Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

Haagan puukottaja oli jihadisti

  • Haagan jihadisti
    Haagan jihadisti

Jihadisti suunnitteli islamilaisen kunniaväkivallan mukaisen puukkoiskunsa tarkasti islamilaisen hunnun käyttämistä lopettanutta ex-vaimoansa kohtaan ja karkasi jihadistiverkostonsa avulla.

Lue Iltalehden uutinen

Tosin ”ex-vaimo” lasketaan ex-vaimoksi vain Suomen lakien mukaisesti. Niin kauan, kun vaimo ei hae imaamilta lupaa anoa avioeroa ja niin kauan, kun mies ei suostu siihen; hän on islamilaisen oikeudentajun mukaisesti vielä miehen vaimo.

Näin ollen miehellä on ”velvollisuus vaalia naisen kunniaa”.

”Kunniaton teko”, kuten islamilaisen hunnun riisuminen, oikeuttaa islamistien silmissä väkivallan. Sharialain mukaan mies ”toimi oikein”.

– On viitteitä siitä, että apua on saatu pitkin matkaa sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella.

”Iltalehti kertoi aiemmin, että pääepäilty oli Irakissa asuessaan Mehdin armeija -nimisen puolisotilaallisen ryhmittymän jäsen.”

Mitä iltalehti unohtaa mainita:

Mehdin armeija, eli Jaysh al-Mahdi, on shia-islamistinen jihadistijärjestö, mikä on perustettu sotimaan USA:ta vastaan Irakissa. Vuosina 2004-2005 USA julisti Jaysh al-Mahdin vaarallisemmaksi terroristijärjestöksi, kuin al-Qaeda. Vuodesta 2016 eteenpäin terroristijärjestö on vannoutunut Iranin islamistiselle hallitukselle ja tekee yhteistyötä Hezbollahin islamistisen jihadistijärjestön kanssa. Terroristijärjestö ajaa barbaarisen sharialain käyttöönottamista ja Iranin intressejä.

Lue lisää kyseisestä terroristijärjestöstä

Ei ole siis mikään ihme, että mies, joka sotii sharialain puolesta, puukottaa naista, joka ei suostu sharialain mukaiseen pakkohunnutukseen.

Kysymys kuuluu: miksi meillä on jihadisteja turvapaikanhakijoissa, eikä enemmän siviilejä, lapsia, perheitä ja naisia? Koska jihadistilla on varaa maksaa itsensä verirahoillaan Suomeen turvaan tehtyään tarpeeksi hirmutekoja.

Haagan puukottaja Irakissa.

Täällä heitä voidaan sitten suvaita ”monikulttuurin” nimissä. Suomi toimii eräänlaisena huolto-, ja paikkauspaikkana, kunnes taas joku julistaa sotaa jossain islamin nimissä, mihin jihadistit valuvat ympäri maailmaa ”pyhään sotaan”.

Oikeat pakolaiset, jotka joutuvat pakolaisiksi juuri näiden jihadistien takia, jäävät pakolaisleireille kituamaan varattomina ja avuttomina.

Suomen turvapaikkajärjestelmä on farssi.

LÄHDE: https://www.anteryasa.fi/haagan-puukottaja-oli-jihadisti/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Ja nämä tulee saamaan ikuisen turvapaikan koska heitä ei voi karkoittaa koska kuoleman tuomio vaara kotimaassa.
Olemme joutuneet terroristien suojelijan asemaan.

Tämä on hulluutta lakeja ja sopimuksia pitää muuttaa että tommoiset lentää maasta ulos kuin leppäkeihäät.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Jos Haagan humanitaarinen puukottaja saadaan kiinni ja tuomiolle Suomeen, hänestä tulee elinikäinen vaiva maallemme. Jos hän taas jää kiinniottamatta, hänen jatkossa aiheuttamansa vaiva meille jäänee olemattomaksi. Tämä ristiriitaisuus paljastanee, miten paljon lainsäädännössämme on vikaa.

Jos Suomeen pääsyn ehtoja kiristetään, samalla tänne tulee harvemmin jihadistejakin, jos vaikka heidän seulominen tulovirrasta pois olisikin liian vaikeaa.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Luin eilen Kanavalehteä (Kanava 3/2019 Osmo Pekonen), siellä oli juttu jihadistinaisista, heidän joukossaan on myös kantaeurooppalaisia. Jutussa kerrottiin myös Ranskan terrori-iskuista, kuinka esim. eräs vannoutunut vegaaninainen piti veritekoja hyvänä koska uhrien joukossa oli yksi lihakauppias. Toinen vasemmistoaatetta kannattava hurrasi myös veriteoille.Vaikea ymmärtää? Jutussa arveltiin että anarkistiset voimat kannattavat jihadismia koska se auttaa syöksemään länsimaisen kapitalistisen järjestelmän kaaokseen?

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Tällaiset ”asiantuntijalausunnot” eivät ainakaan auttaneet asiaa. Vihervasemmisto sai haluamaansa tukea avoimet rajat -politiikalleen ja kaikkia pakolaiskriisiin kriittisesti suhtautuvia tai heidän todellisia motiiveja epäileviä iskettiin verbaalisti kaikin mahdollisin halventavin termein.

En tiedä Sinkkosen motiiveja pöhköille lausunnoilleen, mutta ei hänestä kovin ammattimaista kuvaa ole saanut. Olisiko ”suuremmat kihot” ohjeistaneet vähätteleviin lausuntoihin. Tai sitten hän on vain surkea terrorismiasiantuntija?

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/337447-e...

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Erittäin puhutteleva kirjoitus Sinkkoselta. Se kannattaa lukea useampaan kertaan.

"Elämme mielikuvien, ei tosiasioiden vallassa."

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Anter, onko mielestäsi olemassa mitään keinoa seuloa jihadistit ennakolta maahan pyrkivien joukosta, jotta Suomesta ei tulisi heidän turvasatamansa Euroopassa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset