Missä oli puhe ”isis-lasten pelastamisesta” vuosia sitten?

Eikö silloin ollut muka suomalaislapsia isis:n alueella?

Ylen kysely: Puolet suomalaisista haluaa Suomen hakevan suomalaislapset pois syyrialaisleiriltä

Isis, eli islamilainen valtio tai daesh, millä nimellä se tunnetaan Lähi-Idässä on riehunut Irakissa ja Syyriassa jo vuodesta 1999 lähtien. Vuonna 2014 ”kalifaatin” hallitsema alue oli suurimmillaan ja se nousi globaaliksi uhaksi.

Näihin aikoihin alueelle valui ympäri maailmaa satojatuhansia vapaaehtoisia islamisteja ”rakentamaan islamilaista valtiota”. Osa lähtijöistä olivat suomalaisia. Huolestuttavan suuri osa. Vice Newsin mukaan eniten koko maailmasta suhteutettuna muslimipopulaatioon.

”Kalifaatin pentukainen” isis:n propagandavideolla.

Niin kauan, kun islamismin ja sen aiheuttaman kulttimaisen aivopesun todellisuutta ei myönnetä laajemmassa keskustelussa, minua pelottaa ottaa yhtään ketään isis:n riveistä Suomeen.

Isis-lapsia on palannut kriisi-alueelta Suomeen: ”Kalifaatin alueella syntyneiden lasten määrä ei ole meillä eikä kenelläkään tiedossa”

Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen: Isis-lapset pitää tuoda Suomeen

Image result for isis kids

”Kalifaatin pentukainen” harjoittelemassa terroristiksi.

Yksikään poliitikko ei halua puhua ongelmasta realistisesti peloissaan leimautua rasistiksi, vaikka islamistit olisivat kantasuomalaisia. Niin absurdiksi keskustelu on muuttunut.

Nämä lapset ovat vuosia käyneet intensiivistä aivopesua ja huomattava osa on osallistunut joukkomurhiin. Näitä tapauksia on videolla ja isis on käyttänyt tahallisesti lapsia propagandassaan. Isis koulutti jihadistista lapsisotilas jihadistijoukkoa nimeltä ”kalifaatin pentukaiset”, ”Cubs of the caliphate”. Nämä lapset ovat tikittäviä aikapommeja ja ”kalifaatin” seuraavan sukupolven jihadistit.

Related image

”Kalifaatin pentukainen” suorittamassa mestausta.

Tania Joya halusi tehdä lapsistaan marttyyreja – entinen Isis-vaimo kampanjoi nyt radikalisoitumista vastaan

Suomi varautuu ottamaan takaisin kymmeniä lapsia, jotka omat vanhemmat veivät Syyrian ja Irakin sota-alueille – monia luultavasti aivopesty

Ainoa keinoa on varmistaa ensin, että meillä on islamismista ymmärtäviä psykiatreja, jotka osaavat purkaa islamistisen aivopesun ja pystyvät varmistamaan toimivan ohjelman. Epäilen vahvasti, että tässä poliittisesti korrektissa ilmapiirissä on oikeasti ketään, joka ymmärtäisi tilanteen ja osaisi vielä purkaakin sen. Ammatilaisen pitäisi olla islaminoppinut, islamin historiasta tietävä ja ymmärtää vielä isis:n ideologiaa, että osata puhua aivopestyille.

Suomessa ei ole ketään, joka kykenisi siihen. Täällä ei edes myönnetä islamismin kulttimaista aivopesua, vaan sekin on ”uskonnonvapautta”, mitä ”pitää kunnioittaa”.

Huolimattomasti hoidettu palauttaminen on turvallisuusriski, eikä kenenkään pitäisi sokeasti huudattaa näitä lapsia Suomeen, sillä verukkeella, että se on ”oikein ja oikeudenmukaista”. Mitataanko suvaitsevaisuus sillä, kuinka paljon epäinhimillisyyttä pystyy suvaitsemaan?

Image result for isis camps

Isis-vaimot ja pienestä iästä hunnuttettu lapsi leirillä.

Tottakai olisi hienoa pelastaa lapsia ”karuista” oloista pois, eli todellisuudessa yhdestä Syyrian humanitaarisimmasta pakolaisleiriltä, mutta entä ne miljoonat isis:n uhriksi joutuneet lapset? Isis:n lapsien ”pelastaminen” on uhrien naamaan sylkemistä.

Miksi sympatiaa ”suomalaisille” isis:n lapsille, jotka vanhemmat ovat vieneet omasta tahdostaan terroristijärjestöön, mutta helvettiä niille miljoonille alkuperäiskansojen lapsille, jotka ajettiin maanpakoon, orjuuteen, orpouteen ja köyhyyteen?

Miksi tämä sympatia ei yllä jesidien, kurdien, aleviittien ja kristillisten vähemmistöjen lapsille, joita isis kansanmurhasi barbaarisen uskonsa mukaisesti?

Heidät ”pelastaisin” heti pakolaisiksi. He haluavat asua länsimaalaisessa demokratiassa ja integroituisivat heti ilman minkäänlaista turvallisuusriskiä. Ainoa mikä erottaa nämä lapset on suomalaisen vanhemman passi. Olkoot vanhempi kansanmurhaaja, terroristi ja orjuuttaja.

Terrorismitutkija käyttäisi harkintaa Isis-naisten palaamisessa – ”Lasten kohdalla varauduttava traumoihin, mutta myös radikalisoitumiseen”

Suomen lehdistön uutisoinnin perusteella saa sellaisen kuvan, että feminististen ja demokraatti kurdien ylläpitämät humanitaariset leirit vangituille isis-terroristeille ja heidän perheilleen on huonompi olosuhde lapsille, kuin kansanmurhia, julkisia teloituksia, massamurhia ja orjuuttamista harrastava islamilainen kalifaatti, mikä aivopesee lapsen uskonsoturiksi uhraamaan itsensä itsemurhapommituksessa?

Näkökulma: Isis-Sanna vei lapsensa helvettiin – voivatko suomalaiset kääntää näille lapsille selkänsä?

Miksi ei menty ”pelastamaan isis-lapsia” isis:n kalifaattiin vuosien aikana, tai edes heidän orjuuttamia lapsia, vaan sekin homma jätettiin täysin kurdien hoidettavaksi, kun jopa Suomen kansalaiset orjuuttivat alkuperäiskansoja Syyriassa?

Image result for yezidi refugee

Jesidit maanpaossa.

Jesidikansaan kuuluvan Salwan orjuus Isisin kynsissä päättyi viimein – ”He piilottelivat meitä eri paikoissa, jotta meitä ei voitaisi nähdä tai auttaa”

Herää kysymys, että miksi asiasta uutisoidaan siten, että isis-terroristit ovatkin yhtäkkiä uhrien asemassa? Eikö laadukas journalismi perustu juuri siihen, että asioista esitetään puolueettomasti mahdollisimman monta näkemystä? Ja miksi isis ”uhreista” kirjoitetaan näin kattavasti ja yksipuoleisesti samalla kun jo pitkään ja aika yksimielisesti uhrin asemassa olleet jesidit loistavat artikkeleissa poissaolollaan? Ovatko nämä ihmiset eriarvoisessa asemassa vai ollaanko todella jo siinä pisteessä, että isis kerää paremmin klikkejä ja se on syy ”painottuneeseen” uutisointiin? Mitä karummaksi olosuhteet, ja mitä uhreimmiksi isis-terroristit maalatte, sitä enemmän laajempi globaali jihadistinen liike aktivoituu ”sorrettujen” aateveljiensä ja -, sisariensa puolesta.

Isis-taistelijat, vaimot ja lapset ovat Euroopalle vaikea paikka – ”Vankiloista ei saa tulla radikaaleja ajatushautomoita

Mitkä ovat Suomen lehdistön ohjeistukset näiden uutisten suhteen? Miksi yksikään suomalainen lehdistö ei ole haastatellut näitä isis-lapsia, vaimoja ja taistelijoita pakolaisleireillä pitäviä kurdeja? Kurdeja, jotka ovat 25% naistaistelijoita, feministejä ja demokraattisia ihmisiä? Kurdeja, jotka päihittivät isis:n koko maailman puolesta? Eikö heillä ole ääntä?

Mitä he kertovat? Mitä he neuvovat? Mitkä ovat heidän ohjeistuksensa jatkoa varten?

Lähde: https://www.anteryasa.fi/missa-oli-puhe-isis-lasten-pelastamisesta-kun-isis-riehui-vuosia-syyriassa-ja-irakissa/

AnterYaa
Sitoutumaton Helsinki

Suomen sekulaarit maahanmuuttajat ry:n puheenjohtaja. Kriitikko, pilliinpuhaltaja, bloggaaja, vapaa-ajattelija, yrittäjä ja vähän niin kuin somepersoona. Täysin poliittisesti sitoutumaton. Olen estetty kirjoittamasta Puheenvuoroon, koska toin esille SDP:n kansanedustajan Hussein al-Taeen rasistiset kirjoitukset. www.anteryasa.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu