Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

Missä oli puhe ”isis-lasten pelastamisesta” vuosia sitten?

  • Missä oli puhe ”isis-lasten pelastamisesta” vuosia sitten?

Eikö silloin ollut muka suomalaislapsia isis:n alueella?

Ylen kysely: Puolet suomalaisista haluaa Suomen hakevan suomalaislapset pois syyrialaisleiriltä

Isis, eli islamilainen valtio tai daesh, millä nimellä se tunnetaan Lähi-Idässä on riehunut Irakissa ja Syyriassa jo vuodesta 1999 lähtien. Vuonna 2014 ”kalifaatin” hallitsema alue oli suurimmillaan ja se nousi globaaliksi uhaksi.

Näihin aikoihin alueelle valui ympäri maailmaa satojatuhansia vapaaehtoisia islamisteja ”rakentamaan islamilaista valtiota”. Osa lähtijöistä olivat suomalaisia. Huolestuttavan suuri osa. Vice Newsin mukaan eniten koko maailmasta suhteutettuna muslimipopulaatioon.

”Kalifaatin pentukainen” isis:n propagandavideolla.

Niin kauan, kun islamismin ja sen aiheuttaman kulttimaisen aivopesun todellisuutta ei myönnetä laajemmassa keskustelussa, minua pelottaa ottaa yhtään ketään isis:n riveistä Suomeen.

Isis-lapsia on palannut kriisi-alueelta Suomeen: ”Kalifaatin alueella syntyneiden lasten määrä ei ole meillä eikä kenelläkään tiedossa”

Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen: Isis-lapset pitää tuoda Suomeen

Image result for isis kids

”Kalifaatin pentukainen” harjoittelemassa terroristiksi.

Yksikään poliitikko ei halua puhua ongelmasta realistisesti peloissaan leimautua rasistiksi, vaikka islamistit olisivat kantasuomalaisia. Niin absurdiksi keskustelu on muuttunut.

Nämä lapset ovat vuosia käyneet intensiivistä aivopesua ja huomattava osa on osallistunut joukkomurhiin. Näitä tapauksia on videolla ja isis on käyttänyt tahallisesti lapsia propagandassaan. Isis koulutti jihadistista lapsisotilas jihadistijoukkoa nimeltä ”kalifaatin pentukaiset”, ”Cubs of the caliphate”. Nämä lapset ovat tikittäviä aikapommeja ja ”kalifaatin” seuraavan sukupolven jihadistit.

Related image

”Kalifaatin pentukainen” suorittamassa mestausta.

Tania Joya halusi tehdä lapsistaan marttyyreja – entinen Isis-vaimo kampanjoi nyt radikalisoitumista vastaan

Suomi varautuu ottamaan takaisin kymmeniä lapsia, jotka omat vanhemmat veivät Syyrian ja Irakin sota-alueille – monia luultavasti aivopesty

Ainoa keinoa on varmistaa ensin, että meillä on islamismista ymmärtäviä psykiatreja, jotka osaavat purkaa islamistisen aivopesun ja pystyvät varmistamaan toimivan ohjelman. Epäilen vahvasti, että tässä poliittisesti korrektissa ilmapiirissä on oikeasti ketään, joka ymmärtäisi tilanteen ja osaisi vielä purkaakin sen. Ammatilaisen pitäisi olla islaminoppinut, islamin historiasta tietävä ja ymmärtää vielä isis:n ideologiaa, että osata puhua aivopestyille.

Suomessa ei ole ketään, joka kykenisi siihen. Täällä ei edes myönnetä islamismin kulttimaista aivopesua, vaan sekin on ”uskonnonvapautta”, mitä ”pitää kunnioittaa”.

Huolimattomasti hoidettu palauttaminen on turvallisuusriski, eikä kenenkään pitäisi sokeasti huudattaa näitä lapsia Suomeen, sillä verukkeella, että se on ”oikein ja oikeudenmukaista”. Mitataanko suvaitsevaisuus sillä, kuinka paljon epäinhimillisyyttä pystyy suvaitsemaan?

Image result for isis camps

Isis-vaimot ja pienestä iästä hunnuttettu lapsi leirillä.

Tottakai olisi hienoa pelastaa lapsia ”karuista” oloista pois, eli todellisuudessa yhdestä Syyrian humanitaarisimmasta pakolaisleiriltä, mutta entä ne miljoonat isis:n uhriksi joutuneet lapset? Isis:n lapsien ”pelastaminen” on uhrien naamaan sylkemistä.

Miksi sympatiaa ”suomalaisille” isis:n lapsille, jotka vanhemmat ovat vieneet omasta tahdostaan terroristijärjestöön, mutta helvettiä niille miljoonille alkuperäiskansojen lapsille, jotka ajettiin maanpakoon, orjuuteen, orpouteen ja köyhyyteen?

Miksi tämä sympatia ei yllä jesidien, kurdien, aleviittien ja kristillisten vähemmistöjen lapsille, joita isis kansanmurhasi barbaarisen uskonsa mukaisesti?

Heidät ”pelastaisin” heti pakolaisiksi. He haluavat asua länsimaalaisessa demokratiassa ja integroituisivat heti ilman minkäänlaista turvallisuusriskiä. Ainoa mikä erottaa nämä lapset on suomalaisen vanhemman passi. Olkoot vanhempi kansanmurhaaja, terroristi ja orjuuttaja.

Terrorismitutkija käyttäisi harkintaa Isis-naisten palaamisessa – ”Lasten kohdalla varauduttava traumoihin, mutta myös radikalisoitumiseen”

Suomen lehdistön uutisoinnin perusteella saa sellaisen kuvan, että feminististen ja demokraatti kurdien ylläpitämät humanitaariset leirit vangituille isis-terroristeille ja heidän perheilleen on huonompi olosuhde lapsille, kuin kansanmurhia, julkisia teloituksia, massamurhia ja orjuuttamista harrastava islamilainen kalifaatti, mikä aivopesee lapsen uskonsoturiksi uhraamaan itsensä itsemurhapommituksessa?

Näkökulma: Isis-Sanna vei lapsensa helvettiin – voivatko suomalaiset kääntää näille lapsille selkänsä?

Miksi ei menty ”pelastamaan isis-lapsia” isis:n kalifaattiin vuosien aikana, tai edes heidän orjuuttamia lapsia, vaan sekin homma jätettiin täysin kurdien hoidettavaksi, kun jopa Suomen kansalaiset orjuuttivat alkuperäiskansoja Syyriassa?

Image result for yezidi refugee

Jesidit maanpaossa.

Jesidikansaan kuuluvan Salwan orjuus Isisin kynsissä päättyi viimein – ”He piilottelivat meitä eri paikoissa, jotta meitä ei voitaisi nähdä tai auttaa”

Herää kysymys, että miksi asiasta uutisoidaan siten, että isis-terroristit ovatkin yhtäkkiä uhrien asemassa? Eikö laadukas journalismi perustu juuri siihen, että asioista esitetään puolueettomasti mahdollisimman monta näkemystä? Ja miksi isis ”uhreista” kirjoitetaan näin kattavasti ja yksipuoleisesti samalla kun jo pitkään ja aika yksimielisesti uhrin asemassa olleet jesidit loistavat artikkeleissa poissaolollaan? Ovatko nämä ihmiset eriarvoisessa asemassa vai ollaanko todella jo siinä pisteessä, että isis kerää paremmin klikkejä ja se on syy ”painottuneeseen” uutisointiin? Mitä karummaksi olosuhteet, ja mitä uhreimmiksi isis-terroristit maalatte, sitä enemmän laajempi globaali jihadistinen liike aktivoituu ”sorrettujen” aateveljiensä ja -, sisariensa puolesta.

Isis-taistelijat, vaimot ja lapset ovat Euroopalle vaikea paikka – ”Vankiloista ei saa tulla radikaaleja ajatushautomoita

Mitkä ovat Suomen lehdistön ohjeistukset näiden uutisten suhteen? Miksi yksikään suomalainen lehdistö ei ole haastatellut näitä isis-lapsia, vaimoja ja taistelijoita pakolaisleireillä pitäviä kurdeja? Kurdeja, jotka ovat 25% naistaistelijoita, feministejä ja demokraattisia ihmisiä? Kurdeja, jotka päihittivät isis:n koko maailman puolesta? Eikö heillä ole ääntä?

Mitä he kertovat? Mitä he neuvovat? Mitkä ovat heidän ohjeistuksensa jatkoa varten?

Lähde: https://www.anteryasa.fi/missa-oli-puhe-isis-lasten-pelastamisesta-kun-isis-riehui-vuosia-syyriassa-ja-irakissa/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

24Suosittele

24 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (60 kommenttia)

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Twiitin mittaisesti johon (ehkä) useamman keskittymiskyky riittää - >

Isis - lapsonen on käsitteenä propagandaa, kyseessä on lapsisotilas tai tarkemmin lapsiterroristi.

Käyttäjän MiikkaKristianSatama kuva
Miikka Satama

Olin taannoin puheissa erään "vastaanotossa" työskennelleen kanssa. Hän piti turvapaikanhakijoille keskustelupiiriä. Kiven kovaan väitti että keskustelu ja halaaminen tekee ihmeitä. Luontaisesti tällä henkilöllä ei ollut koulutus lähellekään sitä mitä vaaditaan sotaoloissa traumatisoituneiden kohtaamisessa.

Turvapaikkapolitiikka kaatuu ratkaisevasti ihan vaan tuohonkin seikkaan, ettei Suomessa ole riittävää osaamista konfliktialueiden tavallistenkaan ihmisten terapiaan puhumattakaan integroimisesta suomalaiseen yhteiskuntaan.

Puhumattakaan kirjoittajan mainitseman voimakkaan aivopesun purkamisesta.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Suomessa ei hallita edes suomalaisten YK-tehtävissä traumatisoituneiden sotilaiden traumojen purkua tai suomalaisnuorten mielenterveysongelmia.

Kuinka sitten hallittaisiin vieraassa ympäristössä, kieli- ja uskontokulttuurissa ja yhteisössä mieleltään järkkyneiden lasten ja nuorten traumoja?

Olen jo jossain blogivastauksessani kirjoittanut, että nämä ISIS-lapset ovat jo menetettyjä tapauksia, joilla ei ole minkäänlaista normaalia tulevaisuutta ainakaan Suomessa.

Käyttäjän MiikkaKristianSatama kuva
Miikka Satama

Syrjäytyneiden nuorten ja 30-vuotiaiden mielenterveyseläkeläisten maassa ei taida olla paljon tosiaan referenssiä näihin maailman raaimpien kohtaloiden sopeuttamiseen.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Suosittelen niin alustajalle kuin kommentoijillekin John Fordin klassikkolänkkäriä Etsijät.

Puhumme nyt muutamista kymmenistä Suomen kansalaisista. Mitä helkkaria ylipäänsä merkitsee "Suomen lehdistön ohjeistukset"?

Anter Yaşa

"Mitä karummaksi olosuhteet, ja mitä uhreimmiksi isis-terroristit maalatte, sitä enemmän laajempi globaali jihadistinen liike aktivoituu ”sorrettujen” aateveljiensä ja -, sisariensa puolesta."

Lehdistö edesauttaa jihadistista ideologiaa tajuamatta sitä faktaa, että lapsilla on paljon parempi olla humanitaarisilla pakolaisleireillä, kuin osana lapsiarmeijaa, mikä pistetään listimään vankeja propagandavideoissa. Iso ero.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Ei kai kenelläkään ole epäilystä siitä, että pakolaisuus on parempi kuin sota, mutta Suomen kansalaisen on kuitenkin parempi odottaa asiansa tutkimista Suomessa kuin kuolla nälkään tai kulkutautiin maassa, jonne hänet on viety alaikäisenä.

Tarkennan vielä: puhutko Journalistin ohjeista vai luuletko, että Suomessa tai jossain sen naapurimaassa on jokin elin, joka "ohjeistaa" "Suomen lehdistöä"?

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #12

Miksi tehtailet salaliittoja? Suomen lehdistö ei vain ole tarpeeksi perillä. T. Asian kaksi kertaa putkeen maanlaajuisesti todistanut.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala Vastaus kommenttiin #12

"Suomen kansalaisen on kuitenkin parempi odottaa asiansa tutkimista Suomessa...". Ei ole. Jos tavoitellaan totuutta, Suomen viranomaiset ovat aivan väärä käsittelijä. Eivät ymmärrä kulttuuria, eivät ymmärrä kieltä, eivät taatusti osaa pestä pois monen vuoden aivopesua, eivät pysty selvittämään faktoja kalifaatin teoista... Se kai on tarkoituskin.

Huijareiden usein käyttämä keino on kiire. Nyt on kiire ja asia pitää päättää heti. Niin nytkin. Ei missään tapauksessa pidä kiirehtiä.

"...on viety alaikäisenä...". Onko ? Mistä tiedetään ? Isis on terrorisoinut jo vuodesta 1999, kertoo blogisti. Nuo raukat partalapset voivat siis olla jo 20-vuotiaita. Kuka siellä on suuremmassa vaarassa ?

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

"...klassikkolänkkäriä Etsijät". Eli viihdeleffa voittaa faktat ? Hyvin kommentaattori asian oivaltanut.

"...muutamista kymmenistä...".
Turussa yksi ainoa riitti.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Odottelen että hallitus tekee asiasta päätöksen ja Ohisalo ilmoittaa, että tulemme hakemaan myös isis-naiset pois leireiltä, eleleen sitten täällä veromaksajien kustannuksella ja levittämään ääri-islamin ilosanomaa.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

Siis isis-uusperheet kaikkine lapsineen. Nyt on kiire.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Täyttä asiaa, joka pitäisi lukea ja tiedostaa päättäjiemme ministeri Ohisaloa myöten. Järkyttäviä kuvia!
(Ennen kuin blogi poistetaan?)

Anter Yaşa

Se olisi Huuskolta kyllä ihan viimeinen niitti ruveta taas kerran sensuurin esimieheksi. Eiköhän nolannut viimeksi itsensä täysin ja palautti kirjoitusoikeudet kaikessa hiljaisuudessa. Häpeällistä toimintaa.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Kuulemma poistelet täältä kommentteja ja kirjoittajia?

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #17

Minulla on oikeus estää epäasialliset keskustelijat kommentoimasta.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #18

Tottakai on. Kerrassaan riemukasta uhriutua saamastaan bannista kun samalla on innokas bannaaman muita.

Vai koskeeko tuo oikeus vain itseäsi?

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #20

Minä en tainnut olla epäasiallinen Markku Huuskon harjoittamassa bannissa? Vai oletko vain kategorisesti negatiivisesti suhtautuva? Isoja kontekstieroja, mitä ison miehen ajattelisi ymmärtävän.

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #20

Käys kaveri lukemassa: https://www.anteryasa.fi/hussein-al-taee-ryysyista...

Kerro, mikä tästä oikeuttaa yli 30 päivän bännit, ilman minkäänlaista ilmoitusta koko alustalta, kaikkialta, kokonaan?

Vai oletko kontekstisokea?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #24

Luin blogisi eikä se mielestäni ansainnut banneja.
Luin myös yhden poistamasi kommentin eikä sekä olisi mielestäni ansainnut banneja.

Onko Huuskolla tai sinulla oikeus poistaa kommentti tai kirjoittaja? Tietenkin on.

Minusta sinä olet nyt sokea asiassasi josta arvostelet muilta.

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #27

Kommentti, missä minut maalataan huhupuheiden levittäjäksi on mielestäsi täysin asiallinen? Selkee. Menisit sinäkin muualle purkamaan pahaa oloasi. Onko Huuskolla myös oikeus politisoida alustansa poliittisten tavoitteiden edistämiseksi sensuurilla, kun samalla kertoo noudattavansa JSN ohjeistuksia? Ei taida olla. Vai pidätkö itseäsi ja Huuskoa eri standardissa?

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #27

Onko kommentti missä puhutaan minun etnisestä ryhmästäni väkivaltaisina yleistäen kokonainen kansanryhmä sinusta asiallinen kommentti?

Taitaapi olla. Sen takia oletkin täällä purkaamassa pahaa oloasi.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #29

"Kalifaatin pentukaisista" puhuminen liippaa aika läheltä.

Ei minulla ole pahaa oloa, onko sinulla?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #32

Eikös tämä "kalifaatin pentukaiset" ollut käännös muslimifasistien omasta sanonnasta, "Caliphate cubs", kalifaatin (leijonan)pennut suomeksi?

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #27

On vähän eri asia tulla sensuroiduksi valtakunnallisesti, että koko Uuden Suomen alustalta asiallisesta ja Suomea loppujenlopuksi auttavasta selvitystyöstä, kuin tulla estetyksi yhdestä yksityisestä blogista öyhöttämisestä. Harmi, että sinäkin ymmärrät vain tämän öyhötyksen.

Anter Yaşa Vastaus kommenttiin #20

Vertaat epäasiallisen äärioikeistolaisen öyhön kommentointia yksityisessä blogissa ja sen ehkäisemistä kommenttikentästä artikkeliin:

mikä aiheutti maanlaajuisen kohun, paljasti islamistisen toimijan, kelpasi jokaiselle valtamedialle, mutta ei Markku Huuskolle.

Ne on niitä pieniä kontekstieroja, minkä luulisi kaltaisesi ymmärtävän. Harmi ettei näin ole!

Anter Yaşa

Anteryasa.fi ei Huuskonkaan lonkerot yllä. Siellä on aina lähde kaikista julkaisemistani artikkeleista. Sitä seuraamalla ei ainakaan missaa, kun Huuskottelijat sensuroivat.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kansanmurhiin osallistuneiden suomalaisten kiireellinen evakuointi murhapaikalta todennäköisesti estäisi heidän syyllisyytensä täyden selvittämisen. Tästä näkökannasta vain pienet lapset pitäisi evakuoida, jos se kohtuudella on mahdollista. Muiden osalta pitäisi ensin käydä oikeus paikanpäällä ja hakea mahdollisen tuomion jälkeen Suomeen.

Joka tapauksessa Suomen rajalle selvinneiden Suomen kansalaisten pitäisi päästä maahan.

Ettei huolta kannettu aiemmin, siihen löytynee yksi vastaus: islamofobian pelko.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

"...vain pienet lapset pitäisi evakuoida".
Kansalaisuudesta välittämättä ? Kaikki vaan Suomeen. Myös uusperheet ja perheenyhdistämisten kautta sitten kaikki muutkin ?
Eivätköhän syyrialaiset osaa erottaa pienet lapset aikuisista. Ei siihen kielitaidotonta suomalaista tarvita.

Huijareiden paljon käyttämä kikka on kiire. Niin nytkin. On kiire ja asia täytyy päättää heti.

"Joka tapauksessa Suomen rajalle selvinneiden Suomen kansalaisten pitäisi päästä maahan". Kaikki vaan ? Kalifaatin romahtaessa osa terroristeista ehti häipyä muualle, ehkä myös Suomen rajalle. Sekö olisi peruste ottaa Suomeen piiloteltavaksi ?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Onko sinulle tosiaan jotenkin epäselvää se, saako Suomen rajalle selvinnyt Suomen kansalainen päästä maahan?

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala Vastaus kommenttiin #35

On. Mistä tietää, että rajalle päässyt on Suomen kansalainen ? Kalifaatin passista ?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #36

Suomen kansalaisella on oikeus saapua maahan vaikka hänellä ei olisi papereita.

Mansalakin pääsisi maahan vaikka olisi juonut passinsa Thaimaassa.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala Vastaus kommenttiin #40

"Suomen kansalaisella on oikeus saapua maahan vaikka hänellä ei olisi papereita".
Mistä silloin tietää, että on Suomen kansalainen ? Kuvittelen, että oman kansalaisuuteni ehkä pystyisin osoittamaan ilman juotua passiakin. En tiedä, kun en ole kokeillut. Ehkä en pystyisi. Helppoa se ei ainakaan saisi olla.

Ei pitäisi riittää, että pyrkijä sanoo itse olevansa Suomen kansalainen. Ei pitäisi myöskään riittää, vaikka vastaanottovirkailija toteaisi "se katsoi mua sillä silmällä" ;-).

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #42

Viranomaisilla on tapana selvittää asia kysymällä muutama kysymys. Tyyliin "hetu", "kotipaikka" ja "äidin tyttönimi".

Mansala voi olla rauhassa, kukaan ei saa Suomen kansalaisuutta katsomalla virkailijaa "sillä silmällä".

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski Vastaus kommenttiin #47

Silloin mennään poliisikuulusteluun henkilöllisyyden tarkistamiseksi. Toki nykyään passihakemuksessa annetaan kuva ja sormenjälki.
Ite jouduin käymään sellasessa kuulustelussa, ku hain passia, eikä mulla ollu mitään henkilöpapereita ollu kymmeneen vuoteen. Osotteita kyseltiin vanhempien ja isovanhempien nimiä ja syntymäaikoja/paikkoja. En muuten kaikkia tienny. Kysäsi sit lopuks polliisilta "olenksmää mä vai joku muu", polliisi vastas, että toivon mukaan oot sää.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Jos asia olisi minun päätettävissäni, niin kaikkia Islamilaisen valtion toimintaan osallistuneita kansalaisia syytettäisiin kansanmurhaan osallistumisesta. Tällöin rajalletulijakin pidätettäisiin. Tämä siis toissijaisena, etusijalla se paikan päällä oikeuteen pääseminen. Syytehän ei kuitenkaan tarkoittaisi tuomioita.

Vahinko on tehty jo aiemmin, maltittoman maahanmuuttopolitiikan ansiosta. Suomen tehtävä on Suomen kansalaisten asioiden ajaminen.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #37

Minusta on ollut hedelmällistä, että esimerkiksi Anter Yasa pääsi aikanaan Eurooppaan väärennetyin paperein ja Suomeen hävitettyään nekin.

Airi Pulkkinen

Kuvaavaa väärinymmärrystä lakimiehiltä esim. etteivät ole huomanneet mikä ero on kunniaväkivallalla ja suomalaisten mustasukkaisuudessa tehdyssä rikoksessa. Jos islamiin ja kulttuuriin ei ole perehtynyt, ei voi kuvitellakaan ymmärtävänsä tosiasioita. Esim. lukemalla Ayaan Hirsi Ali, Neitsythäkki (2004, uusin Harhaoppinen (2017) ja Seppo S. Kosonen, JIHAD, islamin pyhä sota (2008), avaisivat jo paljon tietämystä.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Alaikäisten Suomen kansalaisten palauttaminen on juridinen, poliittinen ja käytännöllinen kysymys, joka ei liity Isisin ideologiaan. Ei siinäkään tapauksessa, että jotakuta heistä myöhemmin syytettäisiin rikoksista.

Hallitus ja hallinto osaavat ratkaista tämän kysymyksen ja jättää mansalat kiehumaan liemissään.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

"Ei liity Isisin ideologiaan." Ei ja kyllä!
Oletko Jari-Pekka selvillä onko, tai olisiko hetken päästä jos kalifaatti olisi pysynyt pystyssä, kyseisten isis-äitien poikia kuvien paljastamilla koulutusleireillä. Oppimassa mitä? Kaulojen katkomista?

Kyllä nyt ollaan herttaisen otettuja siitä, että Isisin kalifaatissa olleita lapsia kohdellaan pilkun tarkasti Suomen lain mukaan. Eiköhän kyseisessä laissa ole yleensä paljon tulkintamahdollisuuksia, niin myös tässä palautusasiassakin?

Hallinnossa on paljon "omissa liemissään kiehuvia" vain määrätynlaisten ihmisoikeuksien ajajia omalla poliittisella agendallaan. Ratkaisut mahdollisesti siten värittyneitä?

Minulla on melkoinen negatiivinen ennakkoasenne nykyistä hallitusta kohtaan. Varsinkin sisäministeri Ohisaloa. Saas nähdä, mitä tämä saa aikaiseksi!

Oletko Jari-Pekka lukenut esimerkiksi teokset:
Hege Storhaugin "Islam yhdestoista vitsaus"
Juha Ahvion "Eurooppa ja Suomi islamisoituvat"
Carlo Panellan "Islamin musta kirja"
Niistä saadaan taustaa mistä on islamilaisuudessa kyse. Taustoittavat po. isis-asiaakin.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

En nyt viitsisi opettaa länsimaisen oikeuskäytännön alkeita. Kyse ei ole siitä noudatetaanko lakia "pilkun tarkasti". Haluatko ihan vakavissasi, että lakeja noudatetaan "vähän" tai "silloin tällöin" tai riippuen siitä, sattuuko joku henkilö kuulumaan PKK:hon, Daeshiin tai Viiden tähden liikkeeseen.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #41

Ei tarvitse opettaa, eikä saivarrella!
Kirjoitinkin, että Suomen laissa on monissa pykälissä varmasti tulkintamahdollisuuksia. Katsotaan miten puheena olevaan tapaukseen lain pykäliä sovelletaan.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Ja täsmennetään nyt vielä, että asia ei muuttuisi, vaikka olisimme videolta nähneet jonkun tunnistettavan suomalaisen tappavan kymmenen tuhatta ihmistä.

Jorina Euroopan islamisoitumisesta taas ei poikkea absoluuttisesti mitenkään natsien juutalaispropagandasta. Goyim on vain saanut uuden nimen uhriutuessaan.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #43

Mitä jos tämä jorina Euroopan islamisoitumisesta kongretisoituukin?
Pahalta näyttää.
Näinhän kävi esiin ottamassasi juutalaisasiassa natsi-Saksassa.

Luehan ihmeessä mainitsemani teokset, toista tiedät!

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #46

Tarkoitat siis vakavissasi, että natsit olivat oikeassa pelätessään Euroopan juutalaistumista? Entä kuinka monenteen polveen teidän ahviolaisten kristittyjen mielestä koko suvun kollektiivinen syyllisyys ulottuu?

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #50

Kun haluat ymmärtää kommenttini väärin, niin sille ei mitään mahda.

Tarkoitin, että kun natsit propagoivat juutalaisten hävittämistä, niin se lopulta sellaiseksi kongretisoitui.
Samoin tulee kongretisoitumaan ja eskaloitumaan islamisoitumisen uhka Euroopassa, ja Suomessakin, jos nykyinen meno jatkuu.

Sinä nimittelet meikäläistä ahviolaiseksi kristityksi, mutta sellaiseksi ei tulla yksi Ahvion kirja lukemalla, vaikka asiallinen teos onkin.

Mitä sanot kahden muun esiin ottamani teoksen sisällöstä? Niiden sanomaa ei selitetä ahviolaisella kristillisyydellä. Ja vaikea on Sinunkaan niiden asiasisältöä valheelliseksi väittää.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #52

Mitä tekemistä näillä kirjoilla on parinkymmenen lapsen kanssa? Muuten, ihan vilpittömästi sanoen: en usko, että kukaan, joka kirjoittaa toistuvasti "kongretisoitumisesta", on lukenut kokonaista kirjaa vuosikausiin. "Ohjeistusta" on tietysti saattanut ottaa vastaan.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #53

Hold your horses!

Olen lukenut tuhansittain kirjoja elämäni aikana ja arvioinutkin niitä eri lehtiin. PIKi-kirjaston nettisivulle arvioita olen kirjoittanut jo lähemmäs tuhat. Kirja-arvoitani löytyy myös vapaavuorosta.

Miksi minä en saisi käyttää kongretisoitua-sanaa?! Mikä vika siinä on? Itsekin viljelet kommenteissasi hyvin usein kaikenlaisia "sivistyssanoja".

Miten on Sinun lukemisesi laita? Ainakin lainailet monien teosten tekstejä. Ei siinä mitään, niin teen minäkin!

Mitä ihmeen höpinää ohjeistuksesta?!?

Tässä asiaan liittyvä yksi kirja-arvioni. Lue edes se, ellet koko kirjaan aio tutustua.
http://perttirampanen.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kult...

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #61

Oletko ihan varma, ettet tarkoita "gongretisoitua"? Jotkut ovat varmaan niinkin sivistyneitä, että sanovat vastaan tullessaan "tedve"...

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #62

Mikä sulla mättää??!
Kongretisoitua-sanamuotoa käytetään aivan yleisesti siinä merkityksessä kuin minäkin kommentissani käytän. Oikein tai väärin!
Olet Sinä varsinainen saivartelun mestari! Liekö toimittajan ammattitauti?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #63

Ei käytetä. Sinä olet yksin. Noloa, lopeta jo.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #64

Johan on kumma! Minä en löydä sinun tarjoamaasi "gongretisoitua"-sanan selitystä kyseisellä hakusanalla. Mutta toimittajat, ainakin yksi, sitä näköjään käyttävät. Terse!

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

”Mitkä ovat Suomen lehdistön ohjeistukset näiden uutisten suhteen?”

Veikkaanpa että ohjeet tukevat Soroksen perustamasta ”Open Society Foundation” -järjestöstä, jonka alijärjestöt lobbaavat lehdistöä ja EU:n eri ryhmiä.

Artikkelissa (alla linkki) kaavio Soroksen rahoittamista järjestöistä
https://gefira.org/en/2017/07/13/soros-sponsored-i...

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Nimensä mukaisesti opensocietyfoundations.org on poikkeuksellisen avoin ja läpinäkyvä organisaatio, jonka perustaja George Soros lainasi sille nimen Karl Popperin pääteoksesta Avoin yhteiskunta ja sen viholliset.

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen
Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Täytyy nostaa hattua Kurdeille, jotka tekivät likaisen työn ja kukistivat koko maailman inhoaman järjestön. Kurdit varmasti haluaisivat jo näistä vastenmielisistä vangeistaan eroon, mutta liian radikaalit toimenpiteet heidän puolelta haittaisi sitä suurta tavoitetta, itsenäisyyttä. Kurdijoukot ovat hoitaneet asian tähän asti mallikkaasti ja tarpeettomia kostotoimenpiteitä on vältetty. Olisiko Isis tehnyt samoin?? Ei todellakaan.

Julkisuudessa on paljon saivarreltu terroristijärjestöön liittyneiden ihmisten ja heidän lasten oikeuksista. Se miten me käsittelemme tätä tapausta on suuri merkitys. Minkälaisen signaalin annamme terroristijärjestöihin haluaville ihmisille? Nyt mitataan oikeasti se mitä tarkoittaa arvopohja.

Meidän on kansakuntana tehtävä selväksi, että omilla ja länsimaisesta demokratiasta katsottuna väärillä valinnoilla on seurauksensa. Näin myös pääministeri Rinne sanoi.

Aloite kansainvälisestä tuomioistuimesta on tullut Ruotsista, jossa kelkka alkaa lopultakin kääntyä ja he havaitsevat, että kaikki ihmiset eivät ajattele liberaalisti ja länsimaisen demokratian arvojen mukaisesti.

Suomen on turha tehdä mitään irtiottoja. Saamme entistä suuremman hölmöläisen leiman maana joka maksaa terroristijärjestöön liittyneille kelan tukia ja ottaa jokaisen terroristin avosylin vastaan. Täällä ne keräävät voimia veronmaksajien rahoilla ennen uutta rynnistystä arvojamme kohtaan.

Mun mielestä Isis ja heidän ideologia on vastenmielisin järjestö mikä maan päällä on olemassa. Meidän ei tule edistää millään tavoin heidän pyrkimyksiä, vaan tehtävä viesti selväksi. Jos valitset väkivallan tien niin kannat siitä myös seuraukset.

Ette ole tervetulleita Suomeen levittämään sairasta ideologiaanne.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Suomen kansalainen on tietenkin päästettävä Suomeen, oli passi sitten tallella tai ei. Passi on matkustusasiakirja, kansalaisuus voidaan todeta monella muulla tavalla.

Missään laissa ei kuitenkaan velvoiteta hakemaan Suomen kansalaista valtion, hallituksen, kunnan, sosiaalitoimiston tai muunkaan elimen tai järjestön toimesta takaisin Suomeen, oli tämä sitten mies, nainen, lapsi tai jokin oletettu näistä, oli hän sitten hankkiutunut minkälaiseen kuseen tahansa ja järjestänyt alaikäiset lapsensa samaan tilanteeseen. Yleensäkään valtio ei kansalaistaan huolehdi näiden ollessa poissa kotimaastaan. Amerikkalaisten elokuvien katselu ei auta ymmärtämään näitä asioita, ulkomailla pitkään asuminen kyllä.

Jos näitä terroristeja ja terroristinalkuja päätetään hakea pois, kyseessä on puhtaasti poliittinen päätös. Äänestäminen on myöhäistä, seuraava mahdollisuus on vajaan neljän vuoden kuluttua, pahimmassa tapauksessa. Tosin pääministeri kyllä ehtii vaihtua tätä ennen.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Ei liene ihmettelemisen aihetta ainakaan Kazakhstanin päätöksestä hakea kansalaisiaan takaisin, sillä maan pääuskonto on 70,2%:sti muslimi. Alle 30 % tosin kristittyjä. Pääuskonto on se peruste jolla noin on tehty.

Mitä sitten tulee USA:aan politiikkaan Syyriasta maahan palaavista, isiksen mukana esim. morsiamena olevista, niin näyttää hyvin ristiriitaiselta heidänkin paluunsa.

https://abcnews.go.com/US/isis-bride-hoda-muthana-...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Siitä vain, Suomeen ei tarvitse hakea. Minä en tunne tältä osin Yhdysvaltain lainsäädäntöä, ja kuten sanoin, amerikkalaiset elokuvat eivät kerro mitään Suomen ulkoministeriön velvollisuuksista.

”The safety and security of U.S. citizens is our highest priority." Näin Yhdysvalloissa, mutta ei Suomessa.

Obamakin on tällaista toistellut: ”As President, I have often said that I have no greater responsibility than protecting the American people,”

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset