Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

Perussuomalaiset ovat rangaistus punavihreiden politiikasta

Perussuomalaiset ohittivat Kokoomuksen Yle:n kannatusmittauksen mukaan.

Perussuomalaisten nousu ei johdu siitä, että heillä olisi erityisesti mitään mullistavaa kerrottavana, vaan siitä, koska muut puolueet ovat epäonnistuneet totaalisesti.

Viimeiset neljä vuotta olemme kokeneet Suomen ensimmäisen islamilaisen terroristi-iskun, grooming jengejä, lukeneet isis-jäsenistä, kokeneet terrorismin rahoittamista, nähneet rahankeräysrikoksia, kuulleet raiskauksista, raiskauksia piilottelevista imaameista, radikaali moskeijoista, että kunniaväkivallasta ja ihmetelleet tätä kehitystä. Ei tällaisen pitäisi kuulua Suomeen.

Muiden puolueiden täydessä kykenemättömyydessä, Perussuomalaiset ovat osanneet kapitalisoida tapahtumat itselleen kannatukseksi. Kun muut puolueet näyttäytyvät hyväksyvän huonon kehityksen monikulttuurisuuden lieveilmiönä, Perussuomalaiset houkuttavat äänestäjän puolelleen.

Myös nuorten kykenemättömyys tajuta ongelmia on aiheuttanut äänikadon punavihreiltä. Samalla, kun Haagassa puukotettiin nainen kunniaväkivallan mukaisesti, yksikään itsensä "feministiksi" ja "suvaitsevaiseksi" julistanut demagogi ei puhunut asiasta. Oli trendikkäämpää valittaa Helsingin yliopiston "rasismista muslimeja kohtaan".

Mitä enemmän hyysäillään islamia ja epäonnistutaan muslimien integraatiossa, tulee sitä enemmän yhteiskunnallisia ongelmia, ja sitä enemmän ääniä Perussuomalaisille. Tämä sama progressio on nähty ympäri Eurooppaa.

Kuten Trump oli rangaistus Obamasta, tulee Perussuomalaiset olemaan rangaistus kansalta punavihreille.

Karvas pettymys Obamaan sai kansan äänestämään USA:ssa luvattua muutosta. Trump, kuten Obamakin aikaisemmin, lupasi muutosta. Obama ei toteuttanut luvattua muutosta, vaan mahdollisti Irakin valtatyhjiöön isis:n nousun, pelasti miljardipaketeilla pankkeja ja teki ylipäätänsä ihan samanlaista politiikkaa, kuin edeltäjänsäkin. Kansa halusi muutosta ja räikeä kaaosta symbolisoiva Trump nousi ykköseksi. "Ihan sama minkälaista muutosta, kunhan muutosta", kansan riveistä kuultiin vuonna 2016.

Nyt Suomessa vallitsee samanlainen mentaliteetti. Kansa on lopen uupunut lässytykseen ja politisointiin. He haluavat jotain aitoa, eivätkä epärehellisiä poliitikkoja kiillottamassa omaa hyvekuvaansa. Kansa janoaa kylmää realismia kaiken tämän epärehellisen sirkuksen ympärillä. Kun kukaan muu ei tarjoa sitä, Perussuomalaiset, varsinkin Halla-aho, nostaa vain kannatustaan.

Sillä ei ole väliä minkälaista politiikkaa Perussuomalaiset ajavat, kyse on siitä, vaikuttaako se epärehelliseltä vai rehelliseltä. Kun Perussuomalaiset kertovat rehellisesti kantansa, mitkä monesti pelottavat muita puolueita, kansa näkee pelon sijasta poliitikot, jotka ovat valmiita likaamaan kätensä. Kansa haluaa likaisia, mutta rehellisiä poliitikkoja, eivätkä väitä enää kiiltokuvista, pukumiehistä ja "kumbaya my lord" - laulua laulavista, nuotion ääressä kerääntyneistä "maailmanpelastajista".

Eikä tämä tule kenellekään yllätyksenä. Sama kehitys nähtiin Ruotsissa. Ruotsidemokraatit nousivat huimasti. Tunnetusti tänne tulee samat asiat aina Ruotsin jälkeen. Mistään emme kuitenkaan opi.

Lue tästä, miten jytkytys voidaan estää

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Höpötystä. Vertailu pitäisi tehdä edellisiin vaaleihin.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Yasa on suurimmaksi osin oikeassa.. En tiedä mitä höpsötystä ensimmäinen Laurin kommentti edustaa. Perussuomalaiset ovat nousseet ilman yhtäkään hillotolppaministeriä reilusti alle kymmenen prosentin kannatuksesta Suomen toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Vertailu Soinin aikaan olisi yhtä valheellista kuin Soinin loputtomat valheet.
Nyt perussuomalaisia voivat kannattaa hekin, jotka vierastivat Soinin sekoiluja.

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

En kannata perussuomalaisia. Ihmettelen kovin, miten jotkut ajattelemattomat leimaavat heidät äärioikeistolaisiksi.
Ennen leimausta kannattaisi mietiskellä, millainen on äärioikeistolainen liike ja ideologia. En tiedä miksi, mutta en tunne enkä tiedä ainuttakaan ainuttakaan äärioikeistolaista ihmistä.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

"Kansa haluaa likaisia?" Mitä likaista Halla-Ahossa on?

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Mikä ihmmeen ihmisviha? Ketää minä vihaan, jos olen perussuomalainen? Jos meinaat noita 32 000 tänne marssinutta uussuomalaista, niin viha on liian kova sana siihenkin. Minua ottaa se asia vaan päähän, että heille annetaan sellaisia etuoikeuksia mitä oman maan kansalaiset eivät saa ja heihin tuhlataan 3,2 miljardia vuodessa. He tulevat tänne monen turvallisen maan halki elintasoa etsimään.
Mutta, en minä todellakaan vihaa ketään.Päinvastoin ,rakastan suomalaisia, jotka seisovat leipäjonoissa , rakastan köyhiä eläkeläisiä ja lapsiperheitä, työttömiä ja sairaita ja ylipäätään meidän omia suomalaisiamme, joita kyykytetään minkä keretään, poliitikkojen taholta.
Haluan puolustaa heitä ja heidän oikeuksiaan. Sekö on mielestäsi sitä ihmisvihaa?
Taidat olla pahasti hakoteillä.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Eniten paikkoja menettäisivät keskusta (-16) ja perussuomalaiset (-9).

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren
Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Mistä ihmeen punavihreiden politiikasta?
Suomessa on ollut viimeksi vasemmistoenemmistöisen hallitus - niin, koskas se nyt olikaan....?

On kyllä kuvaavaa, että persut ratsastavat nimenomaan vasemmistovastaisuudella.
Eivät esim globaalin kapitalismin vastaisuudella.

Sääli ja surku.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Vasemmisto ja globaalikapitalismi ovat sama asia.

Käyttäjän amgs kuva

Ihmettelin samaa. Kokoomuksen, keskustan ja perussuomalaisten ja sinisten hallitus ei voi edes hyvällä tahdolla pitää edes vihreänä ja vähemmän punaisena.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Kuinka sinä siihen peussuomalaisetkin sait ympättyä mukaan? 2017 lähtivät hallituksesta ja siniset jäivät.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Onhan se aivan selkeää. He eivät halua maahan sosialistista hallintoa joka pyrkisi tekemään Suomesta Pohjois-Korean kaltaisen valtion.
Valtion jossa hallitus kontrolloi kaikkea ja kaikkia. Valtio ulosmittaisi ihmisiltä palkat sanoen että älkää huolehtiko, annamme takaisin avustuksina, jos jää jotain kun ensin on huolehdittu koko maailman sadoista miljoonista köyhistä. (Tosin heillekään ei jäänyt kuin muruja kun byrokratia vei lähes kaiken).

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Persut ovat Suomen "trump-ilmiö" ja työmies Putkonen köyhän miehen-ja maan "trump."

"Trumppilaiset" nostatettiin ja lietsottiin USA:ssa "eliittiä" vastaan.
Meillä etuoikeutettua "eliittiä" edusti neljä vuotta mm. Sipiä-Orpon "markkinavetoinen" porvarihallitus- ei missään vaiheessa vihervasemmisto ja muu oppositio!

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Noh kuinkas nyt sittten suut pannaan kun me saamme SDP vihreät hallituksen? Ei paljoa naurata.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset