Perussuomalaiset ovat rangaistus punavihreiden politiikasta

Perussuomalaiset ohittivat Kokoomuksen Yle:n kannatusmittauksen mukaan.

Perussuomalaisten nousu ei johdu siitä, että heillä olisi erityisesti mitään mullistavaa kerrottavana, vaan siitä, koska muut puolueet ovat epäonnistuneet totaalisesti.

Viimeiset neljä vuotta olemme kokeneet Suomen ensimmäisen islamilaisen terroristi-iskun, grooming jengejä, lukeneet isis-jäsenistä, kokeneet terrorismin rahoittamista, nähneet rahankeräysrikoksia, kuulleet raiskauksista, raiskauksia piilottelevista imaameista, radikaali moskeijoista, että kunniaväkivallasta ja ihmetelleet tätä kehitystä. Ei tällaisen pitäisi kuulua Suomeen.

Muiden puolueiden täydessä kykenemättömyydessä, Perussuomalaiset ovat osanneet kapitalisoida tapahtumat itselleen kannatukseksi. Kun muut puolueet näyttäytyvät hyväksyvän huonon kehityksen monikulttuurisuuden lieveilmiönä, Perussuomalaiset houkuttavat äänestäjän puolelleen.

Myös nuorten kykenemättömyys tajuta ongelmia on aiheuttanut äänikadon punavihreiltä. Samalla, kun Haagassa puukotettiin nainen kunniaväkivallan mukaisesti, yksikään itsensä "feministiksi" ja "suvaitsevaiseksi" julistanut demagogi ei puhunut asiasta. Oli trendikkäämpää valittaa Helsingin yliopiston "rasismista muslimeja kohtaan".

Mitä enemmän hyysäillään islamia ja epäonnistutaan muslimien integraatiossa, tulee sitä enemmän yhteiskunnallisia ongelmia, ja sitä enemmän ääniä Perussuomalaisille. Tämä sama progressio on nähty ympäri Eurooppaa.

Kuten Trump oli rangaistus Obamasta, tulee Perussuomalaiset olemaan rangaistus kansalta punavihreille.

Karvas pettymys Obamaan sai kansan äänestämään USA:ssa luvattua muutosta. Trump, kuten Obamakin aikaisemmin, lupasi muutosta. Obama ei toteuttanut luvattua muutosta, vaan mahdollisti Irakin valtatyhjiöön isis:n nousun, pelasti miljardipaketeilla pankkeja ja teki ylipäätänsä ihan samanlaista politiikkaa, kuin edeltäjänsäkin. Kansa halusi muutosta ja räikeä kaaosta symbolisoiva Trump nousi ykköseksi. "Ihan sama minkälaista muutosta, kunhan muutosta", kansan riveistä kuultiin vuonna 2016.

Nyt Suomessa vallitsee samanlainen mentaliteetti. Kansa on lopen uupunut lässytykseen ja politisointiin. He haluavat jotain aitoa, eivätkä epärehellisiä poliitikkoja kiillottamassa omaa hyvekuvaansa. Kansa janoaa kylmää realismia kaiken tämän epärehellisen sirkuksen ympärillä. Kun kukaan muu ei tarjoa sitä, Perussuomalaiset, varsinkin Halla-aho, nostaa vain kannatustaan.

Sillä ei ole väliä minkälaista politiikkaa Perussuomalaiset ajavat, kyse on siitä, vaikuttaako se epärehelliseltä vai rehelliseltä. Kun Perussuomalaiset kertovat rehellisesti kantansa, mitkä monesti pelottavat muita puolueita, kansa näkee pelon sijasta poliitikot, jotka ovat valmiita likaamaan kätensä. Kansa haluaa likaisia, mutta rehellisiä poliitikkoja, eivätkä väitä enää kiiltokuvista, pukumiehistä ja "kumbaya my lord" – laulua laulavista, nuotion ääressä kerääntyneistä "maailmanpelastajista".

Eikä tämä tule kenellekään yllätyksenä. Sama kehitys nähtiin Ruotsissa. Ruotsidemokraatit nousivat huimasti. Tunnetusti tänne tulee samat asiat aina Ruotsin jälkeen. Mistään emme kuitenkaan opi.

Lue tästä, miten jytkytys voidaan estää

 

AnterYaa
Sitoutumaton Helsinki

Suomen sekulaarit maahanmuuttajat ry:n puheenjohtaja. Kriitikko, pilliinpuhaltaja, bloggaaja, vapaa-ajattelija, yrittäjä ja vähän niin kuin somepersoona. Täysin poliittisesti sitoutumaton. Olen estetty kirjoittamasta Puheenvuoroon, koska toin esille SDP:n kansanedustajan Hussein al-Taeen rasistiset kirjoitukset. www.anteryasa.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu