttajille ei ollut sijaa, varsinkin jos puolueen sisäisten islamistien toimintaa ruvettiin tarkastelemaan.

Puolueen toiminta islamistien suhteen ei kestä päivänvaloa.

Paljastettuani melkein puolenmiljoonan euron islamistien terroristisen järjestön (Al-Nusra) rahoituksen puolueen riveistä, koin pikaisesti koko puolueen vihan, sensuurin, nuhtelun ja ehkäisyn. Yksi Suomen suurimmista puoleista teki kaikkensa, että olen jatkossa sensuroitu jokaisesta valtamedian mediatalosta, jotta en pääse kertomaan tapahtumia. Yle ei ole koskaan ottanut yhteyttä asiasta, useasta pyynnöstäni huolimatta vuosien ajan. Kyseessä on ilmiselvästi sensuuri. Onneksi nauhoitin SDP:n nuhtelun, missä käy ilmi, kuinka sinisilmäisiä, suvaitsevaisia ja hyödyllisiä idiootteja puolueen johto oli islamismille. Asia tuntui hyvin surrealistiselta, mutta nykyään tiedän, että toiminta on osittain tahallista. Islamisteilta saa hyvin ääniä, joten heitä pitää suvaita ja auttaa.

Kuuntele SDP:n nuhtelu tästä

 

MOT: Oululaisen imaamin vävy ja yhtiökumppani kuoli Isisin riveissä Syyriassa – Helsingin Sanomat

 

MOT:n mukaan Mannan on toiminut myös islamin opettajana ja SDP:n varavaltuutettuna Oulun kaupunginvaltuustossa.

Kyseessä on sama imaami, joka valehteli lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä moskeijassaan ja käski olemaan kertomatta asiasta poliisille. Ylläripylläri, tämäkin sharialakia noudattava ja isis:n terroristien lähisukulainen islamisti löysi aikoinaan itsensä SDP:n riveistä.

Lue tästä kyseisestä imaamista

 

Suomesta lähti eniten isis:n riveihin koko maailmasta suhtautettuna pieneen 75000 muslimin populaatioon – Vice News

Mitäköhän se kertoo siitä, kuinka helppoa Suomessa terroristijärjestöjen rahoittaminen, sota-alueelle matkustaminen ja niihin liittyminen on? Tai kuinka helppoa Suomessa on radikaalimuslimien toimia ylipäätänsä? Meillä on yhdet maailman radikaaleimmat muslimit kaikkien mittareiden mukaan. Islamistit kehuvat Suomea, kuinka helppoa täällä on harjoittaa radikaalia islamintulkintaa. Esim. Kohuksi noussut ns. ”Isis-Sanna” ja hänen aatetoverinsa Suomesta, ovat kertoneet, että Suomessa on ”helppo elää islamilaisittain”. Nämä islamistit saavat rauhassa operoida ja kartoittaa poliittista vaikutusvaltaa mm. SDP:n riveissä.

Yhden sellaisen rahoittajan paljastaneena voin kertoa, että….

Se on erittäin helppoa, koska Suomessa niellään selitykset sinisilmäisinä hyödyllisinä idiootteina valtamedian avulla, hiljennetään kaikki pilliinpuhaltajat ja tapahtumat lakaistaan maton alle. Varsinkin silloin, jos terrorismia on edesauttanut yksi Suomen suurin puolue (SDP) ja mediatalo (Yle). Tämänkin tapauksen muslimit harjoittivat islamismia SDP:n riveissä, islamistien vakiopuolueessa, hyödyllisten idioottien paijattavina ja suojeluksessa.

Totuudenkertojista leivotaan personae non gratae ja sensuroidaan. Kaikki ”monikulttuurin”, ”suvaitsevaisuuden” ja ”antirasismin” nimissä. Älä äänestä SDP:tä, jos haluat tämän sekoilun loppuvan.

LÄHDE: https://www.anteryasa.fi/sdp-lopettakaa-islamistien-tukeminen-irtisanoutukaa-jo/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

36Suosittele

36 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (41 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Nimenomaan SDP:lle islamilainen kulttuuri on myrkkyä. Päättelen tämän siitä, ettei yhdessäkään muslimimaassa ole sosialidemokratia voimissaan. Joissakin on ollut kommunismi vahvoilla, muttei missään sosialidemokratia. Sehän viihtyy parhaiden luterilaisessa ympäristössä, jolloin yhdistävänä tekijänä on työn jumalointi.

Mitä Suomen tilanteeseen tulee, niin demareissa on liikaa hyväuskoisia ihmisiä plus sitten äänestäjien maahantuonti on ollut (lyhytaikainen?) menestystekijä monelle sisarpuolueelle Euroopassa, kuten brittien labourille.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Kommentoija Jääskeläinen: "demareissa on liikaa hyväuskoisia ihmisiä"

Risto taitaa olla tässäkin asiassa oikeassa. Lisäisin tuohon, että on myös niitä, jotka yksinkertaisesti hyötyvät demaripolitiikasta (MaTu-business, romantiikanhakuiset, demarien kansanedustajaehdokkaat, lakimiehet).

Demarit nosti Suomen suosta. Heidän työn hedelmiä (e.g. maailman onnellisin maa) nyt kaikki omii itselleen. Samaan aikaan demareista on tullut maantuhoajia, pettureita, monkki-mähösiä. Lieko katkeraa, kostonhaluista seurausta kunnian kaappauksesta?

Olisiko aika taas puhaltaa yhteen hiileen, kaikkien suomalaisten?

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Anter kirjoitat "Se on erittäin helppoa, koska Suomessa niellään selitykset sinisilmäisinä hyödyllisinä idiootteina valtamedian avulla, hiljennetään kaikki pilliinpuhaltajat ja tapahtumat lakaistaan maton alle."

Kuulehan, aivan samalla tavalla voi sanoa myös vihreistä, vasemmistoliitosta, kokoomuksesta ja rkp:stä eli meidän eduskunnan päättäjäpuolueiden ideologisesta maahanmuuttopolitiikasta. Sinisilmäisyys kukoistaa noissa samoin kuin useimmissa valtakunnan medioissa. Kaikki uskotaan, vaikka valehdellaan kuinka paljon tarnoita keksien.

Koetko ylipäänsä politiikkojemme harjoittaman turvapaikkapolitiikan hyväksyttävänä? Tarkoitan tällä sitä, kun maahamme on tullut aiemmin poliittista vainoa kotimaassaan kärsiviä pakolaisia ja nyt sitten samanlaista vainoa harjoittavia pääsee maahamme unionin sisärajojen ja myös osin ulkorajoen ollessa vailla valvontaa.

Anter Yaşa

Minä tulin Suomeen 96 pakolaisena pakoon vainoajia. Nyt Suomi on täynnä islamisteja. Kyllä, nykyisessä maahanmuuttopolitiikassa ja turvapaikkajärjestelmässä on hyvin isoja aukkoja, mutta SDP on ainoa puolue, mikä tietoisesti täyttää puolueensa islamisteilla.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"SDP on ainoa puolue, mikä tietoisesti täyttää puolueensa islamisteilla".
Ehkä vain tunnet SDP:n paremmin kuin muut puolueet, mutta on tietysti mahdollista, että naiiviuden ja opportunismin taso on siellä muita puolueita korkeampi.

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #4

Olen ollut kolmen puolueen jäsen, ehdolla kahdessa.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #5

#5:
Ilmeisesti siis jälkimmäinen vaihtoehto pätee.

Katriina Minna Koskela

Olet oikeassa, vokki kyläläisenä voin allekirjoittaa tämän- nämä kymmemet ja kymmenen sotilaskarkureiksi itseään kutsuvat- siis muka Irakinarmeijasta karanneet!! Ovat oikeasti islamisteja- raiskaajat ovat islamisteja- Suomi on kusessa jos ei edes kuuntele ihmistä jolla sellainen asintuntijuus kuin sinulla. Kiitos siitä- äläkä kuuntele demareita- 70-luvulla meitä yritettiin pakkokommunisteiksi- oli pioneerikerhoa ja NL pinssejä- sotaveteraaneja halveksuttiin ym. Kaameaa- Suomen kansa on hukassa. Antaa identiteettinsä vajoat suohon. Nyt on pidettävä kiinni turvallisuudesta- mutta sitä ei ole!
Käsittämätöntä- voinet sinä ja minäkin todeta. Voin kuvitella että olit ihmeissäsi, mutta minä olin vielä enemmän! Kiitos tästä analyysistä se on aivan oikea.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Anter, ilmeisesti olet oikeassa tuossa puoleen jäseneksi ottamisessa sdp:n kohdalla, mutta kyllä mainitsemani muut puolueet myös edesauttavat islamistien maahan pääsyyn omalla ideologisella politiikalla ja hallituspuolueet pitämällä Ruotsin vastaisen rajan esim. vailla rajavalvontaa - edelleen. Tämä ilmeisen tietoisesti mitä se tuo tullessaan ja on jo tuonut.

Ilkka Huotari

"Minä tulin Suomeen 96 pakolaisena pakoon vainoajia. Nyt Suomi on täynnä islamisteja. Kyllä, nykyisessä maahanmuuttopolitiikassa ja turvapaikkajärjestelmässä on hyvin isoja aukkoja, mutta SDP on ainoa puolue, mikä tietoisesti täyttää puolueensa islamisteilla."

Edellisessä kirjoituksessasi sanoit, että humanitaarinen maahanmuutto ei ole ongelma.

?

Käyttäjän mattihytola kuva
Matti Hytölä

Miten on mahdollista että Tanskassa raiskauksista tuomittu ja karkoitettu kaveri otetaan täällä avosylin turvapaikanhakijaksi?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Minä äänestän SDP:n Hussein al-Taeeta - otsikkosi kolmesta huutomerkistä huolimatta.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Enpä ollut kuvitellut al-Taeeta islamistiksi, mutta Snellman ilmeisesti tietää paremmin. Hussein al-Taee edustaa luonnollisesti maahanmuuttajaa tyypillisimmillään: koulutettu, sopeutunut, menestynyt, jne.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Joo ei ole minunkaan tietääkseni al-Taee islamisti.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

"Minä äänestän SDP:n Hussein al-Taeeta"

Ei varmaan huonoin valinta (tietämättä, kuka kyseinen henkilö on).

Jos ehdokas al-Tae valitaan, huolehtinette, että hän ajaa eteeenpäin niitä asioita, jotka ovat teille tärkeitä. Siihen on varmasti varmistavat menetelmät olemassa.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Valehtelusta:

"...suura, jonka kohdassa 3:28 Allah käskee: ”Älkööt uskovaiset ottako uskottomia uskovaisten sijaan ystäviksi tai avustajiksi. Kuka näin tekee, on...

Koraani samalla varoittaa siitä, että jälkimmäisen asian unohtaminen johtaa helvettiin.

Islam on ainoa uskonto, joka on alusta alkaen kehittänyt vääräuskoisille suunnatun valehtelun tai harhauttamisen suorastaan hyveeksi. Siksi taqijja on sitä edelleen."

http://ajattelemista.blogspot.com/2011/09/taqijja-...

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

SDP ei suomen rajoja avannut terroristeille ja raiskaajille,eikä mainostamallesi muullekaan porukalle.Kyllä se oli ihan Kokoomus/keskusta itse halpatyövoiman ja eu käskytyksellä.Sama homma jatkuu edelleen eikä sdp ole vieläkään siellä hallituksessa.

Orpo,sipilä ,stubb jne.ovat ne henkilöt joihin voit ottaa yhteyttä.Viime kädessä tosin 1995 eu sopimukseen ja sen tekijöihin voi sormellaan osoitella.Kokoomuksen ja keskustan kutsuhuudoilla suomeen kuitenkin tuotiin terroristitekojen tekijät ja maan alla piileskelevät paperittomat joita ei surkea poliisivoima saa kiinni,ja joita piilottelevat nämä hallituksen hyödylliset idiootit.

SDP ei ollut merkelin SUOSITUSTA muuttamassa PAKOKSI jollaisen asuomen kokoomus/keskusta sitä mainosti omistamassaan ja hallitsemassaan mediassa ihmisille.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

ps.Älä äänestä kokoomusta tai keskustaa,rkp.tä,vihreitä jne.jos haluat tämän sekoilun loppuvan.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Tämä on niin kaukaa haettu juttu, ettei voi edes nauraa.

Muilla puolueillako on sitten puhtaat jauhot pussissaan? Varsinkin persuilla.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Ruotsissahan islamisteja on päässyt soluttautuun puolueisiin, varsinkin vihreisiin ja vasemmistoon, kohuja on sitten tullut kun kiinni on jääty.

Äärimuslimit varmasti katsovat että vasemmistopuolueisiin(myös vihreät)on helpointa päästä sisään, sillä siellähän riittää näitä naiiveja höynäytettäviä, eli hyväuskoisia idiootteja ja maailmanparantajia.

Enkä menisi vannomaan tämän al-Taeenkaan puolesta, sillä mistä sen tietää mitä ajatuksia todellisuudessa siellä hänenkään päässään pyörii. Ulospäin voidaan aina esittää vaikka mitä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kansainvälisesti arvostettu rauhanneuvottelija, mutta rasisteille väärästä maasta.

''Al-Taeen mukaan on olennaista, että kaikki irakilaiset voisivat tuntea olevansa samanarvoisia kansalaisia valtion edessä. Hän on pitänyt esillä myös vähemmistöjen, kuten jesidien ja kristittyjen, oikeudenmukaista kohtelua synnyinmaassaan''

Mikkolan ''asiantuntemus'' ja ennakkoluulot taas paistavat läpi.

Tämä on juuri sellaista puhetta, joka ei perustu mihinkään, arvioit ihmisen synnyinmaan mukaan.

Otan suuresti osaa, mutta ymmärrän, että kaikki eivät vaan tietenkään voi olla samalla tasolla.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Al-Taee syntyi Bagdadissa v. 1983, jolloin Irak oli vielä moniuskontoinen maa. Kokemusperäisestikaan, sitä ei voinut olla huomaamatta.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Oulussa yksi rikollinen "islamistisuku" lähetti tappouhkauksen kansanedustajalle. Monen euroopan kaupungin alamaailmaa johtaa juurikin islamistisuvut.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

On se hyvä että löytyy näitä Yasan kaltaisia totuudenpuhujia, mikä tietysti harmittaa towereita.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mielipide tuokin ja joukossa sitten ainakin paljon paskanpuhujia :)

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Vaikka keskustelujen nauhoittaminen on laillista, nauhoitusten julkaiseminen saattaa olla esimerkiksi yksityiselämää loukkaavaa tiedon levittämistä, mikäli sisältö on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle. Sinällään kynnys tosin saattaa olla korkea, koska tässä henkilöt toimivat politiikassa.

Keskustelussa kutenkin esimerkiksi käsiteltiin Rami Adhamin puoluejäsenyysasiaa, joka on tietosuojalain kattama yksityinen asia.

Mitä kuuntelin tuosta jotain pätkää, siellä vaikutti olleen varsin monenlaista kommunikaatiokatkosta ja väärinymmärrystä osaltasi. Saatoit olla oikeassa väärinkäytöksistä, en tunne asiaa, mutta kommunikoit siitä aika kuumapäisesti ja vääriä kanavia myöten. Keskustelussa itsekin myönsit, että olit kommunikoinut väärin ja asiasta olisi pitänyt ensin keskustella sisäisesti, siis ennen kuuluttamista Facebookissa tai Hesarille. Kuitenkin, tämä kirjoitus vain toistaa samoja aikaisempia virheitä.

SDP tuskin on tukenut islamisteja ainakaan tarkoituksella, joten taidat haukkua väärää puuta.

Anter Yaşa

Tyypillistä demaria. Puuttuu miten ja kuka, mutta ei koskaan mitä on sanottu. Kuuntele nauhoitus ja lue, mitä SDP teki minun kohdallani suojellakseen islamisti rikollista, jopa sen jälkeen kun kytkökset oli paljastettu. SDP tuki täysin tarkoituksella. Se on täysin ilmiselvää nauhoituksesta.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola
Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Marko Grönroos: "SDP tuskin on tukenut islamisteja ainakaan tarkoituksella, joten taidat haukkua väärää puuta."

Se seikka, millä tasolla on keskusteltu esimerkkitapauksessa, ei muuta sitä tosiasiaa, että SDP on vähän väliä ollut uutisissa islamisti-edustajiensa äärimmäisten kannanottojen, kytkösten tai toiminnan takia.

SDP on profiloitunut kaksinaamaisesti, mutta tarkoituksellisesti muslimien keskuudessa islamistipuolueeksi, SDP tarvitsee eläkeläistensä tilalle uuden kannattajakunnan. Ruotsin malliin.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «SDP on profiloitunut kaksinaamaisesti, mutta tarkoituksellisesti muslimien keskuudessa islamistipuolueeksi»

Kerro toki missä SDP:n ohjelmassa on ajettu islamismia, tms.

Sinulla on tässä nyt jokin hieman nurinkurinen ajatus, että SDP erityisesti rekryäisi tai kannattaisi "islamisteja". Todellisuudessa puolueen jäseneksi ja aktivistiksi hakeutuminen lähtee ensisijaisesti henkilöstä itsestään ja siinä epäilemättä tapahtuu kaikenlaista valikoitumista, minkä puolueen valitsee.

Sille, miksi SDP:n on saattanut valita enemmän muslimeja kuin vaikkapa Kristillisdemokraatteihin, Perussuomalaisiin tai Ruotsalaiseen kansanpuolueen, on ehkä aika selviä syitä.

Valintoihin voi vaikuttaa esimerkiksi maahanmuuttajatausta (vasemmisto ajaa painottuneemmin vähemmistöjen etuja), uskonto tai sen puute (SDP on perinteisin sekulaaripuolue) tai sosiaalinen asema (maahanmuuttajat lienevät painottuneemmin suorittavan työn ammateissa kuin omistajina). Sitten ihan se, että Lähi-Idässäkin on jonkinlaisia sosialistisia tai sosialidemokraattisia puolueita, kun taas muut puolueet ovat ehkä vieraampia.

Kerro toki miksi itse valitsit SDP:n niin ehkä saamme samalla vastauksen sille, miksi jotkut muslimit sen valitsevat.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #47

"Kerro toki missä SDP:n ohjelmassa on ajettu islamismia, tms."

Siltä se näyttää, sen verran juonia politiikka on, ettei kaikkea laiteta paperille, mutta median julki tuomien tapausten perusteella, kuten sanoin ja profiloituu koko ajan enemmän islamistiseksi, taas esiteltiin ylellä yhden islam-piireissä tunnetun demariedustajan käsittämättömän fundamentalistista arvopohjaa.

Demareilla on arvot vähän solmussa, kun pääoman ja työväestön eturistiriita on häivytetty sinipuna-yhteistyössä?

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #48
    «taas esiteltiin ylellä yhden islam-piireissä tunnetun demariedustajan käsittämättömän fundamentalistista arvopohjaa. »

Jos arvoista puhutaan, Suomen islamistisimmat puolueet taitavat olla kristilliskonservatiivipuolueet Kristillisdemokraatit, Perussuomalaiset ja Sininen tulevaisuus.

Käyttäjän mattihytola kuva
Matti Hytölä

Jostain syystä kantaväestöstöstä ovat vihervasemmistolaiset ja feministit kaikista alttiimpia islamisoitumaan. Onko syynä sitten yhteinen vihollinen läntinen markkinatalous ja USA?

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Osaatko mainita jonkun islamisoituneen feministin tai vihervasemmistolaisen?

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola Vastaus kommenttiin #43

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset