Anter Yasa Poliittista korrektiutta vastaan liberalismin nimissä

Isisin riveihin liittyneiden kohdalla ei pidä olla liian sinisilmäinen

  • Isisin riveihin liittyneiden kohdalla ei pidä olla liian sinisilmäinen

– ”Moni arvovaltainen ja pätevä henkilö, jonka kanssa asiasta Naantalissa keskustelin, tarjosi vastauksesi lisää inkluusiota eli osallistamista sekä yhteiskunnan voimakkaampia ja tarmokkaampia toimia sen eteen, että radikalisoitumisvaarassa olevat henkilöt eivät radikalisoituisi”, Tutkija Jokisipilä kirjoittaa.

”Jokisipilän mukaan tässä tapauksessa kaikki edellä mainitut toimet ovat auttamattomasti myöhässä.”

Isisin vastaisessa toiminnassa on pyritty sokeasti ja hyvätahtoisesti ratkaisemaan ongelmia väärin. Nämä isis:n riveihin liittyneet ihmiset eivät ole ”syrjäytyneitä”, ”ongelmaisia”, ”vähävaraisia”, yms. Mitä on yritetty korjata ystävällisyydellä.

He ovat väkivaltaisia islamofasisteja ja ääriuskonnollisia kultisteja. Perimmäinen syy liittyä isisin joukkoihin on ideologia, ei sosioekonomia. Isisin joukoissa itsensä löytävä allekirjoittaa tavoitteet alistavasta ”kalifaatista” ja on tietoinen mihin matkusti.

Ainoa syy nähdä nämä ihmiset jonkinlaisina suvaittavina uhreina on alemman standardin rasismi, jolloin heitä ei pidetä vastuussa omista teoistaan ja pyritään ”auttamaan”, sillä se on ”meidän sivistyneiden” tehtävä auttaa ”jaloja villejä”. Sanomattakin suhtautuminen on erittäin taantumuksellista, mikä on edesajanut tilanteen siihen, ettemme enää tiedä mitä tehdä.

Kaikki varoitukset, toimenpiteet ja puhe on pitkälti leimattu aikaisemmin rasismiksi ja pahantahoiseksi islamofobiaksi. Nyt he, jotka ovat halunneet ”auttaa syrjäytyneitä” ja olla inklusiivisia isisin jäsenille, ovat hiljaa tai tarjoavat lisää epäonnistuneita menetelmiä, kun todellisuus isisin liittyneistä ja ideologiasta tulee esille.

Heille, jotka ovat varoittaneet ja huutaneet kuuroille korville, jää iso vastuu muiden valaisemisesta nyt. Toivon, että se ”valaiseminen” ei tapahtu äärioikeiston ja rasismin nousuna, vaan ne, jotka ovat olleet liian sokeasti hyvätahtoisia (ns. yltiösuvaitsevaiset ihmiset) ottavat asian omakseen ja tajuavat taistelevansa maailman alistavinta, barbaarisinta ja epäinhimillisintä ideologiaa vastaan, mitä ei kannata hyysäillä, jos arvostaa demokraattisia ja liberaaleja arvoja.

Erityisesti Suomen, mistä lähti eniten taistelijoita koko maailmasta isisin riveihin suhteutettuna Suomen muslimipopulaatioon, on ruvettava oikomaan virheitään.

www.anteryasa.fi
www.sekumamut.fi

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006147428.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

25Suosittele

25 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

"Nämä isis:n riveihin liittyneet ihmiset eivät ole ”syrjäytyneitä”, ”ongelmaisia”, ”vähävaraisia”, yms."

Sama koskee koko terrorismin käsitystä.

Puhtaat terroristit aina Osama bin Ladenista alkaen ovat olleet yleensä yhteiskunnassaan parempiosaiseen ryhmään kuuluvia ja ryhmien johtajat keskimääräistä sivistyneempiä, usein jopa korkeakouluja käyneitä henkilöitä.

Terroristeja ei tässä yhteydessä pidä sotkea vapaustaistelijoihin tai guerriloihin, joiden taistelu perustuu muuhun kuin ideologiaan.

Käyttäjän JarmoNokela kuva
Jarmo Nokela

Näin myös äskettäin kristittyjä Sri Lankassa joukkomurhanneet terroristit, jotka olivat mm. rikkaan maustekauppasuvun jälkeläisiä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Joka ainoa Isiksen kalifaatissa asunut rikosoikeudellisessa vastuuiässä oleva on syyllistynyt terrorismirikoksiin jo Suomenkin lain mukaan. Siinä niitä tunnusmerkistöjä on rikoslain 34a luvussa, ei tarvitse kauaa etsiä.

Pitäisikö nämä hakea sieltä pois? Ei todellakaan.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Kun ei oteta takaisin,niin harkitsevat tarkemmin että kannattaako lähteä kun ei voikkaan hypätä edes takaisin. Lapset on eri asia vaikka kalliiksi tulee heidän hoitonsa. Paranevatko koskaan kun ovat katselleet päiden katkomista

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Lapsista kenties alle puheikäiset, heidän mielensä ei ole ehditty myrkyttää. Toisaalta olisi melko rasistista jos leiriltä haettaisiin ainoastaan suomen kansalaisuuden omaavien lapset, samalla voisi tuoda ne muutkin alle puheikäiset ja antaa niille kunnon kasvatus sijaisperheessä.

Ei tarvitse sitten vähän aika itkeä tästä matalasta syntyvyydestä.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Näitä yltiösuvaitsevaisia(naiiveja)ihmisiä löytyy paljon vihervasemmistolaisten feministien joukosta, siihen porukkaan tuskin Yasan varoitukset tehoaa. Veikkaan että natseja pelkäämätön Ohisalokin kohta ilmoittaa, että myös suomalaiset Isis-naiset pyritään hakemaan pois leireiltä, tänne hyysättäviksi.

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

Ylivoimaisesti suurin osa noista "vihervasemmistolaisista feministeistä" on kuitenkin ihan jotain muuta mitä "kansallismieliset" ja persut väittävät eivätkä siis varmasti hyväksy mitään islamismin mielistelyä. Persufoorumeilla ja kansalliskiihkoilijoiden mediassa kaikista vastustajiksi koetuista levitetään toistuvasti tarkoituksella vääristeltyä ja liioiteltua "tietoa", mutta jotkut alkavat valitettavasti niitäkin "tietoja" uskomaan kun niitä riittävän kauan toistetaan.

Suomessa kansallismieliset ja oikeistolaiset ovat tehneet ylipäätään kaikista aktiivisimmin töitä islamistien hyväksi. Kansallismielisten arvot ovat kaikista lähimpänä islamistien arvoja. Persut hallituksessa ollessaan hyväksyivät Kokoomuksen kanssa asemyynnin Saudi-Arabiaan, Lähi-idän suurimmalle islamistiterroristien tukijalle. Vasemmisto puolestaan vastusti tuota. Persujen ollessa hallituksessa Suomeen myös tuli se ongelmia aiheuttanut kymmenien tuhansien turvapaikanhakijoiden virta.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Pakko kehua Andreaksen kommenttia.

Ensimmäisessä kappaleessa vaahdotaan kuinka persujen piirissä puhutaan roskaa vihreiden joukoista.
Toisessa kappaeessa aletaankin jauhaa samanlaista roskaa omalta laidalta, jollaisesta ensimmäisessä on juuri räpätetty.

Hyvin vedetty.

Anter Yaşa

Ongelmat ja hyvätahtoisen yltiösuvaitsevaisuuden aiheuttamaa karhunpalvelusta ei voi enää oikeasti ohittaa. Asetatte sekulaarit, toisinajattelijat ja isis:tä paenneet maahanmuuttajatkin vaaraan vähättelemällä. Suosittelen reflektoimaan, eikä jatkuvasti persuista huutamiseen, kun tämä artikkeli ei liity persuihin.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Kommenttisi nyt ei vaan poista sitä faktaa, että yltiösuvaitsevaiset löytyvät nimenomaan sieltä sinun vihervasemmistostasi, aivan kuten ne löytyvät esim. Ruotsissakin.

Petri Lavonen

Mainitsin jo aiemmin että Ohisalo ja hallitus aikoo ottaa perheineen nämä suomeen. Olisi melkein poikkeuksellista jos näin ei tapahtuisi. Sisäministeri ja hallitus ei aio kuunnella yleistä mielipidettä ja välittää kansan oikeustajusta. Tietoni perustuu mutu tuntumaan koska nämä päätökset tekevät nyt juuri tuo pieni ideologinen piiri hallituksessa. Jos myös miettii Ohisaloon kohdistuvaa painetta niin päätös olla ottamatta niin alkaisi levoton liikehdintä hänen äärikannattaja piirissään. Kaikenlainen väittely somessa ja toreilla on oikeastaan ajanhukkaa koska lopputulos on tiedossa.

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Hyvä kirjoitus ja muistutus Anter Yasa.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Isis ja jäseninä(tai vaimoina) olleet ei ansaitse minkäänlaista hyssyttelyä,myötätuntoa tai sääliä,-he ovat valintansa tehneet ja valinneet sodan ja terrorin keinot kalifaatin pystyttämiseksi ja demokratian kukistamiseksi !

-vihreät suvakit tulevat raahaamaan kaikki kynnelle kykenevät veronmaksajien rahoilla"terapiaan" ja kun isisvaimo sitten räjäyttää puoli korttelia ilmaan niin syy on persujen,koska eivät kotouttaneet ja olleet empaattisia kalifaatin edessä,,noin se tulee menemään!

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

”Äidit al-Holin leirillä ovat järjestäytyneitä. Isis on siirtynyt Baghuzista al-Holin leiriin.” Nemam Ghafouri, lääkäri, joka on auttanut vuosikausia Isiksen uhreja.

”En ole löytänyt sieltä ainuttakaan naista, joka tuntisi katumusta siitä, mitä on tapahtunut. Enkä ole kuullut, että kukaan mukaan olisi kuullut naisten katuvan, mitä kalifaatissa tapahtui.”

https://yle.fi/uutiset/3-10837262

Ghafourin mukaan lapset pitäisi erottaa äideistään, jotka hänen mukaansa ovat hirviöitä.

– Toivon, että naiset voitaisiin tuomita Syyrian kurdialueella tai Irakissa oikeudenmukaisissa oikeudenkäynneissä, Nemam Ghafouri sanoo.

Petri Lavonen

Sellainen tosiasia tuomitsemisessa on että kukaan ei pysty todistamaan mitä teloituksia nämä äidit ovat tehneet. Todistajia ei ole elossa eivätkä elossa olevat uskalla todistaa. Jääprinsessa ei aio luovuttaa naisia Irakiin tai Syyriaan kuolemantuomioon.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Eihän noita hirviöitä luovuttaa tarvitse, nehän ovat jo siellä. Pois hakemaan ei pidä lähteä.

”Voisin tuoda oikeuden eteen 20–30 jesidinaista. He kertoisivat, kuinka Isis-naiset pitivät heistä kiinni, kun miehet raiskasivat heitä. Isis-naiset leikkasivat jesidinaisten hiukset kateudesta ja pahoinpitelivät heitä. Tuomioistuin todennäköisesti päätyisi siihen, että kyseessä on sana sanaa vastaa -tilanne, Nemam Ghafouri selittää suuttuneen oloisena.”

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Ulkomailta kun matkustaa ja avustaa tuollaisessa touhussa jonka varmasti tiesivät jo mennessään saavat kantaa vastuun tekemisistään.
Lapset ovat eriasia heidän asia pitää ratkaista nopeasti ennenkuin kauna kasvaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset