Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

Suomi ei ole enää turvapaikkani

 • Kuva otettu 1996. Vaasan Oravaisen vastaanottokeskus. Minulla on Mikki Hiiri paita.
  Kuva otettu 1996. Vaasan Oravaisen vastaanottokeskus. Minulla on Mikki Hiiri paita.
 • Kuva otettu 1994. Juuri ennen, kuin jouduimme poliittisiksi pakolaisiksi.
  Kuva otettu 1994. Juuri ennen, kuin jouduimme poliittisiksi pakolaisiksi.

Kun pienenä pakolaislapsena kävin koulua ja seurasin suomalaista tasa-arvoista ja rauhallista yhteiskuntaa 90-2000 luvulla, en jaksanut odottaa aikuistua ja olla suomalainen Suomessa.

Harmikseni toiveeni siitä idyllisestä yhteiskunnasta vain jatkaa rappeutumistaan, kun nykyään saa lukea jatkuvasti uutisista ulkomaalaisten raiskauksista, jihadistien alamaailmoista, isis-jäsenistä, kunniaväkivallasta, grooming jengeistä, terrorismista ja mitä sairaammista tapahtumista.

Ei siinä mitään, mutta kun seuraa suomalaisten avosylin vastaanottavaa asennetta tälle kaikelle, iskee minulle syvä masennus ja ahdistus. Meidän pakolaisten varoituksia ei haluta kuunnella. Luulette tietävänne paremmin ja kuvittelette pitävänne asiat aisoissa. Ette ole vielä nähneetkään sitä pahaa, mitä islamistit kykenevät tekemään.

Miettikää sitä tragi-ironiaa kannaltani. Pakenimme kaikkea tuota hevosenpaskaa Suomeen, mutta se on nyt täälläkin.

Vuosi 2019, enkä vieläkään päässyt pakoon. Turvapaikkani on pilattu. Siitä on tullut turvattomuuden paikka.

Kiitos päättäjillemme.

 ainakin yksi henkilö

Lue blogistani lisää, miksi ja miten meidän perheestä tuli poliittisia pakolaisia: 

”Hyvien ihmisten” virheistä pilliinpuhaltava liberaali pakolainen ei ole suvaittava Suomessa.
https://www.anteryasa.fi/hyvien-ihmisten-virheista-pilliinpuhaltava-liberaali-pakolainen-ei-ole-suvaittava-suomessa/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

30Suosittele

30 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (56 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Rankkaa mutta asiallista tekstiä.

Ehkäpä oikea paikkasi on vaikuttaa asioihin eduskunnassa. Nyt ei muuta kuin etsimään sitä oikeaa puoluetta ja ajamaan asioita. Noin räväkkä kaveri pääsee vielä pitkälle. Neljän vuoden päästä?

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Anter Yasa puhuu kovia kokemansa perusteella asiaa ja Pasi Majurin kommentti ja ehdotus Yasalle on erinomainen.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
  «Pakenimme kaikkea tuota hevosenpaskaa Suomeen, mutta se on nyt täälläkin. Vuosi 2019, enkä vieläkään päässyt pakoon. Turvapaikkani on pilattu. Siitä on tullut turvattomuuden paikka.»

Suomi on nyt vuonna 2019 maailman kolmanneksi (3) turvallisin maa. Olitko kotoisin Turkista? En tiedä Turkin kurdialueista, mutta Turkki on kokonaisuudessaan sijalla 107, siellä listan alapäässä.

Taidat siten hieman dramatisoida asiaa.

  «nykyään saa lukea jatkuvasti uutisista ulkomaalaisten raiskauksista, jihadistien alamaailmoista, isis-jäsenistä, kunniaväkivallasta, grooming jengeistä»

Ei muuten ole taidettu osoittaa, että raiskaajat ja groomarit olisivat olleet painotetusti muslimeja eivätkä vaikkapa ateisteja.

Anter Yaşa

Silmät kiinni, suu suppuun ja valkopesu jatkukoon. Hienoa työtä teette.

Katsos eihän niillä jihadistien alamaailmoilla, isis-jäsenillä, rahankeräysrikoksillä terrorismiin, raiskauksia valkopesevät imaamit, grooming jengit, eikä kunniaväkivallalla ole mitään tekemistä minkään kanssa, varsinkaan islamin!

Kuten sanoin: te luulette tietävänne enemmän, ettekä kuuntele. Sormet korviin ja "lalalalal" huuto jatkukoon.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Tälläisillä vastauksilla et saa minua etkä kovin montaa muutakaan vakuuttumaan argumentointitaidoistasi.

Jos esität varsin väitteen, että raiskaajat ja hyväksikäyttäjät ovat yksinomaan tai edes korostetusti islamisteja tai muuten muslimeja, pitäisi väitteelle löytyä jotain evidenssiä. Pelkkä "uskokaa mua" ei riitä, paitsi sellaisille, joille kriittinen ajattelu on vierasta – kuten uskovaisille.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #15

"Jos esität varsin väitteen, että raiskaajat ja hyväksikäyttäjät ovat yksinomaan tai edes korostetusti islamisteja tai muuten muslimeja, pitäisi väitteelle löytyä jotain evidenssiä."

Marko Grönroos ei varmaan ole tilastollisista todennäköisyyksista kuullutkaan.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #18
  «Marko Grönroos ei varmaan ole tilastollisista todennäköisyyksista kuullutkaan.»

Kerro toki, jos sinulla on Yasan väitettä tukevaa tilastotietoa. Seksuaalirikosten tekijöiden etnisestä taustasta on kyllä esitetty tilastoja. Niissä kyllä korostuvat muslimienemmistöiset maat, kuten Yasan aiempi kotimaa Turkki (yli 10-kertainen kantasuomalaisiin verrattuna), josta tulijat lienevät korostetustu kurdeja. Tilastoissa ei kuitenkaan ole mitään tietoa tekijöiden uskonnollisuuden asteesta.

Yasan esittämälle väitteelle olisi toinen vaihtoehto, että ylipäätään tausta Lähi-Idän tai Afrikan konservatiivisista ja tiukan kontrollin kulttuuripiireistä – epäilemättä islamin vaikutuspiiristä – on merkittävämpi ennustava tekijä kuin henkilön itsensä uskonnollisuus.

Sinällään arvelisin, että muslimimaista tulleet maallistuneet tai uskonnottomat pakolaiset noilta alueilta ovat sosioekonomiselta asemaltaan korkeammalla ja sikäli ehkä syyllistyvät vähemmän tuntemattomien raiskauksiin. Sosioekonominen asema on sikäli tekijä, joka on syytä normalisoida pois.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #19

"Tilastoissa ei kuitenkaan ole mitään tietoa tekijöiden uskonnollisuuden asteesta."

Miksi pitäisi olla kun tiedetään maat ja kulttuurit?

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #20
  «Miksi pitäisi olla kun tiedetään maat ja kulttuurit?»

Onko sinusta siten mitään merkitystä, onko muslimimaasta tulija muslimi vai muu maan kulttuuripiirissä kasvanut?

Eli jos tuollaisesta maasta tulee ketä vain, voidaanko olettaa, että ovat kaikki yhtä lailla taipuvaisia rikollisuuteen?

Eli pitäisikö laittaa rajat kiinni vain hartaiksi muslimeiksi tunnustautuvilta vai kaikilta?

Tälläisen löysin nyt, koskien muslimimaista tulleita pakolaisia: «The key finding in this study is that personal religious affiliations does not affect rates of violent crime in Denmark and Norway.» (Nora Rydne. Muslim immigrants and violent crime: Can religion explain individual violent behavior? Trondheim, June 2017.)

Tutkimustulos vaikuttaisi vahvistavan edellä esittämääni – maahanmuuttajan henkilökohtaisella uskonnollisuudella ei ole suurta merkitystä. Enemmän on merkitystä tulomaan yleisellä väkivaltakulttuurilla – joka epäilemättä monissa muslimamaissa on vahva ja ehkä peräti islamin vuoksi. Se kuitenkin vaikuttaa kaikkiin väkivaltakulttuureista tulijoihin, eikä henkilökohtaisella maailmankatsomuksella ole merkitystä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #30

"Onko sinusta siten mitään merkitystä, onko muslimimaasta tulija muslimi vai muu maan kulttuuripiirissä kasvanut?"

Tilastollinen todennäköisyys. Rosvoilla ja hämärämiehillä ei yleensä ole mitään todistetta henkilöllisyydestään, tulevat vain valtiorajan yli ilman papereita.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #36
   «"Onko sinusta siten mitään merkitystä, onko muslimimaasta tulija muslimi vai muu maan kulttuuripiirissä kasvanut?"»

  «Tilastollinen todennäköisyys.»

Niin vähän arvelinkin. Eli olenko oikeassa, tilastollisesti todennäköisesti myös Anter Yaşa olisi tullessaan ollut muslimi ja siten ei pääsyä maahan?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #36

Toistetaan nyt vielä: Anter Yasa äiteineen tuli rajan yli ilman papereita valehdeltuaan sitä ennen henkilöllisyytensä jo pitkään. Perheen PKK-isän vaino on tarina, johon minä kyllä uskon, joten minulla ei ole perheen turvapaikkaa vastaan mitään. Pidän kuitenkin härskinä, että halutaan vetää ovi lukkoon perästä heti, kun itse on päästy sisään.

Anter Yaşa

Kaikki tämä vielä "suvaitsevaisuuden" nimissä. Mutta mille? Mitä olet suvaitsemassa, jos et aiheellista liberaalia pakolaista? Sysäät ilmiselvän islamistisen liikehdinnän vielä "ehkäpä ateistien" viaksi. En tiedä mistä sinunlaiset saavat ajatusmaailmansa, mutta se ei todellakaan perustu reaalimaailmaan. Oletko koskaan ajatellut, että tiedän näistä asioista ehkä HIEMAN enemmän kuin sinä?

Anter Yaşa

Niin, olen pakolainen Turkista. Luulet jotenkin todistavasi jonkinlaisen pointin kertomalla, että maa mistä olen lähtenyt pakoon on epävakaa ja vaarallinen? NO EIHÄN!?

En oikeasti tiedä mistä sinunlaiset saavat ajatusmaailmansa, mutta asioiden on muututtava. Tällä menolla teette Suomestakin yhtä turvattoman. Kiitos teille turvapaikkani pilaamisesta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Rajat olisi pitänyt sulkea sen jälkeen, kun perheesi saapui Suomeen? Anteeksi, ettemme älynneet toimia niin.

Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #11

ÄLÄ OTA ENÄÄ YHTÄÄN - Miten idioottimainen aliarvionti sinulta sanoa noin. Taso on nyt äärimmäisen heikko kommentoijissa.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin Vastaus kommenttiin #26

Olisikohan sinun aika lukea omat kommenttisi uudelleen ?

Käyttäjän mattihytola kuva
Matti Hytölä

Poliisi etsii Tampereen pikkutyttöjen raiskaajia. Tuntomerkkejä ei kuitenkaan julkaistu koska ne saattavat sopia tuhansiin ihmisiin... Nykymedian lukutaidon omaava osaa päätellä tuosta että tekijät eivät ole kantasuomalaisia ja kaikki ikävät maahanmuuttoon liittyvät asiat yritetään lakaista maton alle näin "ilmasto"-vaalien alla.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Tämä on jälleen niitä kirjoituksia, joihin ei juurikaan kommentteja tule sen aiheen takia. Parempi tietysti onkin, mutta erittäin kuvaavaa hiljaisuus on. Tai no, joku tuossa ylempänä yritti olla älykäs...

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Johtunee myös siitä ettei ole mitään lisättävää...
Hyvä kirjoitus.

Katriina Minna Koskela

Ja oli älykäs- ja sinä? Yrität aina kritisoida muka älykkäästi!

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

#25

Sinulla taas on ongelmia ymmärtää yhtäkään kommenttia.

Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #35

Varsinkin sinun ilkeämielisiä ja toisia aliarvioivia kommentteja. Jotka osoittavat sivistyksesi tason.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #69

Olet varmasti viimeinen ihminen arvioimaan minun tai kenenkään muun sivistyksen tasoa. Viisivuotiaalla kummipojallanikin on kehittyneempi luetun ymmärtäminen kuin sinulla.

Käyttäjän LassiLappalainen kuva
Lassi Lappalainen

Islamilla ei ole mitään tekemistä Islamin kanssa.
Oikeasti: Islam ei ole uskonto vaan totalitäärinen ideologia.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Islam on nimenomaan poliittinen ideologia. Sitä on höystetty uskonnollisilla elementeillä jotka on lainattu juutalaisuudesta ja kristinuskosta.
Kansa on helpompi saada alistettua kun ideologian väitetään olevan uskonto ja Jumala se joka sen on antanut.
Tämä ei poista sitä että muslimeissa on, ehkä suurin osa uskovia, siis niitä jotka uskovat kuten kristityt uskovaisetkin. Valitettavasti he samalla alistuvat nimensä mukaiselle islamille.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Eiköhän tämäkin bloggaaja ole muslimi.

Voitko ajatella, että maailmassa olisi miltei pari miljardia höynäytettyä?

Kyllä terroristit ja muslimit ovat kaksi aivan eri käsitettä.

Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #21

Että jaksat? Irakilainen maailma on täysin erilainen kuin Turkkialainen. Ataturk toi Turkkiin eurooppalaiset lait, hän myös kehitti yhteiskuntaa- kielsi hunnut ym. Salli naisten pukeutuvan ym. Voit yrittää Juha Kuikka järjestää ajatuksiasi näin. Islam, shiaa, sunni, alevi ym... ääri islam isis- ym-
Suomessa ev-lut kirkko, helluntailiike, lestat, vapaakirkko, ja äärihillujat joiden omat lahkot takoo mitä takoo. Joten?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #24

Tiedän tuon kaiken. Muslimeja on monenlaisia. Se olikin sanomani, jota kommentoija, jonka kommenttiin vastasin, ei näytä tietävän, koska kategorisesti tuomitsee islamin.

Yrität peesata häntä latelemalla totuuksia, jotka osoittavat hänen olevan väärässä.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #21

#21. Uskon kyllä, että Yasa on ateisti. Ei tosin osaa kirjoittaa "idolikseen" nimeämänsä Richard Dawkinsin nimeä.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #21

Otetaan nyt asiavirheet pois ensin Juha, maailmassa on vain n. 1,3-1,5 mrd. muslimia.
Lienee luotettavampaa uskoa Anter Yasaa kuin suomalaista nettikirjoittelijaa?
Yasalla on sitä sentään aika paljon sitä kuuluisaa "sisäpiirin tietoa".

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #21

Annetaanko Anter Yasan vastata?
Hän ei ole muslimi koska hän on "eronnut" islamista.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Samalla logiikalla voisi teekutsuliikkeen perusteella väittää, ettei kristinusko ole uskonto vaan äärioikeistolainen valkoista ylivaltaa ajava poliittinen liike, joka höynäyttää erityisesti valkoista alaluokkaa vetoamalla Raamattuun.
Tai lestadioleisuuden pimeiden puolien perusteella, ettei kristinusko ole uskonto vaan hyvävelijärjestelmä, joka hallitsee liike-elämää, sortaa naisia , hallitsee alueellisia kouluja ja sivistyselämää ja suojelee pedofiileja

Sekä kristinusko että islam kuitenkin o v a t uskontoja, joilla on jopa yhteisiä juuria ja joita tunnustaa yli puolet maapallon väestöstä.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #31

Molemmat rinnastuksesi ontuvat pahasti.
Ei kristinuskoon ole ympätty mitään Laestadiuksen oppeja. Laestadius otti omaan liikkeeseensä mukaan kristinuskon eikä lestadiolaisuus ole ideologia joka päättää kaikesta mitä ihminen saa tehdä.
Teekutsuliike vetosi kristinuskoon mutta ei kristinuskossa ole teekutsuliikken ideologiaa.

Siinä olemme ehkä samaa mieltä että kaikki uskonnot pitäisi poistaa yhteiskunnallista toiminnosta ja jättää jokaisen ihmisen omaksi asiaksi?

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin Vastaus kommenttiin #43

Ei ISISkään ole Koraania, vaikka käyttää sitä hyväkseen.
Kyllä kestadiolaisuus käyttää Raamattua ihan samoin.
Ja kyllä, sekä USAn ääriprotestanttisuus että lestadiolaisuus päättävät ihan kaikesta, mitä ihminen saa tehdä.
Jopa puketumisesta,meikkaamisesta, laihduttamisesta ja avioseksistä.
Meikkaamisen suhteen ehdoton käsky on päinvastainen, mutta miehen seksuaalisten oikeuksien suhteen yllätysyllätys täysin yhteneväinen.

Katriina Minna Koskela Vastaus kommenttiin #31

Helena Solin voi kommentoida näitä muslimimaita ja islamia vasta kun on kokenut sen konreettisesti itse! Turhaa edes puhua kristinuskosta tai islamista samanapäivänä. Toinen on satanismia ja toinen on se oikea kirja- saat tästä lauseesta taas aiheen suureen provokatiiviseen itkuun. Mutta niinkauan kun sun silmät ei oo nähneet islamia kuten tämän bloggaajan LOPETA ARVOSTELU!

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin Vastaus kommenttiin #70

Mistä sinä oletat tietäväsi sen paremmin minun kuin kenenkään muunkaan vieraan ihmisen kokemukset ja tiedot islamista tai muslimeista?
Kun puhutaan parin miljardin ihmisen ja äärettömän erilaisten yhteisöjen luonteesta, "oma kokemus" ei ole mikään yleispätevä totuus.

Kokemuskertomushan muuten juuri teidän piireissänne halutaan ehdottomasti kieltää todisteena yhtään mistään, kun turvapaikanhakijoista on kyse.
Mites nyt sitten näin?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #75

Jos tarkoitat muslimeja niin heitä on n. 1,3-5 mrd.
On syytä uskoa että entinen muslimi tietää islamista vähän enemmän kuin ei-muslimi täällä Suomessa?
Ja mitä "kokemuskertomukseen" tulee, niin taas ontuu ja pahasti......

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Olen surullinen puolestasi ja ennen kaikkea hyvin surullinen tyttöjen ja naisten puolesta. He eivät saa tukea suomalaisilta. On kuitenkin hyvä että edes joku jaksaa pitää näitä asioita esillä. Mutta valitettavasti sitä ei taida vuosikausia jaksaa mikäli kukaan ei kuuntele.

Periaatteessa suomalaiset ja koko Eurooppa voivat pitkälti syyttää itseään siitä etteivät tulijat ole sopeutuneet. Ei olla alun perin sitä kunnolla vaadittukaan.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Ei aivan näin kuitenkaan. Vain osa eurooppalaisista voi syyttää itseään. Suuri osa siitä nimettömästä massasta on täysin syytöntä siihen mitä se äänekäs ns. suvaitsevaisjoukko on saanut aikaan.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Pahaan johtavia asioita on aina tehty hyvän nimissä (suurin osa aidosti luulee toimivansa oikein ja ajavansa ns."hyviä asioita"). En ole kuitenkaan täysin toiveeton. Uskoisin että asioita voi hajottamisen sijaan myös korjata.. ellei tilannetta viedä korjauskelvottomaan asti eli liian pitkälle.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

"Suvaitsevaisjoukkoa"ei ole olemassakaan .

Suvaitsevaisuus ei myöskään ole aikaansaanut pakolaisuutta .
Sen ovat aikaansaaneet nimenomaan suvaitsemattomat, tyrannit, sortajat, sodanlietsojat, elinmahdollisuuksien riistäjät , luonnon tuhoajat ja itsekkäät ja ahneet pakolaisia omista maistaan ajaneet.

Siis hyvin pitkälle juuri suvaitsevaisten pääviholliset.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #34

Suvaitsevaisjoukkoa ei olemassa, kuitenkin suvaitsevaisilla on pääviholliset. Koeta nyt päättää, Helena.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Täydellistä turvallisuutta ei voine toisinajattelijoille taata. Muistuu mieleen, miten kommunistinen Neuvostoliitto salamurhasi toisinajattelija Trotskin Meksikossa.
Siltikin Suomi olisi turvallisempi islamia paenneille, jos ensimmäisten Persian bahailaispakokaisten tullessa olisi tehty päätös, ettei turvapaikansaajien vainoajia oteta tänne. Tässäkin olisi kuitenkin mahdotonta päästä täydelliseen turvaan.

Nyt jo tapahtunut vahinko on arvatenkin vaikea korjattava seuraavan hallituskauden aikana, vaikka enemmistöhallitukseen tulisi vain parannuksia ajavia ministereitä. Ajattelen EU:n ja Ihmisoikeustuomioistuimen ihmishenkiä vaarantavaa linjaa, jonka ehkä voisi tiivistää siihen, että viattomien tappaminen on potentiaalisille vainoajille annettu ihmisoikeus.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Jos olet kurdi, joka on joutunut pakenemaan turkkilaista hallintoa, niin tietystikään et pidä irakilaisista, jotka myös edustavat kurdien vihollispuolta. Kehottaisin kuitenkin olemaan hyödyntämättä nykyistä muslimivastaista virtausta Suomessa, jotta voisit myötävaikuttaa itsesi jälkeen maahan yhtä vaikeasta tilanteesta saapuvien pakolaisten tulon estämiseen pelkästään siksi, että he edustavat paikallisella alueella väärää puolta.

Katriina Minna Koskela

Hienoa, että maahanmuuttaja kertoo totuuden Suomen tilasta- tänään olikin uuutisissa neljä poliisin varmasti estämää terrosristi-iskua. ja sata valmistelussa olevaa jne. ja myös mainita siitä, että iskujen valmisteluista saa lieviä rangaisuja jos ollenkaan.- Tuomiot esim bussikaappauksissa esim, Suomi on hukassa, ja sinulla on vertailukohdetta. samoin sanovat sinun lisäksi muut ulkomaalaiset pakolaiset jotka ennen tätä älytöntä laitonta maahanmuuttoa olivat tulleet Suomeen. Juha Kuikasta ei tarvitse piitata- se ei tajua kurdien asemasta mitään- ja ovathan länsimaat puuttuneet ottomaanien valtakuntaan ja jakaneet kurdit asumaan Iran, Irak, Syyria ja Turkki sektorilla. Olen sitämieltä että kurdit ovat loistavasti taistelleet isistä vastaan jenkkien rinnalla. isisläisen jostain kumman syystä ovat pääasiassa Irakilaisia. Uskon sinun tuntevan kotimaasi- ja nythän tilanne on paranemassa kun Ergoran hävisi vaalit- toisin maassa olevat Irakilaiset ym ovat aiheuttaneet raiskauksia ja murhia Turkissakin. Suomeen valui kaikki pohjasakka Irakista- ja sen vankiloista joista nää vapautettiin kun sota alkoi. Meillä on täälä murhaajat, terroristit, raiskaajat, ääriaines, ym. Hienoa kunnioitan sinua kirjoituksesi perusteella. Kuikka juha voi muuttaa irakiin asumaan. Saa sitten kunnon kosketuksen paskaan yhteiskuntaaan ja sen väestöön.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"nythän tilanne on paranemassa kun Ergoran hävisi vaalit"

Kuka on Ergoran?

Muutoinkin kommenttisi meni hyvin pitkälti henkilökohtaisuuksiin, kun oma aiempi kommenttini oli hyvinkin yleisellä tasolla esitetty toteamus, jota sinänsä ei kukaan voi kiistää.

Katriina Minna Koskela

Juha ja sun kommentit en menneet bloggaajan henkilökohtaisuuksiin? Älä ole marttyyri?

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Oho, Katriina Minna Koskela.

Nyt on kyllä niin paksua tekstiä ja kuvottavaa asennetta kommenttisi täynnä, että ei voi muuta kuin toivoa, että pohjakosketus on saavutettu ja tästä päästään vain ylöspäin.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Milloin alat sitten kumota noita kommentteja, Solin?

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin Vastaus kommenttiin #46

Ilmeisesti henkilö itse veti oikeat johtopäätökset tai ylläpito poisti kommentin.
Kyse oli ptkästä kommentista, jota ei enää näy.
Sen sisältö oli siinä määrin törkeä, etten lähde sitä enää tässä referoimaan.

Katriina Minna Koskela

Mistä tänne tuli "sinisilmäinen " tyttö, kun puhutaan vakavista asioista. Poliisi oli estänyt neljä terrorististä iskua, sata suunnitelmaa ym Suomessa, Bloggaaja puhuu, että Suomi on päästänyt tänne mörön jota he lapsena pakenivat ja täällä vaan pyhimiystellään. Turkissa tapetaan naisia 5000-6000 henkeä (poliisin tietoon tulevat) vuodessa... Ja siellä on "monimutkaisia" ihmisiä joita et pysty edes kuvitella. Eivät Suomalaiset käsitä islamilaisuuden ongelmia ja vähiten "sinisilmäiset tytöt"... Anter Yasalle kiitos, että tämän naiviuden keskellä uskaltaa kertoa totuuden. Islam on vaarallinen uskontoa- ja se on poliittinen uskonto- sillä on vihan kohteita, joista koraani mainitsee vääräuskoiset ja erityisesti koraani korostaa juutalaisia ja hinduja. Minun alamäkeni kuten kutsut on tietoisuutta jota sinulta puuttuu. Voit arvuutella mistä tietoisuus on kertynyt.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Kommenteista voi päätellä, että suvaitsevaiset eivät suvaitse vääriä mielipiteitä, oikea maahanmuuttaja pitää olla nöyrä ja kiitollinen, sen sai myös kokea vähäksi ajaksi olleen suvaitsevaisten maahanmuuttajamannekiin Umayya Abu-Hannai.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Yasan kirjoitukset ovat kuin myrkkyä punavihreille "suvaitsevaisille", jotka eivät suvaitse "vääriä" mielipiteitä.

"Kun Allah saapuu kaupunkiin, hän ensin soluttautuu Vihreisiin. Ja pariin demariin, he tunkee päänsä turbaaniin: näin yhtä päätä rukoillaan...", lauleskeli eräs edesmennyt lauluntekijä jo 2000-luvun alussa.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Avaukseen linkitetty kirjoitus on palannut näkyviin. Hyvä niin. Ehkä ongelma oli jokin Instagram-kuva.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset