Markku Huuskon sensuroima ja poistama selvitys al-Taeesta osa 1

Markku Huuskon sensuuri iski

Markku Huusko, Uuden Suomen päätoimittaja ja Puheenvuoro blogipalvelun moderoija, joka poisti selvitykseni SDP:n kansanedustajan al-Taeen rasistisista kirjoituksista Puheenvuoron alustalta ilman minkäänlaista selitystä, asetti yli kuukauden kirjoituskiellon ja vielä kaupan päälle esittää nyt ettei tiedä mistä puhun. Huusko poisti myös kaikki kommentit ja blogit, missä tätä sensuuria ihmeteltiin.

Palautti kirjoitusoikeudet kaikessa hiljaisuudessa ja kirjoitti vielä ylistävän uutisen selvityksestäni, sensuroituaan sen ensin ja hiljennettyään minut kokonaan alustalta ilman pätevää syytä.

Ladies and gentlemen, tästä lähtien sana sensuuri korvataan sanalla ”Huuskottaminen”.

Milloin ajattelit pyytää anteeksi Markku Huusko#Totuus on esillä, vaikka haluaisitkin olla Suomen Pravda.

Oheinen teksti on täysin sama, minkä Markku Huusko päätti sensuroida ja luuli, että pääsee, kuin koira veräjästä:

————————————-

Martti Ahtisaaren CMI ”Crisis Management Initiative” järjestön ns. ”perillinen” ja Ahtisaaren oppipoika Hussein al-Taee nousi nyt vaaleissa SDP:n kansanedustajaksi Uudenmaan vaalipiiristä. Hän on saavuttanut uskomattoman hyväksynnän ja saa päivittäin kehuja toiminnastaan sosiaalisessa mediassa. Myös perinteinen valtamedia näyttää tykästyneen nousevaan politiikan superstaraan. 

Hänellä on hyvin ystävällisen oloinen olemus ja vaalien alla nostamansa asiat resonoivat moniin rauhaa rakastaviin suomalaisiin. En ole ollenkaan yllättynyt, että ennakkosuosikiksi SDP:n riveistä noussut Hussein al-Taee pääsi eduskuntaan.
 

 1 henkilö, hymy, teksti

Hussein al-Taeen vaalimainos.
 

CMI työskentelee maailman haastavimmilla konfliktialueilla. Järjestön tavoitteena on rakentaa kestävää rauhaa epävirallisten neuvottelujen ja vuoropuhelun avulla yhdessä konfliktin kaikkien osapuolten kanssa.

 

Lukee CMI:n kotisivuilla.

https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/2/ehdokkaat/660

Monia viestejä huolestuneilta ulkopolitiikan seuraajilta

 

Olen saannut ennen vaaleja ja nyt vaalien jälkeen useammalta ihmiseltä viestejä al-Taeesta. Keskiössä ovat nostetut huolenaiheet hänestä ja hänen esim. Facebookkiin ja Twitteriin julkaisemat kirjoituksensa viime vuosilta, että niiden aggressiivinen sävy. Olen saannut kymmeniä kuvankaappauksia ja kirjoituksia, jotka eivät valitettavasti korreloi mediassa annettuun kuvaan al-Taeesta.

Asiaa seuranneet rupesivat luonnollisesti ottamaan minuun yhteyttä, SDP:n riveistä aikaisemmin vuonna 2016 Lelusalakuljettajan rahankeräysrikokset ja jihadistikytkökset paljastaneena.

Lue, miten paljastin SDP:n riveistä jihadistikytköksiä omaavan rikollisen

Kuka ihmeen al-Taee?

 

Wikipedian mukaan Hussein al-Taee on shiamuslimi kiintiöpakolainen Irakista, vietettyään aikaa Saudi Arabian pakolaisleireillä paossa Saddam Husseinin sen aikaista hirmuhallintoa. Saddam Hussein oli sunni diktaattori, joka sorti kaikkia muita vähemmistöjä, kuten mm. Kurdeja ja shioja Irakissa. Saddamin ja USA:n välien tulehtuessa, Saddam poistettiin vallasta. Saddamin poistuttua, Hussein al-Taeen isä palasi Irakiin ja ryhtyi shia-hallituksen kuvernööriksi. Myöhemmin hänen isänsä poistettiin asemastaan korruptiosyytteiden kera. Vanhempi al-Taee jatkoi kuitenkin politiikassa Puolan Irakin suurlähettiläänä. Tämä selittää myös, miksi Hussein al-Taee on koulutettu Puolassa.

 

Hussein al-Taeen Linkedin portfoliosta otettu kuvankaappaus.

 

Irakin shiahallitus tunnetaan pitkälti islamistisen mullahivallan Iranin sätkynukkeina. Iranissa pätee tiukka sharialaki, homoseksuaalit hirtetään julkisesti, eikä naisilla ole perusoikeuksia. Naiset joutuvat pakkohunnuttautumaan.

Lue tästä Wikipediasta lisää

Kirjoittajana Yle:n valemediaksi julistamassa pro-Putin julkaisussa Verkkomedia.org:ssa. Luotettava Taee?

 

Saamieni tietojen mukaan, ennen kuin Hussein al-Taee ryhtyi työskentelemään CMI:lle, hän oli 2017 tunnetun ”Uutisryhmä: Gazan sota – Lähi-Idän tilanne – uutisseuranta” – Facebook ryhmän yksi ylläpitäjistä. Ryhmässä on jaettu paljon Iranin hallituksen ja Venäjän propagandaa.

Ryhmän yksi entisistä ylläpitäjistä kirjoittaa näin:

Samaan aikaan Hussein al-Taee on väitetysti ollut Verkkomedia.org:n leivissä. Yle:n mukaan Verkkomedia.org on pro-Putin valemedia, missä jaetaan Venäjän ja Iranin hallituksen intressien mukaisia uutisia. Venäjä ja Iran ovat liittolaisia geopoliittisesti. Kuvio on hyvin mielenkiintoinen, sillä Hussein al-Taeen isä on Irakin shia hallituksen vaikutusvaltainen tekijä, että Iranin hallituksen liittolainen.

Facebook ryhmän väitetysti entinen ylläpitäjä spekuloi Hussein al-Taeen hiljentäneen ja estäneen hänet, sillä hän oli kritisoinut hänen kytköksiään Verkkomedia.org julkaisuun liittyen al-Taeen pyrkiessä CMI:n aktiiviksi.

Verkkomedia.org on perustanut Janus Putkonen, joka toimii nykyään Donetskin kansantasavallassa ja ylläpitää Doni News – uutistoimistoa. Donetski on hyvin vahvasti pro-Putin aluetta.

Iranin hallituksen tukemista, sodanjulistamista Egyptiin ja asiattomia viestejä. Rauhan Taee?

 

Aloitetaan vuodesta 2011. 

11 Helmikuuta 2011 Kuvassa Hussein al-Taee julkaisee Facebookissa nykyiseen imagoonsa sopimattoman julkaisun.

Vuonna 2011 Egyptissä oli käynnissä ns. ”arabikevät”. Vallassa oleva Mubarak syrjäytettiin, kuten Hussein al-Taee toivookin näissä kuvankaappauksissa. Samassa julkaisussa al-Taee toivottaa Saudi Arabian hallitsijoille ja Egyptin sen aikaiselle diktaattorille Mubarakille saman kohtalon, kuin Saddamillekin. Eli hirttäminen.

Ymmärrettävästi shiana Hussein al-Taee ei tykkää sunneista, eikä heidän hallituksistaan. Suurin osa shioista eivät tykkää sunneista, eivätkä sunnit shioista. En tykkää minäkään sunnien hallituksista, mutta minä myös kritisoin Iranin islamistihallitusta, mitä al-Taee ei näytä tekevän. 

Kuten tiedämmekin, Egyptin syrjäytettyä Mubarakin kuvankaappauksen al-Taeen toiveen mukaisesti, islamistisen Muslimiveljeskunnan Morsi otti pikaisesti maan haltuunsa ja syöksi sen kaaokseen jihadillaan. Myöhemmin sotilaallinen diktaattori Sisi syöksi islamistisen Morsin pois vallasta. USA ja EU ovat tuominneet Sisin toimet, mutta egyptiläiset vaikuttavat tyytyväisiltä siihen, etteivät islamistit kaapanneet valtaa. Sisi äänestettiin 2014 ja 2018 uudestaan presidentiksi.

Lue tästä Egyptin arabikevään aikajanasta

Antisemitismiä Iranin tyyliin. Antirasisti al-Taee?

 

Vuosi 2012.

Hussein al-Taeen antisemitistinen julkaisu.

”JUUTALAINEN TEKEE, MINKÄ JUUTALAINEN OSAA PARHAITEN. NUSSII KAIKKI MUUT SAADAKSEEN KAIKEN.” – Kuvassa Hussein al-Taee päivittää 21. Maaliskuuta 2012 Facebookkiin. 

Julkaisussa hän ottaa kantaa väitetysti Facebookin perustajan Mark Zuckebergin paljastuneisiin tekstiviesteihin. Voimme varmaan kaikki todeta, että Mark Zuckerbergin toimintaa voi kritisoida myös olematta antisemitisti ja kollektiivisesti vihapuhua kokonaista etnistä ryhmää vastaan. Muun muuassa Iranin hallitus ja Palestiinassa aktiivinen HAMAS-terroristijärjestö puhuu juutalaisista samaan sävyyn.

 

Kuvassa Hussein al-Taee levittää ns. ”illuminati” salaliittoja. 30. Heinäkuuta 2012.

”Termi Israel on peräisin Is Ra El – antiikin egyptiläisistä ja kaananilaisista jumalista. Hallitsevat sukujuuret tulevat Sumeriasta, Babyloniasta, Kaananista ja Egyptistä. He olivat mysteerikulttien perustajia, antiikin papistoa ja faaraoita. Sitten heistä tuli myöhemmin Eurooppalaisia kuninkaita ja hallitsijoita.”, Hussein al-Taee kirjoittaa kuvassa.

Kuvankaappauksessa Hussein al-Taee levittää hyvin tunnettua New Age – tyylistä ns. ”Illuminati” salaliittoteoriaa juutalaisista, jonka mukaan juutalaiset ovat hallineet maailmaa antiikin ajoista lähtien, ja että kaikki maailman johtajat ovat samaa sukulinjaa, joiden tarkoitus on orjuuttaa koko maailma.

Sanomattakin on selvää, että tätä samaa salaliittoa levittää Euroopassa myös kansallissosialistit, eli natsit, sekä iranilaistaustaiset antisemitistiset islamistit. Natsit ja islamistit jakavat samat intressit juutalaisten kansanmurhasta. Tämä sama salaliittoteoria toistuu myös ns. ”The Protocols of the Elders of Zion” – Kirjoituksessa, mikä on länsimaalaisten kansallisosialistien yksi tärkein perusta maailmankuvalleen. 

Myös tunnettu salaliittoteoreetikko David Icke ja nyt kaikista sosiaalisen median tileistä lukittu amerikkalainen Alex Jones ovat levittäneet samaa salaliittoa.

Kuvakaappausten autenttisuus yritetään varmasti kiistää, mutta se on viime kädessä vahvistettavissa juridisesti Facebookin kautta, sillä palveluun jää jälki myös poistetuista julkaisuista. Poistettujen julkaisujen autentisuutta on hyvin vaikea todistaa, ilman että poliisi tutkii asiaa.

 

”USA on luonut al-Qaedan” – Khomeini, Iran. Järkevä Taee?

 

Vuosi 2014.

Kuvassa Hussein al-Taee jakaa Iranin islamistisen mullahivallan Khomeinin levittämää salaliittoa. Hän siteeraa suoraan imaamia.

Kuvien perusteella näyttäytyy pitkälti siitä, että vuoteen 2014 mennessä Hussein al-Taeen maailmankuvaa ohjaili ne tiedot, mitä Iranin islamistinen hallitus kertoi. Varteenotettavan CMI:n rauhanneuvottelijan ei kuuluisi levittää antisemitistisiä salaliittoja, myötäillä Iranin islamistisen hallituksen propagandaa ja luoda epäluottamusta USA:n geopolitiikkaan. Nämä ovat kaikki hyvin tunnettuja niin Venäjän, kuin Iranin käyttämiä taktiikoita ja salaliittoja.

Miksi nostan tämän esille? Koska kyse on Suomen kansallisesta turvallisuudesta. Irakilaistaustainen Hussein al-Taee näyttää sympatisoivan kuvankaappauksissa selkeästi Iranin islamistista hallitusta ja levittää heidän propagandaa. Iran on islamistisen terrorismin suurimpia tukijoita maailmalla ja syyllistynyt useisiin salamurhayrityksiin Euroopan Unionin alueella.

USA julisti juuri Iranin kansalliskaartin islamistiseksi terroristijärjestöksi. Iran on myös tukenut useampaa jihadistijoukkoa Syyrian sodassa.

Suomen kannalta keskeistä on myös, että Iranin tiedustelupalvelut tekevät läheistä yhteistyötä Venäjän kanssa ja siten omaavat kytkökset Suomeen.

Iran sympatiaa ja propagandan jakamista. Puolueeton Taee?

 

Vuosi 2015.

17. Heinäkuuta 2015 Iranin islamistinen hallitus näytetään edistykselliseltä, verrattuna Saudi Arabiaan, kun oikeasti molemmat maat ovat islamistien ja hirmuhallitsijoiden pesäkkeitä. Mullah seisoo kuvassa tieteen, historian, teknologian, politiikan, kulttuurin, filosofian ja ekonomian edelläkävijänä. Tämä on sanomattakin täysin valheellinen narratiivi ihmisoikeuksien suhteen hyvin jälkeenjäänneestä hirmuhallituksesta.

”Iran: Suojelee Palestiinaa islamin nimissä, tukee Irakin shiasektejä, neuvottelee ydinsopimusta Persian kansan puolesta. Milloin arabitkin oppivat laittamaan hattunsa näin?”, Hussein al-Taee korostaa Iranin hallituksen omasta mielestään hienoja saavutuksia kuvankaappauksessa.

Iran sepittää mielenosoitusten olevan USA:n salaliitto, Hussein al-Taee toistaa perässä?

 

Vuosi 2017.

30. Joulukuuta 2017 Kuvassa Hussein al-Taee jakaa Twitterissa Iranin hallituksen propagandaa, jonka mukaan hallituksen vastaiset mielenosoitukset ovat länsimaalaisten järjestämiä.

On hyvin huolestuttavaa, että nykyinen CMI rauhanneuvottelija väitetysti levittää näissä kuvissa tällä tavalla salaliittoja Iranin islamistisen hallituksen puolesta Suomessa.

Vuosi 2018.

Kuvassa Hussein al-Taee jakaa 7. Tammikuuta 2018 Twitterissä julkaisun, jonka mukaan ”Iran on avainpelaaja taistelussa isis:tä vastaan”, kun kaikki tiedämme, että SDF, Syyrian demokraattiset joukot, joita vastaan Iran sotii, oli avaintekijä isis:n vastaisessa sodassa. Ei Iran.

Miksi Hussein al-Taee kertoo kuvankaappauksessa Iranin olevan avaintekijä isis:n vastaisessa taistelussa, kun todellisuudessa Iran on täysin samanlainen hallitus, kuin mitä isis:kin halusi luoda. Isis ajoi sharialain käyttöönottoa, mikä on jo vuonna 1979 otettu Iranissa käyttöön. Taistelun isis:tä vastaan voitti USA:n tukemat SDF ja YPG joukot. Ei Iran.

Taas kerran hybridivaikuttaja nauttimassa SDP:n ja hyödyllisten tietämättömien kehuista?

 

Hussein al-Taee on näiden minulle toimitettujen todisteiden perusteella hyvissä väleissä Iranin islamistisen hallituksen kanssa ja omaa kytkökset, että motiivit levittää Iranin propagandaa Suomeen hybridivaikuttajana. Tämä on toki vain spekulaatiota, mutta voimme kaikki todeta, ettei tämä kuitenkaan mahdotonta ole.

Pyydän SUPO:a tutkimaan Hussein al-Taeen väitetyt kytkökset perinpohjaisesti. On hyvin vaarallista antaa CMI:n kaltainen järjestö Iranin ja Venäjän hybridivaikuttajalle ohjailtavaksi, jos hän siis sellainen on. Toisekseen on hyvin vaarallista, ilman minkäänlaista kriittistä spekulaatiota näistä asioista päästää henkilö kansanedustajaksi. SDP olisi silloin al-Taeen kannalta järkevin vaihtoehto, koska puolue on aikaisemminkin toiminut hyvin pitkälti hyödyllisinä idiootteina ulkomaiden vaikutusvallalle.

Tarkoitukseni ei ole mustamaalata al-Taeeta, eikä puoluetta, vaan spekuloida asioita, jotka valtamedia on taas kerran jättänyt kertomatta, hyvän tarinan tavoittelussaan. Toivon tästä keskustelua ja pikaista kommenttia myös Hussein al-Taeelta.

Teksti päivitetty 16.4.2019 klo 2:30.

—————————————

 

AnterYaa
Sitoutumaton Helsinki

Suomen sekulaarit maahanmuuttajat ry:n puheenjohtaja. Kriitikko, pilliinpuhaltaja, bloggaaja, vapaa-ajattelija, yrittäjä ja vähän niin kuin somepersoona. Täysin poliittisesti sitoutumaton. Olen estetty kirjoittamasta Puheenvuoroon, koska toin esille SDP:n kansanedustajan Hussein al-Taeen rasistiset kirjoitukset. www.anteryasa.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu